- 5 Temmuz 2017
- 445
- 207
- 33
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #3.461
İnşallah canımYumurtan geç çatladıysa yine gecikme yaşanabilir ama temennimiz bebiş gelsin
Benimde 2 gün gecikmişti geldi sonra
Hadi bakalım hayırlısıyla mübarek gün şifanızın başlangıcı olur inşallah. Adam kesin şaşkına dönecek senin donanımın karşısında
Ay lal olmaktan korkuyorum.Hadi bakalım hayırlısıyla mübarek gün şifanızın başlangıcı olur inşallah. Adam kesin şaşkına dönecek senin donanımın karşısında
Sen almışsındır notlarını. O kağıdı unutma yeter. Doktoru görünce uçuyor sorular. İnşallah umutla geri dönünAy lal olmaktan korkuyorum.
Amin canım. İlk önce enfeksiyon ve iltihap kurutucu bir tedavi isteyeceğim. Varsa Eğer gitsin. Çünki benim eşim hemen enfeksiyon oluyor.Sen almışsındır notlarını. O kağıdı unutma yeter. Doktoru görünce uçuyor sorular. İnşallah umutla geri dönün
Ne yaptiniz canim gorustunuz mu doktorla?Amin canım. İlk önce enfeksiyon ve iltihap kurutucu bir tedavi isteyeceğim. Varsa Eğer gitsin. Çünki benim eşim hemen enfeksiyon oluyor.
Solunum yollarından özellikle. İnşallah verir.
Adet oldunmuuu cok merak ettim:) olmadim deeeeeBeklemek çok zor
Yoldayız canım randevumuz saat 4 de.Ne yaptiniz canim gorustunuz mu doktorla?
Anladim canim bilmiyodum :) haber verirsin bizedeYoldayız canım randevumuz saat 4 de.
Merakla bekliyorumYoldayız canım randevumuz saat 4 de.
Canım biraz kullandım aşılama için doktora gittiğimde folbiol verdi hiç birini tan içmedim suanda içmiyorumSuskun Ceylan kuzum sen inofolic kullanıyordun de mi folik asit olarak
Niye kullanmıyorsun canım? O konu önemli ihmal etme.Canım biraz kullandım aşılama için doktora gittiğimde folbiol verdi hiç birini tan içmedim suanda içmiyorum
İyiyiz canimm cok sukur. Paşalar büyüyor beni de büyütüyolar kendileriyle beraber
Sevsinler onlarıİyiyiz canimm cok sukur. Paşalar büyüyor beni de büyütüyolar kendileriyle berabercok hareketliler. Gittikce daha da cok hissediyorum hareketlerini. 5.5 aylik olduk. Hayirlisiyla bi alsam kucagima
Canim ne yaptinYoldayız canım randevumuz saat 4 de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?