Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tam bir hafta var haftaya perşembe

Canim fah falan normal seviyelerdeydi. Testesteron biraz dusuktu sanirim.
Merional di veya menagondu igne. Tup bebekte yumurta gelistiren. Klomenin daha agiri aslinda
Insallah canim ise yarar. Sure verdi mi
Bir ay sonra test yapıp gönderin dedi. Ben biraz fsh ve testesteronu yükseltmek istiyordum ama klomeni kesti. Ben tedaviye devam edeceğim hemen tüp bebek düşünmüyorum. Suskun Ceylan

Saklicennet kuzum aslında iyi şeyler söylemiş anladığım. Ama senin beklentin bir sorun bulup onun üstüne gitmekti sanırım. Belirsizlikten kurtulmak. İnşallah onun verdiği takviyeler işe yarayacaktır. Rabbimin izniyle bir ay sonra görürüz gelişmeleri

Amin canım inşallah. Çok istiyorum ufak ufak emeklemek.

Nasıl yok gibiiii bariz var işte 4 gözümle görüyorum valla gözün aydın canım

Yalnız bu gebelik testi ve adetie 1 hafta var demi daha erken gebelik testi mi bu
Evet canım sen demistin ya ovulasyon internetten siparis verdim cok uyguna diye ben de 50 ovulasyon 5 erken gebelik siparis verdim. Fakat ovulasyonumu gecince geldi testler yapamadım. Nasılsa çok var diye erken gebelik yapayım dedim.

Evet canım sen demistin ya ovulasyon internetten siparis verdim cok uyguna diye ben de 50 ovulasyon 5 erken gebelik siparis verdim. Fakat ovulasyonumu gecince geldi testler yapamadım. Nasılsa çok var diye erken gebelik yapayım dedim.
Aaa valla süper ama biraz erken sanki daha hemen kapilmayalim ama valla var çizgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…