Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yine pozitif bi ovilasyon testi ile karşınızdayım adetin 13.günü Üstteki sabah alttakini şimdi yaptım

Aaaa şimdi kalıyorum kahve yapmaya ozaman sıra diğer teste de gelicek inşallah canım

Promotil m vermişti doktor onu kullanıyoruz şimdilik. Bir de aktardan aldığım toz var
Canım ben bu vitamini hiç beğenmiyorum
L arjinin l karnitin glutatyon gibi şeyler Yok içeriği de çok az. Bence sen solgar advenced antioxidant formula diye antioksidan bakımından zengin vitamini var bundan al 2 kapsül alınıyor ama siz ekstra multivitamin kullandığınız için 1 tane kullanın. Faydasını görürsünüz.

Sağ ol gülüm araştırayım hemen

Bizim cezalı dönmüş sahalara Valla gece konuştuklarımız için gittin sandım ilk başta üzüldüm. Neyse esas önemlisi inşallah çookkk verimli geçmiştir şu günler

Bizim cezalı dönmüş sahalara Valla gece konuştuklarımız için gittin sandım ilk başta üzüldüm. Neyse esas önemlisi inşallah çookkk verimli geçmiştir şu günler
Yok yok o bize kızmaz o yüzden rahat konuşuyorum. Anladım birşey olduğunu hemen. Ne işin var senin azospermi olan hastaların içinde.
Kendine dert mi arıyorsun. Hele ki bebiş için önemli olan günlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…