Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
En iyisini yapion valla canım bende Adana'ya gitmek istiyorum ama bı turlu gidemedim :\
Annenler Adana da dimi canım. Ben de İstanbul’a geçince sınavlarıma çalışmaya başlıyacağım yaklaşıyor ve ben sıfırım. O kadar şeyle uğraşıyorum ki ona sıra gelmiyor ama buna da şükür Rabbim daha kötü hastalıklar ve dert vermesin inşallah.

Bu markanin erken gebelik testi cok fazla hata veriyormus oyüzden tereddütlüyüm ama bu kadar da umutlandırmaz beni umarım. Persembe regl gunum cuma da bos gunum. Adet olmazsam cuma testi tekrarlayip kan vericem artik

İlac icin haklısın @Suskun Ceylan progestanla baslayacagim gebeligim boyunca buyuk ihtimalle. Benim erken dogum riskim var malesef.onun haricinde her ihtimale karsi folik asite basladm icmiyordum icmek lazım aslında

İlac icin haklısın @Suskun Ceylan progestanla baslayacagim gebeligim boyunca buyuk ihtimalle. Benim erken dogum riskim var malesef.onun haricinde her ihtimale karsi folik asite basladm icmiyordum icmek lazım aslında
Evet canım şansına haftasonu girdi araya ama kan testi yaptirabilirsin bence

Evet çok özledim gerçekten 7 ay önce gittim en son ama bu bebek işlerinden gidemedim

Git canım hayatında hiç birşeyi erteleme. Bu zamanlar geri gelmeyecek.
Bu arada bişe sorucam üni Hastanesi'nden randevu alcam ne zamana verirler bilmiyorum eşim içinde alcam ikimiz gitcez orda sebepsiz infertilite diye gitcez yalnız oradaki doktorlar kendi muayenesinde bakıp testler icin oraya yolluyormus ama yok ben istemiyorum dersen asistanlar bakıp testleri yaptırıp sonuçları doktor yorumluyormus bizde bı doktor önerdiler ben önceden aramıştım o doktoru oda üni ile çalışıyor ücretli şimdi ilk özel muayenesine gidip onun istediği testlerimi yaptırayım yoksa direk gidip asistanlarlami goruseyim

Kuzum Eğer 2. Görüşmeye tekrar ücret almayacaklarsa ilk görüşün sonra testleri yapıp tekrar gidin. Sen asistanını Yada sekreterini ara sor prosedür nedir diye.

Bence hocalarla görüş asistanlar inturn ve sorularına cevap veremeyebilir. Hocalarına danısıp konusuyorlar

Kuzum Eğer 2. Görüşmeye tekrar ücret almayacaklarsa ilk görüşün sonra testleri yapıp tekrar gidin. Sen asistanını Yada sekreterini ara sor prosedür nedir diye.
Ozaman nisandaki adetimi beklemem gerek bende önce gidip testleri öle gidim demiştim zaten Nisanda özele gitcektim adet olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…