Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet canım buraya yazmışsın bende diyorum bunun burada ne işi var
Oda birşey diyemedi ya sperm kuyruğu sorun Yada yeme içme dedi. Bu ilaçları verdi. Klomen de vermedi.
Size ne vermişti?
Sen sanki Kaan Hoca'dan bişe anlamamışsın akilina yatmamış gibi hissediyorum

Evet canım buraya yazmışsın bende diyorum bunun burada ne işi var
Oda birşey diyemedi ya sperm kuyruğu sorun Yada yeme içme dedi. Bu ilaçları verdi. Klomen de vermedi.
Size ne vermişti?
Bize bir sure merional miydi neydi o igneyi vermisti bir de impryl. Dna hasari dushnce sorun kalmadi demisti impryl e devam

İyi akşamlar kızlar. Esim sadece gecen ay takviye kullandı ve cok bunaldıgını bir suru ilac icmek istemedigini soyledi ve ilaclara ara verdik. Aslinda cok realist biriyim ama adetime bir hafta var ve dayanamadim test yaptim. Biraz muallak cikti uzulmek de istemiyorum.ovulasyon da takip edemedim Bakar misiniz testlerime

Heycanla bekliyorum

Ay bisi diyimmi bu test pozitifffff
Değilse üzülürüm çok. Çizgi var gibi de yok gibi de yanlış mı acaba hata olabilir mi laboquick markası ceylanın tavsiyesi üstüne ovulasyon testi almıştım. Kullanamadım onları zamanı kaçırdım yanında gönderdiler erken gebelik testlerini

Laboquick cok guvenilir bi marka ben de hep onu kullanmistim ovulasyonlarimda. Erken gebelik testinde de cok basarili oldugu soyleniyor. Bence var gibi degil direk var :) ay insallah testte bi sikinti yoktur da hamilesindir. Kac gun vardi tam olarak regle?

Hangi iğneyi verdi canım. Fsh kaçtı??
Bizde DNA hasarı çıkmadı die hiçbirşey vermedi. Bu ilaçları verdi inşallah işe yarar.
Canim fah falan normal seviyelerdeydi. Testesteron biraz dusuktu sanirim.
Merional di veya menagondu igne. Tup bebekte yumurta gelistiren. Klomenin daha agiri aslinda
Insallah canim ise yarar. Sure verdi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…