- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #3.541
Annenler Adana da dimi canım. Ben de İstanbul’a geçince sınavlarıma çalışmaya başlıyacağım yaklaşıyor ve ben sıfırım. O kadar şeyle uğraşıyorum ki ona sıra gelmiyor ama buna da şükür Rabbim daha kötü hastalıklar ve dert vermesin inşallah.En iyisini yapion valla canım bende Adana'ya gitmek istiyorum ama bı turlu gidemedim :\
Evet canım şansına haftasonu girdi araya ama kan testi yaptirabilirsin benceİlac icin haklısın @Suskun Ceylan progestanla baslayacagim gebeligim boyunca buyuk ihtimalle. Benim erken dogum riskim var malesef.onun haricinde her ihtimale karsi folik asite basladm icmiyordum icmek lazım aslında
Evet çok özledim gerçekten 7 ay önce gittim en son ama bu bebek işlerinden gidemedimAnnenler Adana da dimi canım. Ben de İstanbul’a geçince sınavlarıma çalışmaya başlıyacağım yaklaşıyor ve ben sıfırım. O kadar şeyle uğraşıyorum ki ona sıra gelmiyor ama buna da şükür Rabbim daha kötü hastalıklar ve dert vermesin inşallah.
Git canım hayatında hiç birşeyi erteleme. Bu zamanlar geri gelmeyecek.Evet çok özledim gerçekten 7 ay önce gittim en son ama bu bebek işlerinden gidemedim
Bu arada bişe sorucam üni Hastanesi'nden randevu alcam ne zamana verirler bilmiyorum eşim içinde alcam ikimiz gitcez orda sebepsiz infertilite diye gitcez yalnız oradaki doktorlar kendi muayenesinde bakıp testler icin oraya yolluyormus ama yok ben istemiyorum dersen asistanlar bakıp testleri yaptırıp sonuçları doktor yorumluyormus bizde bı doktor önerdiler ben önceden aramıştım o doktoru oda üni ile çalışıyor ücretli şimdi ilk özel muayenesine gidip onun istediği testlerimi yaptırayım yoksa direk gidip asistanlarlami goruseyimGit canım hayatında hiç birşeyi erteleme. Bu zamanlar geri gelmeyecek.
Kuzum Eğer 2. Görüşmeye tekrar ücret almayacaklarsa ilk görüşün sonra testleri yapıp tekrar gidin. Sen asistanını Yada sekreterini ara sor prosedür nedir diye.Bu arada bişe sorucam üni Hastanesi'nden randevu alcam ne zamana verirler bilmiyorum eşim içinde alcam ikimiz gitcez orda sebepsiz infertilite diye gitcez yalnız oradaki doktorlar kendi muayenesinde bakıp testler icin oraya yolluyormus ama yok ben istemiyorum dersen asistanlar bakıp testleri yaptırıp sonuçları doktor yorumluyormus bizde bı doktor önerdiler ben önceden aramıştım o doktoru oda üni ile çalışıyor ücretli şimdi ilk özel muayenesine gidip onun istediği testlerimi yaptırayım yoksa direk gidip asistanlarlami goruseyim
Bence hocalarla görüş asistanlar inturn ve sorularına cevap veremeyebilir. Hocalarına danısıp konusuyorlarBu arada bişe sorucam üni Hastanesi'nden randevu alcam ne zamana verirler bilmiyorum eşim içinde alcam ikimiz gitcez orda sebepsiz infertilite diye gitcez yalnız oradaki doktorlar kendi muayenesinde bakıp testler icin oraya yolluyormus ama yok ben istemiyorum dersen asistanlar bakıp testleri yaptırıp sonuçları doktor yorumluyormus bizde bı doktor önerdiler ben önceden aramıştım o doktoru oda üni ile çalışıyor ücretli şimdi ilk özel muayenesine gidip onun istediği testlerimi yaptırayım yoksa direk gidip asistanlarlami goruseyim
Ozaman nisandaki adetimi beklemem gerek bende önce gidip testleri öle gidim demiştim zaten Nisanda özele gitcektim adet oluncaKuzum Eğer 2. Görüşmeye tekrar ücret almayacaklarsa ilk görüşün sonra testleri yapıp tekrar gidin. Sen asistanını Yada sekreterini ara sor prosedür nedir diye.
İnturn ne oluyor :)Bence hocalarla görüş asistanlar inturn ve sorularına cevap veremeyebilir. Hocalarına danısıp konusuyorlar
Bi boş bi dolu alıyor ücreti 300tlmişKuzum Eğer 2. Görüşmeye tekrar ücret almayacaklarsa ilk görüşün sonra testleri yapıp tekrar gidin. Sen asistanını Yada sekreterini ara sor prosedür nedir diye.
Bir boş bir dolu ne demek hiç duymadım.Bi boş bi dolu alıyor ücreti 300tlmiş
Bı para veriyoruz bı vermiyoruz mesela 15 günü gecsenede almıyor ikinci cagirdiginaBir boş bir dolu ne demek hiç duymadım.
Haha anladım şimdi. Ne güzel bak şimdi ona göre karar ver nasıl yapayım diye. :)Bı para veriyoruz bı vermiyoruz mesela 15 günü gecsenede almıyor ikinci cagirdigina
Henuz mezun olmamis staj yapan doktor adayiİnturn ne oluyor :)
İnşallah gerek kalmazOzaman nisandaki adetimi beklemem gerek bende önce gidip testleri öle gidim demiştim zaten Nisanda özele gitcektim adet olunca
Bal damlıyor agzindan balll inşallah canım hepimize nasip rabbimİnşallah gerek kalmazBaşka testleri yaptırırsın mesela beta hcg gibi
Anladım :)Henuz mezun olmamis staj yapan doktor adayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?