- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #3.421
Ben okudum yazdıklarını seçmiş halin buysa seçmemiş halini merak ediyorum.
Dinden girip adamın midesinden çıkmışsın resmen.
Canım kaç gündür misafirlerim vardi Ankara'dan bugünde sobayı soktum koltukların yerlerini değiştirdim birazdan okuyup haber edicem inşallahSuskun Ceylan canım dün bana okundu sen yoktun. Rica etsem elinden geldiğince bana ve eşime niyet edip lem yelid okurmusun. Sadece lem Yelid zikrini çekeceksin. Kaç tane yapabilirsen çok olmasına gerek Yok. Seninde duan olsun isterim.
Tamam canım önemli değil müsait olduğunda da olur.Canım kaç gündür misafirlerim vardi Ankara'dan bugünde sobayı soktum koltukların yerlerini değiştirdim birazdan okuyup haber edicem inşallah
Nerde ameliyat olmuştu eşinizKuzum lokosit ten mi bilmiyorum ama eşim ameliyatın ilk 3 ayı düzenli herşeyi kullandı ama sonrasında hiç birşey kullanmadı o yüzden yukselmemistir diye düşünüyorum
Nerde ameliyat olmuştunuzHımm ozaman progeny Alcam argimaca bakıcım bu ilacı farklı bi ürolog önerdi ameliyat sonrası bunu öneriyorum dedi
Adana'da oldu yanlış hatırlamıyorsam özelde değildiNerde ameliyat olmuştu eşiniz
Devlet Hastanesi'nde oldu canım Aydın'da yaşıyorum benNerde ameliyat olmuştunuz
Evet cnmda ondan randevu almak çok zorAnkara'da en bilindik doktor Kaan Aydos var canim
Nerde ameliyat olmuştu eşinizArkadaşlar aranızda eşinin sperm sayısı ml’de 50bin 100bin olup ameliyattan sonra yükselen oldu mu ?? Eşim ameliyat oldu 7 ay önce ocakta tüp bebek yaptık tutmadı sayısı da yükselmemişti 2. Dereceydi varikosel hala bi umut düzelme olur mu diye bekliyoruz
Merde ameliyat olmaya karar verdinizKızlar varikosel ameliyatı mikrocerrahi ile yapıldığı için SGK karşılamıyormuş. Normal ameliyat ücretini istediler bizden. Çok saçma geldi bana.
Ankara Başkent Üniversitesinde olacaktı eşim ama ameliyata 3 gün kala başka birkaç doktorla görüşüp ameliyattan vazgeçtik. Tüp bebek tedavisine başlıyoruz bu ay.Merde ameliyat olmaya karar verdiniz
Denizli üniversite hastanesinde Prof a olmuştuNerde ameliyat olmuştu eşiniz
Hayırlı olsun tatlım. İyi haberlerle dönün inşallahm Güzel şeyler olacağına inanıyorum benB BirmucizeSuskun Ceylan
Canlar perşembe Kaan hocanın yanına gidiyoruz. İnşallah fayda sağlar çok heyecanlandım nedense.
Ay inşallah. Aksi olursa daha yapacağım ne kalıyor bilmiyorum. Bugünde hacamatın son seyansını yaptırdık. Oda bitti çok şükür. Şifa rabbimden.Hayırlı olsun tatlım. İyi haberlerle dönün inşallahm Güzel şeyler olacağına inanıyorum ben
Aklimdan geçti hacamat işi ne oldu diyeAy inşallah. Aksi olursa daha yapacağım ne kalıyor bilmiyorum. Bugünde hacamatın son seyansını yaptırdık. Oda bitti çok şükür. Şifa rabbimden.
Yok kuzum ben kafaya birşey koydum mu Allah’ın izniyle ya olacak ya olacak.Aklimdan geçti hacamat işi ne oldu diyeSonra dedim bahsetmediğine göre erteledi herhalde dönüşte yaptıracaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?