- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #3.361
Nerde yaptirmistiniz canım görünürde bi problem yoktu ozman kaç yumurta olmuştu sendeVarikosel vardı ameliyat oldu eşim ameliyattan 6 ay sonra yaptık tüp bebek embriyolar kaliteliydi ama tutmadı
Merhaba benim eşimde de varikosel vardı ameliyat oldu eşimin 60 milyon sper mi yerinde hareket %50 ileri hareket 0 çıktı ve likefaksiyon değeri iki testte de değisık çıkmış şimdi siz yazınca dikkati mi çekti normalde nasıl olmasi lazım acaba ?Aynı canım bizimde sayı iyi de hız çok düşük morfolojide öyle. Birde likefaksiyon sorunu çıktı başımıza hiç dert yok gibiHadi bakalım inşallah Kaan Hoca yı çok metediyorlar olumlu sonuçlar bekliyoruz
Likefaksiyon da sınır 60 dk dedi bizim doktorumuz ama bizim önceleri iyiyken git gide yükselmeye başladı anlamadık bizde. Bizimde her testte farklı çıkıyor sonuçlar yaa çok sinir bozucuMerhaba benim eşimde de varikosel vardı ameliyat oldu eşimin 60 milyon sper mi yerinde hareket %50 ileri hareket 0 çıktı ve likefaksiyon değeri iki testte de değisık çıkmış şimdi siz yazınca dikkati mi çekti normalde nasıl olmasi lazım acaba ?
Yani doktorlar 60 a kadar normal görebiliyor canmMerhaba benim eşimde de varikosel vardı ameliyat oldu eşimin 60 milyon sper mi yerinde hareket %50 ileri hareket 0 çıktı ve likefaksiyon değeri iki testte de değisık çıkmış şimdi siz yazınca dikkati mi çekti normalde nasıl olmasi lazım acaba ?
Evet canım görünürde hiçbi problem yoktu tutunmaması için 16 yumurta toplandı 5. Güne 6 tane embriyo geldi yumurtaların da 10 tanesi olgundu galibaNerde yaptirmistiniz canım görünürde bi problem yoktu ozman kaç yumurta olmuştu sende
Hangi merkezde yaptırdın canım doktor ne dedi tutmama sebebine bayada yumurta olmuş bide kaç para gittiEvet canım görünürde hiçbi problem yoktu tutunmaması için 16 yumurta toplandı 5. Güne 6 tane embriyo geldi yumurtaların da 10 tanesi olgundu galiba
Canım ben adet olunca bi doktora gidicem hastaneye gittim hep bide özel muayenehanesi olan bi doktor var ona gitcem o ne derse onu yapıcamSuskun Ceylan tüp bebek denemeyi mi düşünüyorsun canım yakın zamanda?
Onun ne diyeceği belli canım ilk lafları tüp bebek. Hayırlısıyla inşallah sonuç güzel olsun her zorluğa değecekCanım ben adet olunca bi doktora gidicem hastaneye gittim hep bide özel muayenehanesi olan bi doktor var ona gitcem o ne derse onu yapıcam
Canım inşallah demez ama dersede yaptiricam sanırım 33 olcak yaşım sıkılıyorum bazenOnun ne diyeceği belli canım ilk lafları tüp bebek. Hayırlısıyla inşallah sonuç güzel olsun her zorluğa değecek
Canım en temizi uğraşma hiç derim direkt yaptır tüp bebek. Bizde öyle yapıcaz aşılama bile istemiyorum benCanım inşallah demez ama dersede yaptiricam sanırım 33 olcak yaşım sıkılıyorum bazen
Yaza kadar bekleyip bende bakacağım ne yapabiliriz diye. Maddiyat kısmını geçtim bu süreç çok zor geliyor bana. Normal doktor bile bulamadım kafama göre. Merkez araştırmak ayrı iş, bir sürü hormon alınacak bünyeye o ayrı sıkıntı. Tutup tutmayacağı belli değil. Sanırım rapor kısmıda bizi kapsamıyor. Rabbim büyük inşallah hiçbirine gerek kalmadan hepimize nasip olurCanım inşallah demez ama dersede yaptiricam sanırım 33 olcak yaşım sıkılıyorum bazen
Valla bende doktor bulamadım onun için uğraşıyorum aşılama denemem artık illa tüp bebekte demıyorum ama böle neyi beklediğimi bilmeden beklemek sıkıcıYaza kadar bekleyip bende bakacağım ne yapabiliriz diye. Maddiyat kısmını geçtim bu süreç çok zor geliyor bana. Normal doktor bile bulamadım kafama göre. Merkez araştırmak ayrı iş, bir sürü hormon alınacak bünyeye o ayrı sıkıntı. Tutup tutmayacağı belli değil. Sanırım rapor kısmıda bizi kapsamıyor. Rabbim büyük inşallah hiçbirine gerek kalmadan hepimize nasip olur
Denizli özel sağlık hastanesinde canım 5500+ilaçlar+embriyo dondurma bin tl yani 8bin 9bin arası gittiHangi merkezde yaptırdın canım doktor ne dedi tutmama sebebine bayada yumurta olmuş bide kaç para gitti
Biz 15 bini gözden çıkarttık zatenDenizli özel sağlık hastanesinde canım 5500+ilaçlar+embriyo dondurma bin tl yani 8bin 9bin arası gitti
Raporlumu buDenizli özel sağlık hastanesinde canım 5500+ilaçlar+embriyo dondurma bin tl yani 8bin 9bin arası gitti
Doktorun kimdi acaba bende Aydın’da yaşıyorumDenizli özel sağlık hastanesinde canım 5500+ilaçlar+embriyo dondurma bin tl yani 8bin 9bin arası gitti
Sorular sonradan geliyor aklıma embriyo kaç ay dondurdularDenizli özel sağlık hastanesinde canım 5500+ilaçlar+embriyo dondurma bin tl yani 8bin 9bin arası gitti
Bizim ilk testte 2 saat ikincisinde yarım saat çıktı vallahi bende anlamadım artık iyice kafamız karıştı ilk testte sperm 90 milyon çıktı ikincisinde 60 milyon sürekli degidiyor insanın da iyice kafası karışıyor Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahYani doktorlar 60 a kadar normal görebiliyor canm
Canım raporsuz bu fiyat doktorum Yunus aydın.. ben taze transfer oldum kalan embriyolarımızı dondurduk yıllık bin tl dondurma işlemiSorular sonradan geliyor aklıma embriyo kaç ay dondurdular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?