Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar esim ameliyat olali 50 gün oluyor pazartesi test yapacak bakalım bi değişiklik var mı diye Dr Mayıs ayında gel demişti ama benimki dayanamıyor pazartesi burda yaparım Mayıs ayında da kendi Dr uma gider orda yaparım diyor 50 gün çok az değil mi

Erken canım spermler 3 ayda kendimi yeniliyor ama ne kaybederki yaptırsın

Bize 3 ay sonra gelin demişti doktor ama bende cok merak ediyorum bana kalsa bende 50. günde yapardım insan merakediyor

Kızlar benimde eşimde aynı sorun var. Bende problem yok. Bir ay proxseed kullandı keçi boynuzu içti yiyip içmediği şey kalmadı ama malesef olumsuz. Allah nasip ederse bu hafta aşılama yapıyoruz Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Amin.Ameliyattan sonra kaç ay geçti canım?

Saklicennet canım 2 Mart at üniversite hastanesine randevu aldım hem üroloji hem jinekolog bu güne kadar yaptığım herşeyi anlatıcam sormamı istediğin bişe varmı DNA hasarını sorucam bence bizde hız sorunu var bunun üstünde durucam

Hayırlı sonuçlarla gelin inşallah canım dualarım sizinle

Geçmiş olsun canım sonucu bizimle de paylaş :)
Allah razı olsun kızlar sonucu daha şimdi aldım eşim sabah 8 de sperm verdi saat 4te sonuç çıkmamıştı daha bakılıyordu sonucumuz aynı hiçbir değişiklik yok bakalım Mayıs ayını bekleyelim o zaman Dr umuza gidecez ne diyecek şimdi umutsuz Mayıs ayını bekliyoruz

Canım zaten erkendi bekleyin biraz daha

Mayısa kadar yükselir canım. Çok şükür düşüş yok. Burada yazılanlara göre bazılarında öyle oluyormuş. Doktorlar 6 aydan önce test yapmayın dediklerine göre normale dönme süresi o

Bilemedim ki!!! Lökosit var mı varsa onu sor.. eşinde pek birşey olduğunu düşünmüyorum sadece hasar var mı onu merak ediyorum. Sen kendine yönel en son bir testden bahsetmiştin 5/6 gibi çıkmıştı rahim duvarı kalınlaşması gibi birşey onu sor. Pıhtılaşma varmıdır onu sor. Bütün testleri yaptırmak istiyorum tüp bebeğe geçeceğim de :)

Canim sizinn ameliyt oncesi degerlnz nasildi bizmde 65 gune yaklasti ama ben daha gitmeyi dusunmyrm 3 ayi gecsin dye beklyrm

Ameliyat olmadı şu an aşılama işlemine geçiyoruz. Allah nasip ederse bu hafta aşılama oluyorum iğne ve ilaç alıyorum

Tamam %25 a+b hız nasıl sorun yokkk bu %50 olması gerek degilmi evet evet progesteron u sorucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…