- 31 Temmuz 2016
- 1.220
- 1.009
- 133
- 35
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #3.521
Bu 6.ayimiz testi de uc hafta once yaptirdik yanilmiyorsam sayi 17 milyon canlilik %50 cikti ama ne kadari ileri hareketli yazmiyordu cunku hastanemizi degistirmek zorunda kalmistik. Doktor da degerleriniz duzeldi takviyeleri kullanin 6 ay sonra gelin dedi. Her doktorun yaklasimi farkli sanirim. Sayimiz yuksek degil aslinda hiz da kac belli degil. Biraz savdi bizi gibiCanım ameliyat olalı ne kadar oldu sizin yada olmusmuydunuz valla unuttum sayiniz kaçtı hiz
Hmm güzel bizim doktor da savdi bizi inankiBu 6.ayimiz testi de uc hafta once yaptirdik yanilmiyorsam sayi 17 milyon canlilik %50 cikti ama ne kadari ileri hareketli yazmiyordu cunku hastanemizi degistirmek zorunda kalmistik. Doktor da degerleriniz duzeldi takviyeleri kullanin 6 ay sonra gelin dedi. Her doktorun yaklasimi farkli sanirim. Sayimiz yuksek degil aslinda hiz da kac belli degil. Biraz savdi bizi gibi
Devlet hastanesi canımNerde ameliyat olmuştu eşiniz
Sen nerelerdesin acabaaaa gelişme yokk bekliyoruz öyleKizlarrrrr hamilemiz varmi bende ki son gelişme 3 gündür adetim gecikti dun sabah test yaptım negatif çıktıSuskun Ceylan
Bu ay bi arkadas daha var testinde silik bi cizgi gorunuyor ama daha adetine 1 hafta varmis. Tekrarlicak testini. :) sen neden gorunmuyosun hiccccKizlarrrrr hamilemiz varmi bende ki son gelişme 3 gündür adetim gecikti dun sabah test yaptım negatif çıktıSuskun Ceylan
Bi hafta var canım :)Yarın gelecek herhalde kırmızılar karın ağrım varSenin bat ne zaman ceylanım?
İnşallah gelmezzzzYarın gelecek herhalde kırmızılar karın ağrım varSenin bat ne zaman ceylanım?
Canım benim inşallah vardır var gibi de görünüyor. Kan testi yaptır istersen.İki testi yan yana koydum
Silinmemiş ki var. Normal test dene bakalım bir iki gün sonra. Beklemem diyorsan kanda kesin çıkar canımİki testi yan yana koydum
Gez gez hava değişimi iyi gelir. Kafanı boşalt gel gittiğin yerlerde. Sonrası çok güzel olacak Allahın izniyleKızlar nasılsınız? Ben geziyorum hızımı alamadım sankiKaan hoca iyi hız verdi bana :)
İnşallah canım. Dua et benim içinGez gez hava değişimi iyi gelir. Kafanı boşalt gel gittiğin yerlerde. Sonrası çok güzel olacak Allahın izniyle
2. Çizgi hala var. Fakat hala adet tarihin gelmedigi icin degerin cok dusuk o yuzden silik cikiyo bence. Adet gunu kan verirsen dogru sonucu alirsin. Simdiden hayirli olsun o cizgi silik de olsa bosa cikmaz :)İki testi yan yana koydum
Bence git kan ver canım bildiğin var işte niye olumsuz düşünüyorsun kalk git belki ilaç falan verirler kalkkkkİki testi yan yana koydum
En iyisini yapion valla canım bende Adana'ya gitmek istiyorum ama bı turlu gidemedim :\Kızlar nasılsınız? Ben geziyorum hızımı alamadım sankiKaan hoca iyi hız verdi bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?