- 31 Temmuz 2016
- 1.220
- 1.009
- 133
- 35
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #3.501
Tam bir hafta var haftaya perşembeLaboquick cok guvenilir bi marka ben de hep onu kullanmistim ovulasyonlarimda. Erken gebelik testinde de cok basarili oldugu soyleniyor. Bence var gibi degil direk var :) ay insallah testte bi sikinti yoktur da hamilesindir. Kac gun vardi tam olarak regle?
Testin varsa 2 gun sonra tekrarla bence. Hatta ben olsam kan verirdim :)Tam bir hafta var haftaya perşembe
Günüm gecmeden kan veremem. Biraz hassasim bu konuda bosu bosuna uzulmek istemem ama testim var iki gun sonra tekrarlayabilirimTestin varsa 2 gun sonra tekrarla bence. Hatta ben olsam kan verirdim :)
Hadi bakalim hayirlisiyla guzel haberi duyariz insallahGünüm gecmeden kan veremem. Biraz hassasim bu konuda bosu bosuna uzulmek istemem ama testim var iki gun sonra tekrarlayabilirim
İnsallah bu mubarek gecede Rabbim dualarımızı kabul eder.Hadi bakalim hayirlisiyla guzel haberi duyariz insallah
Bir ay sonra test yapıp gönderin dedi. Ben biraz fsh ve testesteronu yükseltmek istiyordum ama klomeni kesti. Ben tedaviye devam edeceğim hemen tüp bebek düşünmüyorum.Canim fah falan normal seviyelerdeydi. Testesteron biraz dusuktu sanirim.
Merional di veya menagondu igne. Tup bebekte yumurta gelistiren. Klomenin daha agiri aslinda
Insallah canim ise yarar. Sure verdi mi
Hadi hayırlısı canım. Çizgi bariz görünüyor. İnşallah vardır.Testim bu
Amin canım inşallah. Çok istiyorum ufak ufak emeklemek.Saklicennet kuzum aslında iyi şeyler söylemiş anladığım. Ama senin beklentin bir sorun bulup onun üstüne gitmekti sanırım. Belirsizlikten kurtulmak. İnşallah onun verdiği takviyeler işe yarayacaktır. Rabbimin izniyle bir ay sonra görürüz gelişmeleri
Nasıl yok gibiiii bariz var işte 4 gözümle görüyorum vallaDeğilse üzülürüm çok. Çizgi var gibi de yok gibi de yanlış mı acaba hata olabilir mi laboquick markası ceylanın tavsiyesi üstüne ovulasyon testi almıştım. Kullanamadım onları zamanı kaçırdım yanında gönderdiler erken gebelik testlerini
Yaa hadi inşallah iki gün sonra haber vericem sizeNasıl yok gibiiii bariz var işte 4 gözümle görüyorum vallagözün aydın canım
Yalnız bu gebelik testi ve adetie 1 hafta var demi daha erken gebelik testi mi buNasıl yok gibiiii bariz var işte 4 gözümle görüyorum vallagözün aydın canım
Senden de bekliyorum aynı performansıNasıl yok gibiiii bariz var işte 4 gözümle görüyorum vallagözün aydın canım
Evet canım sen demistin ya ovulasyon internetten siparis verdim cok uyguna diye ben de 50 ovulasyon 5 erken gebelik siparis verdim. Fakat ovulasyonumu gecince geldi testler yapamadım. Nasılsa çok var diye erken gebelik yapayım dedim.Yalnız bu gebelik testi ve adetie 1 hafta var demi daha erken gebelik testi mi bu
Valla ben boşa calisiyom hepSenden de bekliyorum aynı performansıO kadar çalıştınız sonuç iyi olur inşallah
Aaa valla süper ama biraz erken sanki daha hemen kapilmayalim ama valla var çizgiEvet canım sen demistin ya ovulasyon internetten siparis verdim cok uyguna diye ben de 50 ovulasyon 5 erken gebelik siparis verdim. Fakat ovulasyonumu gecince geldi testler yapamadım. Nasılsa çok var diye erken gebelik yapayım dedim.
Boşa olur muValla ben boşa calisiyom hep
Evet baya erken neden test yaptıysam. İnsallah tez zamanda hepimiz guzel haberler alırız. Ben size cok inanıyorum degerleriniz bizden cok cok iyiAaa valla süper ama biraz erken sanki daha hemen kapilmayalim ama valla var çizgi
İnşallah öyledir canım :)Boşa olur muÖn çalışma onlar en iyiye hazırlık
Canım ameliyat olalı ne kadar oldu sizin yada olmusmuydunuz valla unuttum sayiniz kaçtı hizEvet baya erken neden test yaptıysam. İnsallah tez zamanda hepimiz guzel haberler alırız. Ben size cok inanıyorum degerleriniz bizden cok cok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?