- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #3.401
Ah canım şu testin diğerini atsan birde rahatlasak. Her attığında kalbim ağzıma geliyor.
Aaaa şimdi kalıyorum kahve yapmaya ozamanAh canım şu testin diğerini atsan birde rahatlasak. Her attığında kalbim ağzıma geliyor.
Bence 3 gün üst üste değerlendirin. Sizin dayınız bunun için yeterli. İlişki öncesi birer Türk kahvesi için. Hemen de kalkma :)
Kız kalbim gümledi ya
Sakin olun kahve yapıyorumKız kalbim gümledi yaNormal test sandım
Iyi o zaman 2 hafta sonra bekliyoruz böyle çift çizgiSakin olun kahve yapıyorum
Canım ben bu vitamini hiç beğenmiyorumPromotil m vermişti doktor onu kullanıyoruz şimdilik. Bir de aktardan aldığım toz var
Sağ ol gülüm araştırayım hemenCanım ben bu vitamini hiç beğenmiyorum
L arjinin l karnitin glutatyon gibi şeyler Yok içeriği de çok az. Bence sen solgar advenced antioxidant formula diye antioksidan bakımından zengin vitamini var bundan al 2 kapsül alınıyor ama siz ekstra multivitamin kullandığınız için 1 tane kullanın. Faydasını görürsünüz.
Sağol canım inşallahIyi o zaman 2 hafta sonra bekliyoruz böyle çift çizgiHadi afiyet olsun
Yok yok o bize kızmaz o yüzden rahat konuşuyorum. Anladım birşey olduğunu hemen. Ne işin var senin azospermi olan hastaların içinde.Bizim cezalı dönmüş sahalaraValla gece konuştuklarımız için gittin sandım ilk başta üzüldüm. Neyse esas önemlisi inşallah çookkk verimli geçmiştir şu günler
Hauahah banladilar beni
Ya sorma yazmam bidaaaaYok yok o bize kızmaz o yüzden rahat konuşuyorum. Anladım birşey olduğunu hemen. Ne işin var senin azospermi olan hastaların içinde.
Kendine dert mi arıyorsun. Hele ki bebiş için önemli olan günlerde.
Haksızlık yaptılar banaBizim cezalı dönmüş sahalaraValla gece konuştuklarımız için gittin sandım ilk başta üzüldüm. Neyse esas önemlisi inşallah çookkk verimli geçmiştir şu günler
Ben okudum yazdıklarını seçmiş halin buysa seçmemiş halini merak ediyorum.Hauahah banladilar benisinir oldum donasyon işine laf söyledim o kadarda seçerek yazdım kelimelerimi ama olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?