- 5 Temmuz 2017
- 445
- 207
- 33
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #3.481
Olmadım canım ama testte negatif çıktı dün akşam beklemedeyim iki gün daha gelmezse tekrar test yapcamAdet oldunmuuu cok merak ettim:) olmadim deeeee
Canım bize trantal, sperra, impryl verdi herhangi bir sıkıntı Yok dedi hormon tedavisi vermedi.Canim ne yaptin
Ne için bu ilaçlar sperra bizdemi alsak acabaCanım bize trantal, sperra, impryl verdi herhangi bir sıkıntı Yok dedi hormon tedavisi vermedi.
Canlilik bu ilaclarla duzelir miymis?Canım bize trantal, sperra, impryl verdi herhangi bir sıkıntı Yok dedi hormon tedavisi vermedi.
Evet canım buraya yazmışsın bende diyorum bunun burada ne işi varSaklicennet kiz burasi neresi buraya mi yazmisim sorumu :)))
Sen sanki Kaan Hoca'dan bişe anlamamışsın akilina yatmamış gibi hissediyorumEvet canım buraya yazmışsın bende diyorum bunun burada ne işi var
Oda birşey diyemedi ya sperm kuyruğu sorun Yada yeme içme dedi. Bu ilaçları verdi. Klomen de vermedi.
Size ne vermişti?
Bize bir sure merional miydi neydi o igneyi vermisti bir de impryl. Dna hasari dushnce sorun kalmadi demisti impryl e devamEvet canım buraya yazmışsın bende diyorum bunun burada ne işi var
Oda birşey diyemedi ya sperm kuyruğu sorun Yada yeme içme dedi. Bu ilaçları verdi. Klomen de vermedi.
Size ne vermişti?
Hızı yükseltmek için ya klomen Yada iğne veriyor hep öyle okuyorum bize vermedi hiçbirşey. Hatta düzelmezse tüpe geçin bu spermler yumurtayı çok güzel döller dedi.Sen sanki Kaan Hoca'dan bişe anlamamışsın akilina yatmamış gibi hissediyorum
Hangi iğneyi verdi canım. Fsh kaçtı??Bize bir sure merional miydi neydi o igneyi vermisti bir de impryl. Dna hasari dushnce sorun kalmadi demisti impryl e devam
Heycanla bekliyorumİyi akşamlar kızlar. Esim sadece gecen ay takviye kullandı ve cok bunaldıgını bir suru ilac icmek istemedigini soyledi ve ilaclara ara verdik. Aslinda cok realist biriyim ama adetime bir hafta var ve dayanamadim test yaptim. Biraz muallak cikti uzulmek de istemiyorum.ovulasyon da takip edemedim Bakar misiniz testlerime
Ne düşünüyorsunuz pekiHızı yükseltmek için ya klomen Yada iğne veriyor hep öyle okuyorum bize vermedi hiçbirşey. Hatta düzelmezse tüpe geçin bu spermler yumurtayı çok güzel döller dedi.
Testim bu
En azindan bi sorun yok canim. Tup bebek icin dolleyebilir dediyse norma kosullarda da olur allahin izniyleCanım bize trantal, sperra, impryl verdi herhangi bir sıkıntı Yok dedi hormon tedavisi vermedi.
Değilse üzülürüm çok. Çizgi var gibi de yok gibi de yanlış mı acaba hata olabilir mi laboquick markası ceylanın tavsiyesi üstüne ovulasyon testi almıştım. Kullanamadım onları zamanı kaçırdım yanında gönderdiler erken gebelik testleriniAy bisi diyimmi bu test pozitifffff
Laboquick cok guvenilir bi marka ben de hep onu kullanmistim ovulasyonlarimda. Erken gebelik testinde de cok basarili oldugu soyleniyor. Bence var gibi degil direk var :) ay insallah testte bi sikinti yoktur da hamilesindir. Kac gun vardi tam olarak regle?Değilse üzülürüm çok. Çizgi var gibi de yok gibi de yanlış mı acaba hata olabilir mi laboquick markası ceylanın tavsiyesi üstüne ovulasyon testi almıştım. Kullanamadım onları zamanı kaçırdım yanında gönderdiler erken gebelik testlerini
Canim fah falan normal seviyelerdeydi. Testesteron biraz dusuktu sanirim.Hangi iğneyi verdi canım. Fsh kaçtı??
Bizde DNA hasarı çıkmadı die hiçbirşey vermedi. Bu ilaçları verdi inşallah işe yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?