Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Suskun Ceylan bence atabetulun ameliyatı mikrocerrahi yöntemiyle yapılmadı. Mikrocerrahi ile yapılmayan ameliyatlarda 10 güne kadar ağrı olabilir yazıyordu nette. Biz de eğitim araştırma hastanesinde ya da özel bir yerde yaptiricaz ağrı olmasi kotu bir durum.

Valla sormadım ve bizde devlette yaptırdık doktorumuzu çok övmüşlerdi dedikleri kadarda varmış bugün pansumanla gıdicek söyleyım sorsun bakım şimdi çarşıya gitti sadece oturup kalkerken dikkat edıyor küçük bi kesik var bende merak ettim sorsun bakım nasıl yapmış

Evet sizinki mikrocerrahi bence. Normal ameliyatta gözle görülen damarlar bağlanıyor daha sonrasında agri olma ve sıvı oluşması ve buna bağlı ameliyatın tekrarlanması söz konusu olabiliyormus. Fakat mikrocerrahide mikroskoplarla damarlar tespit ediliyor küçük kesik oluyor çok fazla ağrı olmuyormuş. Başarılı bir ameliyat olmasına sevindim. inşallah neticesini de alırsınız tez zamanda

İnşallah canım hepimiz tez zamanda anne olalımmm

Canım mikro değilmiş yarın duş alabilirsin demiş pansuman yok artık cuma kontrol

Sagol canım çok teşekkürler

Problemsiz geçmiş yine de ne güzel.
Merhaba canım sağol sayfaların hepsini okudum. Bugün doktora gittik şükür sperm sonuçları iyiymiş evet varikosel var ama şuan ilaçla tedavi önerdi 3 ay sonra tekrar sperm testi istedi. İnşallah o Arada gerek kalmazda hamile kalırım.
Bende o süre zarfında eşime hem ilaçlarını içireceğim hemde bitkisel kürler yapacağım. En çok duyduğum keçiboynuzu kürü ve pekmezi. Şimdi nette araştırıyorum başka neler yapabilirim diye.

Birde nette herkes E Vitamini almış galiba ama doktor bize K vitamini verdi. İnşallah verdiği ilaçlar işe yarar.

Merhaba cnm acaba test sonucunuza bakabilirmıyım ve kaçıncı derece varikosel

Merhaba cnm acaba test sonucunuza bakabilirmıyım ve kaçıncı derece varikosel
Canım foto yüklemeyi beceremedim
varikosel 2. Aşama dedi.
Sperm sonuçlarında da morfoloji %5.
İleri hızlı %21 A+B=%32
Sperm 1ml de 49 milyon total de 220 milyon
Doktor değerlerin bazıları baya iyi dedi sadece morfoloji sınırdaymış. Bebek olabilir dedi. Eşim pek ameliyat istemiyordu o yüzden üzülmüştüm ama sperm sonuçlarını bugün gördü doktor gerek Yok şimdilik ameliyata ilaç kullansın dedi. Bende bir yandan keçiboynuzu kürleri yapacağım. Sperm i çok artırıyormuş. Sadece ilaçlara kafam takıldı E vitamini herkes kullanıyor İbrahim saraçoğlu da öneriyor ama bize doktor onu vermedi. K vitamini verdi ilk defa gördüm bu vitamini.

Oooo maşallah sayiniz baya fazla ama ileri hızlı azmis bizimde 2. Seviyeydi ve sayımız ml 14.900 çıktı ve sadece 4.600 canlı ileri hız %8 morfoloji% 60 bize ameliyat demişti canım siz morfoloji ve ileri hız arttirinca olur sanirim

İnşallah olur canım doktor da bu değerlerle olabilir dedi. Eşim önceden keçiboynuzu kürü ve pekmezini içmem ben diyen şimdi doktor ameliyat diyecek diye nasıl içiyor. Pekmezi kaşık kaşık :) ilaç yutmayı hiç sevmez ben ilaçlarımı yutayım hiç aksatmayım diyor :)

İnşallah canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…