- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #3.441
Canom çokkkk büyük heyecan ve merakla bekliyorum inşallah güzel şeyler duyucaksınB BirmucizeSuskun Ceylan
Canlar perşembe Kaan hocanın yanına gidiyoruz. İnşallah fayda sağlar çok heyecanlandım nedense.
İnşallah inşallah inşallahhhh...Canom çokkkk büyük heyecan ve merakla bekliyorum inşallah güzel şeyler duyucaksın
Evet canımİnşallah inşallah inşallahhhh...
Senin nasıl geçti değerlendirdin mi bu ayı da??
Hadi inşallah. Bol bol dua artık. :)Evet canımdersime iyi çalıştım
Heheheh canım takipteyim sizi merak etmegmz1990 canım benim dün seni bir türlü etiketliyemedim Gamze1990 yazıyorum yazıyorum çıkmıyorsun. Meğerse gmz yazmam gerekiyormuş nasılsın sürecin nasıl gidiyor bakayım. Hiç de haber vermiyor musun. Betül zaten kayıp sende kaybolma.
Heheheh canım takipteyim sizi merak etmepek bir atraksiyon yok bizde o yüzden okuyorum sizin yazdıklarınızı Valla bizde 2 nisanı bekliyoruz canım randevu aldık Bülent Tıraş dan bende de heyecan var :) Ben biraz sabırsızım o yüzden hiç aşılama vs olaylarına girmek istemedik direkt tüp bebek için görüşeceğiz. Bizim değerler sizinle baya yakındı biliyorsun takviye kullandık 3. ayındayız pek bir ilerleme olmadı varikosel var ama ameliyat önermedi doktorlar aşılama için hızımız baya düşük morfoloji desen oda yerlerde nasıl bir yol izlicez bilmiyorum sadece zaman kaybetmek istemiyorum beklemek istemiyorum bu şekilde psikolojim alt üst oluyor yoksa. Sizde Kaan Hocaya gidiyormuşsunuz çok sevindim inşallah şifa olur güzel haberlerle gelirsiniz canım
Biz ilk öğrendiğimizde inşallah ameliyat oluruz da bir an önce kurtuluruz bu dertten dedik canım 3 doktora gittik ayrı ayrı hepside gerek yok takviyelerle artar hızınız dedi. 3. aydayız hala bi gelişme yok çaresi olsa inan beklerim 1-2-3 sene sorun değil bizim için ama böyle elimiz kolumuz bağlı oturmak da bizi strese sokuyor ister istemezAmin vanım aminnnn.
O kadar çok uğraşıyorum ki artık birşey vesile olacaktır inanıyorum. Bende Eğer olmaz ise ama olacak inşallahaşılamayla uğraşmam çok az bir şans veriyorlar o yüzden tüp bebeğe geçerdim. Sen biraz erkenci davrandın ama inşallah güzel sonuçlar alacaksınız diyelim. Rabbim şifasıyla birlikte göndersin bebişiniZi.
Ben isterdim ameliyat olun ama gerek görmüyorlar ona da birşey diyemem. Bize olun deseler 2. Ye hazırdık. Bakalım Kaan hoca ne diyecek varikosel için.
Ben de 2 Nisana başka bir hekimden de randevu aldım hahahaaaa
Canım bir şey soracağım benim eşimin tahlilleri arasında çok fark okuyor renkli dopler çekildi ilkin varikosel yoktu aylar sonra yine çekildi 1.derece çıktı 3 doktor ameliyata gerek yok dedi biri de ameliyat olmanda fayda var dedi biz ne yapacağımızı şaşırdık acaba kime inanarak hareket etsekBiz ilk öğrendiğimizde inşallah ameliyat oluruz da bir an önce kurtuluruz bu dertten dedik canım 3 doktora gittik ayrı ayrı hepside gerek yok takviyelerle artar hızınız dedi. 3. aydayız hala bi gelişme yok çaresi olsa inan beklerim 1-2-3 sene sorun değil bizim için ama böyle elimiz kolumuz bağlı oturmak da bizi strese sokuyor ister istemezYaş faktörünü de ele alarak beklememe kararı aldık birde bizi ne bekliyor onuda bilmiyoruz tedavi uzar keşke dememek adına hadi dedik girelim bir yola hayırlısı inşallah. Oooo desene 2 nisanda buralar yıkılacak
Canım 1. dereceye ameliyat yapmıyor doktorlar anladığım kadarıyla. Bizde aynı durumdayız maalesef her seferinde alakasız sonuçlar çıkıyor mesela 1,5 ay önce eşim devlette sperm testi yaptırdı morfolıji 0 dı sayı yerlerdeydi 3 gün sonra özelde yaptırdık sayı 128 milyon morfoloji de 4 dü doktor bile yorum yapamadıCanım bir şey soracağım benim eşimin tahlilleri arasında çok fark okuyor renkli dopler çekildi ilkin varikosel yoktu aylar sonra yine çekildi 1.derece çıktı 3 doktor ameliyata gerek yok dedi biri de ameliyat olmanda fayda var dedi biz ne yapacağımızı şaşırdık acaba kime inanarak hareket etsek
Valla canım hatırlamıyorum bir kaç test yaptırdık bizim hız ve sayı çok değişiyor özellikle ama aynı sizin gibi aynı hafta içinde bile uçurum var bizim kafamız çok karıştı takviye alıyoruz canım her duyduğumu veriyorum eşime o da bıktı şimdi promen k alacağızCanım 1. dereceye ameliyat yapmıyor doktorlar anladığım kadarıyla. Bizde aynı durumdayız maalesef her seferinde alakasız sonuçlar çıkıyor mesela 1,5 ay önce eşim devlette sperm testi yaptırdı morfolıji 0 dı sayı yerlerdeydi 3 gün sonra özelde yaptırdık sayı 128 milyon morfoloji de 4 dü doktor bile yorum yapamadıSiz takviye kullanıyor musunuz canm ? Birde kaçtı değerler hatırlıyor musun ?
İşte insanın kafasını karıştıran o maalesef. Bizim doktor farklı yerlerde yaptırmak iyi değil tüp bebek merkezlerinde yaptırın testi diyordu. Her laboratuvar birebir aynı sonuçları vermez diyordu. Arı sütü içir sabahları canm has olanını bulmaya çalış biz öyle yapıyoruz takviyenin de 3. ayındayız pek gelişme yok gibi de hayırlısı bakalımValla canım hatırlamıyorum bir kaç test yaptırdık bizim hız ve sayı çok değişiyor özellikle ama aynı sizin gibi aynı hafta içinde bile uçurum var bizim kafamız çok karıştı takviye alıyoruz canım her duyduğumu veriyorum eşime o da bıktı şimdi promen k alacağız
Benim adete 9 gün var canım dahaKızlar biraz alakasız olcak ama bu ay adeti geciken var mı aranızda mevsim geçişinden dolayı filan ? Benim 3 gün gecikti umutlanmakda istemiyorum
Neden testle bakmıyorsun canım. Olabilir niye olmasın gebelik inşallah öyledir. Mevsimsel geçişlerde olabilir tabii ama biz iyi düşünelimKızlar biraz alakasız olcak ama bu ay adeti geciken var mı aranızda mevsim geçişinden dolayı filan ? Benim 3 gün gecikti umutlanmakda istemiyorum
Ahh keşke öyle olsa yarına kadar bekleyeyim bakalımBen tarihi kestiremiyorum bu ay haftasonuna kadar gelir diye düşünüyorum
Benimde 2 gün gecikmişti geldi sonraKızlar biraz alakasız olcak ama bu ay adeti geciken var mı aranızda mevsim geçişinden dolayı filan ? Benim 3 gün gecikti umutlanmakda istemiyorum
Yumurtan geç çatladıysa yine gecikme yaşanabilir ama temennimiz bebiş gelsinAhh keşke öyle olsa yarına kadar bekleyeyim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?