- 31 Temmuz 2016
- 1.220
- 1.009
- 133
- 35
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Progeny canım 274 tlAdi ne ilacın? bize combi fertil önerdi internet fiyatına baktım 185tl diyor henüz ilacı bulamadm bugün de bakıcam bulamazsam netten alicam.bi de mikrocerrahi yaptılar değil mi sorumuzsunuzdur onu?
Valla sormadım ve bizde devlette yaptırdık doktorumuzu çok övmüşlerdi dedikleri kadarda varmış bugün pansumanla gıdicek söyleyım sorsun bakım şimdi çarşıya gitti sadece oturup kalkerken dikkat edıyor küçük bi kesik var bende merak ettim sorsun bakım nasıl yapmışSuskun Ceylan bence atabetulun ameliyatı mikrocerrahi yöntemiyle yapılmadı. Mikrocerrahi ile yapılmayan ameliyatlarda 10 güne kadar ağrı olabilir yazıyordu nette. Biz de eğitim araştırma hastanesinde ya da özel bir yerde yaptiricaz ağrı olmasi kotu bir durum.
Evet sizinki mikrocerrahi bence. Normal ameliyatta gözle görülen damarlar bağlanıyor daha sonrasında agri olma ve sıvı oluşması ve buna bağlı ameliyatın tekrarlanması söz konusu olabiliyormus. Fakat mikrocerrahide mikroskoplarla damarlar tespit ediliyor küçük kesik oluyor çok fazla ağrı olmuyormuş. Başarılı bir ameliyat olmasına sevindim.Valla sormadım ve bizde devlette yaptırdık doktorumuzu çok övmüşlerdi dedikleri kadarda varmış bugün pansumanla gıdicek söyleyım sorsun bakım şimdi çarşıya gitti sadece oturup kalkerken dikkat edıyor küçük bi kesik var bende merak ettim sorsun bakım nasıl yapmış
İnşallah canım hepimiz tez zamanda anne olalımmmEvet sizinki mikrocerrahi bence. Normal ameliyatta gözle görülen damarlar bağlanıyor daha sonrasında agri olma ve sıvı oluşması ve buna bağlı ameliyatın tekrarlanması söz konusu olabiliyormus. Fakat mikrocerrahide mikroskoplarla damarlar tespit ediliyor küçük kesik oluyor çok fazla ağrı olmuyormuş. Başarılı bir ameliyat olmasına sevindim.inşallah neticesini de alırsınız tez zamanda
Canım mikro değilmiş yarın duş alabilirsin demiş pansuman yok artık cuma kontrolEvet sizinki mikrocerrahi bence. Normal ameliyatta gözle görülen damarlar bağlanıyor daha sonrasında agri olma ve sıvı oluşması ve buna bağlı ameliyatın tekrarlanması söz konusu olabiliyormus. Fakat mikrocerrahide mikroskoplarla damarlar tespit ediliyor küçük kesik oluyor çok fazla ağrı olmuyormuş. Başarılı bir ameliyat olmasına sevindim.inşallah neticesini de alırsınız tez zamanda
Problemsiz geçmiş yine de ne güzel.Canım mikro değilmiş yarın duş alabilirsin demiş pansuman yok artık cuma kontrol
Evet canım çok şükürProblemsiz geçmiş yine de ne güzel.
Canım mikrocerrahi ne demek bilmiyorum ama normal ameliyat oldu canım dikiş atilmisMikrocerrahi mi oldu? Biraz zorluk yaşamışsınız sanırım çok geçmiş olsun. Mikrocerrahi sonrası pek ağrı olmuyor diyorlardı
Sagol canım çok teşekkürlerHayır canım yok bize progeny die bı hap yazdı 274 TL sigorta karsilamiyor neyi beklicekki 15 gün bu çok ağır geçen bı ameliyat değil anlamadım gitti devletin karşında kardeşlerim çalışıyor eczacılar anlamadigin bişe olursa yardımcı olurlar
Merhaba canım sağol sayfaların hepsini okudum. Bugün doktora gittik şükür sperm sonuçları iyiymiş evet varikosel var ama şuan ilaçla tedavi önerdi 3 ay sonra tekrar sperm testi istedi. İnşallah o Arada gerek kalmazda hamile kalırım.Problemsiz geçmiş yine de ne güzel.
Merhaba cnm acaba test sonucunuza bakabilirmıyım ve kaçıncı derece varikoselMerhaba canım sağol sayfaların hepsini okudum. Bugün doktora gittik şükür sperm sonuçları iyiymiş evet varikosel var ama şuan ilaçla tedavi önerdi 3 ay sonra tekrar sperm testi istedi. İnşallah o Arada gerek kalmazda hamile kalırım.
Bende o süre zarfında eşime hem ilaçlarını içireceğim hemde bitkisel kürler yapacağım. En çok duyduğum keçiboynuzu kürü ve pekmezi. Şimdi nette araştırıyorum başka neler yapabilirim diye.
Birde nette herkes E Vitamini almış galiba ama doktor bize K vitamini verdi. İnşallah verdiği ilaçlar işe yarar.
Canım foto yüklemeyi beceremedimMerhaba cnm acaba test sonucunuza bakabilirmıyım ve kaçıncı derece varikosel
Oooo maşallah sayiniz baya fazla ama ileri hızlı azmis bizimde 2. Seviyeydi ve sayımız ml 14.900 çıktı ve sadece 4.600 canlı ileri hız %8 morfoloji% 60 bize ameliyat demişti canım siz morfoloji ve ileri hız arttirinca olur sanirimCanım foto yüklemeyi beceremedim
varikosel 2. Aşama dedi.
Sperm sonuçlarında da morfoloji %5.
İleri hızlı %21 A+B=%32
Sperm 1ml de 49 milyon total de 220 milyon
Doktor değerlerin bazıları baya iyi dedi sadece morfoloji sınırdaymış. Bebek olabilir dedi. Eşim pek ameliyat istemiyordu o yüzden üzülmüştüm ama sperm sonuçlarını bugün gördü doktor gerek Yok şimdilik ameliyata ilaç kullansın dedi. Bende bir yandan keçiboynuzu kürleri yapacağım. Sperm i çok artırıyormuş. Sadece ilaçlara kafam takıldı E vitamini herkes kullanıyor İbrahim saraçoğlu da öneriyor ama bize doktor onu vermedi. K vitamini verdi ilk defa gördüm bu vitamini.
İnşallah olur canım doktor da bu değerlerle olabilir dedi. Eşim önceden keçiboynuzu kürü ve pekmezini içmem ben diyen şimdi doktor ameliyat diyecek diye nasıl içiyor. Pekmezi kaşık kaşık :) ilaç yutmayı hiç sevmez ben ilaçlarımı yutayım hiç aksatmayım diyor :)Oooo maşallah sayiniz baya fazla ama ileri hızlı azmis bizimde 2. Seviyeydi ve sayımız ml 14.900 çıktı ve sadece 4.600 canlı ileri hız %8 morfoloji% 60 bize ameliyat demişti canım siz morfoloji ve ileri hız arttirinca olur sanirim
İnşallah canım inşallahİnşallah olur canım doktor da bu değerlerle olabilir dedi. Eşim önceden keçiboynuzu kürü ve pekmezini içmem ben diyen şimdi doktor ameliyat diyecek diye nasıl içiyor. Pekmezi kaşık kaşık :) ilaç yutmayı hiç sevmez ben ilaçlarımı yutayım hiç aksatmayım diyor :)
Geçmiş olsuuun güzel haberlerini bekliyoruzKızlar yarın eşim hayırlısıyla inşallah dikişleri aldıracak
Sagol canım amin hayırlısıyla inşallahGeçmiş olsuuun güzel haberlerini bekliyoruz
Hadi bakalım hayırlısı inşallah ne ilaç yazdığını falan yazarsın cnm sen niye az giriyor bu aradaSagol canım amin hayırlısıyla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?