Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Nasıl oldu eşin yarın kontrol var bizim sanırım dizinde öyle yukarıdaki yazılanlar biraz modumu düşürdü inşallah sayımız düzelir de gerek kalmaz tüp bebeğe
Amin canım inşallah kızlar bu varikosel tekrarlama durumu oluyormuş ondan korktum birde bizim kontrol bugün değil ameliyattan 15 gün sonra demişti yani haftaya çarşamba falan 2 gün erken gidecez bayram olduğu için

O pek nadir canım genelde tekrarlamiyor bugün gidip hem kontrol olcak hem raporu uzaticak valla bende ameliyattan sonra bı çok kişide düzelme olmamış ondan korkuyorum

O pek nadir canım genelde tekrarlamiyor bugün gidip hem kontrol olcak hem raporu uzaticak valla bende ameliyattan sonra bı çok kişide düzelme olmamış ondan korkuyorum
Canım hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Dikisi aldırmaya gittik
Doktor muayene etti gayet iyi dedi dikişleri aldı hocam ne zaman dus alabilir dedik artık alabilir dikisleri aldık dedi
Kendinizi zorlamadan iyi hissettiginizde cinsel ilişkiye girebilirsiniz dedi
Hocam sperm çoğaltmak için ilaç falan varsa dedim sperm guclendiricu yazıyorum 3 ay sonra spermiogram gelin yaptırın mesir macunu ve keçi boynuzu pekmezi veya özü kullanın dedi ilişkiye nasıl gireceğimizi söyledi böyle işte

Canım yazışmalarınızı okudum ... benim eşimdede varikosel var ama ameliyat olmasını tavsiye etmedi doktorlar...bizim sayımız aşırı derece de düşük olduğu için (200 bin) ameliyat bi değiişiklik sağlamaz belki daha da düşebilir die tüp bebek doktorlları da önermedi... bu sayıyla bile tüp bebek yapılabiliyor 7 milyon yada 10 milyon gibi bi kaide şart yok... Çok araştırma yaptım çok şey öğrendim tavsiyem bol bol keçiboynuzu pekmezi yada özü yada kürlerini kullandırt eşine..ayrıyetten çakşır suyu yada çakşır kökü nü kaynatıp içir... veeee vitamin alın eczaneden evicap gibi tabi doktorunuza danışarak Varikoselin tekrarlama ihtimalide var eğer ağır kaldırırsa ve yüksek biyerden hoplama zıplama yaparsa olabiliyormuş...zaten benim eşim mermer de çalışıyor ağır kaldırdığı için sebep oldu... Rabbim en kısa zaman da sağlık sıhhatine ve bebeğinize kavuştursunnnn İnşallahhh ...

Hayır cumalar bu arada şimdi çıktık muglaya gidiyoruz kayinim orda az kafa dinleyelim kür yapma dedi keçiboynuzu falan sordum yok dedi

Aminnnn canım hayırlısıyla inşallah
Durum böyle işte

Hayır cumalar bu arada şimdi çıktık muglaya gidiyoruz kayinim orda az kafa dinleyelim kür yapma dedi keçiboynuzu falan sordum yok dedi
Bizimki de özellikle bastıra bastira söyledi keci boynuzu mesir macunu kullanın dedi sperm guclendiricu yazdı sadece

Kızlar taze mi taze 2 kavanoz keçi boynuzu pekmezimiz geldi birde 1 kavanoz çerez tatlısı . kv kp 2 keçi boynuzu pekmezi kavanozuyla 1 kavanozda çerez tatlısı alıp göndermişler araştırdım cinsel gücü çok artırıyormus çok şaşırdım sizde alıp kullanın

Çerez tatlısı ne oluyor canım ilk defa duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…