Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Suskun Ceylan canım dün bana okundu sen yoktun. Rica etsem elinden geldiğince bana ve eşime niyet edip lem yelid okurmusun. Sadece lem Yelid zikrini çekeceksin. Kaç tane yapabilirsen çok olmasına gerek Yok. Seninde duan olsun isterim.

Canım kaç gündür misafirlerim vardi Ankara'dan bugünde sobayı soktum koltukların yerlerini değiştirdim birazdan okuyup haber edicem inşallah

QUOTE="Suskun Ceylan, post: 55306, member: 820392"]Devlet Hastanedın'da yaşıyorum ben[/QUOTE]
Bende Ankara'da iyi bi doktor arıyoruz acil varikosel ameliyatı olmak lazım

Hayırlı olsun tatlım. İyi haberlerle dönün inşallahm Güzel şeyler olacağına inanıyorum ben
Ay inşallah. Aksi olursa daha yapacağım ne kalıyor bilmiyorum. Bugünde hacamatın son seyansını yaptırdık. Oda bitti çok şükür. Şifa rabbimden.

Ay inşallah. Aksi olursa daha yapacağım ne kalıyor bilmiyorum. Bugünde hacamatın son seyansını yaptırdık. Oda bitti çok şükür. Şifa rabbimden.
Aklimdan geçti hacamat işi ne oldu diye Sonra dedim bahsetmediğine göre erteledi herhalde dönüşte yaptıracaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…