Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar hamile kalmasaydim bende bu ay tüp bebek yaptirmayi dusunuyodum. Merkez,doktor ve basari orani arastirmasi yapmistim. Brüksel tüp bebek merkezi kafama cok yatmisti. Hem eskiden beri var olan basarili merkez hem de dr. Yücel karaman cok iyi. Kendi kadin dogumcumda onu tavsiye etmisti. Yucel beyin sekreteri özkan beyin numarasini bile vermisti kadin dogumcum. O kadar umutsuzmuş demekki bizden :) :) hatta arayip fiyatta almistim. İlaclarla birlikte 10 bin tlydi ortalama. İsterseniz bi arastirin,yorumlara bakin hatta arayin gorusun. Mumkunse gidin bi ön görüsme yapin. Bende ist da oturmuyorum ama goze almistim tup bebek icin ist a gidip gelicektim surekli. Transfer zamani da tup bebek merkezine yakin bi otelde kaliriz diye dusunuyoduk esimle. Hey gidi gunler. tabi yinede gonlumden gecen o zorlu surece gerek kalmadan kendiliginden hamile kalmaniz @Erse35 @Suskun Ceylan

Ben İstanbul a gelemem canım zor yani fiyatlar o Aralık'ta @Erse35 hamile kalabiliyor ben hiç kalmadım bence @Erse35 tedaviye devam Edip doğal yolla kalabilir düşük sebebini araştırmalı bence

Niles143 canım siz nasılsınız? Paşaların keyfi nasıl büyüyorlardır günden güne
İyiler canim cok sukur. Sali gunu izmitteydik kontrolumuz vardi. Sadece birinin kalbinde bi parlaklik gordu doktor. Saglam bebeklerin %6 sinda gorulen onemsiz biseymis doguma kadar kaybolur dedi. Ama bazi down sendromlu cocuklarda da gorulurmus. Sizde baska bi bulgu yok sadece kalpteki parlaklik down send. Oldugu anlamina gelmez dedi. Yurtdisina gonderilen testleri soyledi. Bence yoktur ama iciniz rahat etsin gonderin dedi. 1700 liraymis. Parasinda degiliz. O testin sonucu ne gelirse gelsin evlatlarimdan vazgececek halim yok. O yuzden yaptirmicam :) rabbime emanet ettim mucizelerimi. Bir tanesi bile yokken mevlam 2 tane nasip etti. Elbet vardir bir bildigi.

Ben İstanbul a gelemem canım zor yani fiyatlar o Aralık'ta @Erse35 hamile kalabiliyor ben hiç kalmadım bence @Erse35 tedaviye devam Edip doğal yolla kalabilir düşük sebebini araştırmalı bence
Sende acele etme canim. Yaza kadar bekle derim. Degerleriniz duzeliyor. Hamile kalma sansinda artiyo dolayisiyla.

Ben İstanbul a gelemem canım zor yani fiyatlar o Aralık'ta @Erse35 hamile kalabiliyor ben hiç kalmadım bence @Erse35 tedaviye devam Edip doğal yolla kalabilir düşük
Allah korusun onları. Hiç kalbine kötü düşünceler getirme canım. Allahın izniyle sağlıkla kucağına alacaksın inşallah.

İnsallah kuzum. Bende hep iyi dusunmeye calisiyorum. İlk gun cok uzuldum duydugumda ama saglam olanlarimizin bile ne olacagi belli degil bu hayatta ki bizimki sadece kucuk bir ihtimal. Belki doguma yakin silinir diye umut ediyorum.

İnşallah kuzum. Bu ara gidecektim araştırsınlar diye ama önce bir başka doktora gittim rahim durumu nasıl diye. O da enfeksiyon var deyip antibiyotik ve fitil verdi. Onları kullanıp gideceğim nasipse. Benim tüp bebek düşüncem hani kaliteli spermler seçilirse sonuç iyi olur diye. Yoksa evet çok şükür bir kez hamile kalabildim ama işte sonu iyi gelmedi

Eşin kontrola gittimi hiç ameliyattan sonra onu merak ettim

Yaa ama gitmesi gerek Mayıs'a çok var daha
Doktor ancak 6 ayda kendine gelir dedi. Bir de not yazıp verdi elimize mayısta geleceksiniz test yapmaya diye. Hormon testti yaptıralım mı dedim o arada hayır hiç gerek yok dedi onada. Ayy temizlik takıntılı benimki bir de o yüzden duyduğu an geriliyor

Canım bize de hormon testine gerek Yok dediler ama ben yaptırttım. İlk testosteron 1.8 sonra 2.8 şimdi 4.5 çıktı ilaç kullandık. Bence önemli. Ama sizde çok sorun olduğunu sanmıyorum sen eşine antioksidan içir hasar falan varsa düzelsin.

Ne mesela kuzum? Bu forumun bilir kişisi sensin bu konularda İnşallah Allah bu iyi yürekliliğinin ve yardımseverliliğinin mükafatını verir sana tez vakitte

Ne mesela kuzum? Bu forumun bilir kişisi sensin bu konularda İnşallah Allah bu iyi yürekliliğinin ve yardımseverliliğinin mükafatını verir sana tez vakitte
Amin canım inşallah hepimize hemen gelir mis kokulularımız.
Siz neler kullanıyorsunuz? Ona göre söyliyeyim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…