- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #3.561
Biriyle konuştum oradakiler doktorun hangi testleri isticeklerini biliyorlar dedi ne kaybederim ki yapsınlar testleri zaten Nisan'da özele gitcemHaha anladım şimdi. Ne güzel bak şimdi ona göre karar ver nasıl yapayım diye. :)
Erken canım spermler 3 ayda kendimi yeniliyor ama ne kaybederki yaptırsınKızlar esim ameliyat olali 50 gün oluyor pazartesi test yapacak bakalım bi değişiklik var mı diye Dr Mayıs ayında gel demişti ama benimki dayanamıyor pazartesi burda yaparım Mayıs ayında da kendi Dr uma gider orda yaparım diyor 50 gün çok az değil mi
Erken canım spermler 3 ayda kendimi yeniliyor ama ne kaybederki
Haklısın cnm en fazla teste koyacağı para umarım bi değişiklik olurda mutlu oluruz değişiklik yoksa da boşuna çok fazla heyecan yapmayız Mayıs ayına hazırlıklı oluruz pazartesi test yaparsa burdan haber veririm cnm
Bize 3 ay sonra gelin demişti doktor ama bende cok merak ediyorum bana kalsa bende 50. günde yapardım insan merakediyorKızlar esim ameliyat olali 50 gün oluyor pazartesi test yapacak bakalım bi değişiklik var mı diye Dr Mayıs ayında gel demişti ama benimki dayanamıyor pazartesi burda yaparım Mayıs ayında da kendi Dr uma gider orda yaparım diyor 50 gün çok az değil mi
Amin.Ameliyattan sonra kaç ay geçti canım?Kızlar benimde eşimde aynı sorun var. Bende problem yok. Bir ay proxseed kullandı keçi boynuzu içti yiyip içmediği şey kalmadı ama malesef olumsuz. Allah nasip ederse bu hafta aşılama yapıyoruz Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Hayırlı sonuçlarla gelin inşallah canım dualarım sizinleKızlar hastaneye gidiyoruz eşim test yaptıracak dualarıniz da bizede yer verirseniz sevinirim allah hepinizden razı olsun
Geçmiş olsun canım sonucu bizimle de paylaş :)Kızlar hastaneye gidiyoruz eşim test yaptıracak dualarıniz da bizede yer verirseniz sevinirim allah hepinizden razı olsun
Hayırlı sonuçlarla gelin inşallah canım dualarım sizinle
Allah razı olsun kızlar sonucu daha şimdi aldım eşim sabah 8 de sperm verdi saat 4te sonuç çıkmamıştı daha bakılıyordu sonucumuz aynı hiçbir değişiklik yok bakalım Mayıs ayını bekleyelim o zaman Dr umuza gidecez ne diyecek şimdi umutsuz Mayıs ayını bekliyoruzGeçmiş olsun canım sonucu bizimle de paylaş :)
Canım zaten erkendi bekleyin biraz dahaAllah razı olsun kızlar sonucu daha şimdi aldım eşim sabah 8 de sperm verdi saat 4te sonuç çıkmamıştı daha bakılıyordu sonucumuz aynı hiçbir değişiklik yok bakalım Mayıs ayını bekleyelim o zaman Dr umuza gidecez ne diyecek şimdi umutsuz Mayıs ayını bekliyoruz
Mayısa kadar yükselir canım. Çok şükür düşüş yok. Burada yazılanlara göre bazılarında öyle oluyormuş. Doktorlar 6 aydan önce test yapmayın dediklerine göre normale dönme süresi oAllah razı olsun kızlar sonucu daha şimdi aldım eşim sabah 8 de sperm verdi saat 4te sonuç çıkmamıştı daha bakılıyordu sonucumuz aynı hiçbir değişiklik yok bakalım Mayıs ayını bekleyelim o zaman Dr umuza gidecez ne diyecek şimdi umutsuz Mayıs ayını bekliyoruz
Bilemedim ki!!! Lökosit var mı varsa onu sor.. eşinde pek birşey olduğunu düşünmüyorum sadece hasar var mı onu merak ediyorum. Sen kendine yönel en son bir testden bahsetmiştin 5/6 gibi çıkmıştı rahim duvarı kalınlaşması gibi birşey onu sor. Pıhtılaşma varmıdır onu sor. Bütün testleri yaptırmak istiyorum tüp bebeğe geçeceğim de :)Saklicennet canım 2 Mart at üniversite hastanesine randevu aldım hem üroloji hem jinekolog bu güne kadar yaptığım herşeyi anlatıcam sormamı istediğin bişe varmı DNA hasarını sorucam bence bizde hız sorunu var bunun üstünde durucam
Canim sizinn ameliyt oncesi degerlnz nasildi bizmde 65 gune yaklasti ama ben daha gitmeyi dusunmyrm 3 ayi gecsin dye beklyrmAllah razı olsun kızlar sonucu daha şimdi aldım eşim sabah 8 de sperm verdi saat 4te sonuç çıkmamıştı daha bakılıyordu sonucumuz aynı hiçbir değişiklik yok bakalım Mayıs ayını bekleyelim o zaman Dr umuza gidecez ne diyecek şimdi umutsuz Mayıs ayını bekliyoruz
Amin.Ameliyattan sonra kaç ay geçti canım?
Tamam %25 a+b hız nasıl sorun yokkk bu %50 olması gerek degilmi evet evet progesteron u sorucamBilemedim ki!!! Lökosit var mı varsa onu sor.. eşinde pek birşey olduğunu düşünmüyorum sadece hasar var mı onu merak ediyorum. Sen kendine yönel en son bir testden bahsetmiştin 5/6 gibi çıkmıştı rahim duvarı kalınlaşması gibi birşey onu sor. Pıhtılaşma varmıdır onu sor. Bütün testleri yaptırmak istiyorum tüp bebeğe geçeceğim de :)
Varikosel var anladığım kadarıyla sayiniz kaç hızınız kaç acaba aşılama için yeterli sanırım ki böyle bir karar aldinizAmeliyat olmadı şu an aşılama işlemine geçiyoruz. Allah nasip ederse bu hafta aşılama oluyorum iğne ve ilaç alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?