- 2 Aralık 2015
- 4.558
- 18.567
- 208
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #3.581
Canım bizde sayı çok çok az her alanda 3 5 tane sperm bulunuyor toplam 40bin falan çıkıyor bugün sadece her alanda 5 6 sperm hücresi bulundu yazıyor toplam sperm sayısını yazmıyor bizim daha 50.gün bence sakın yaptırmayın şimdi çünkü ben hiç takmıyacam dediğim halde çok moralim bozuldu Mayıs ayında kontrole gidecez Dr a sperm kalitesini düzelmesi için ilaç vermesini söyleyecem ilaç kullansın sperm kalitesi düzelir düzelmez tüp bebek tedavisine basliyacazCanim sizinn ameliyt oncesi degerlnz nasildi bizmde 65 gune yaklasti ama ben daha gitmeyi dusunmyrm 3 ayi gecsin dye beklyrm
A+b 32 olması gerek canım. Ama ben sanki siz 32 yi gördünüz diye hatırlıyorum.Tamam %25 a+b hız nasıl sorun yokkk bu %50 olması gerek degilmi evet evet progesteron u sorucam
Yerinde titreklerle %56 canımA+b 32 olması gerek canım. Ama ben sanki siz 32 yi gördünüz diye hatırlıyorum.
Bı oncekinde %38 di ama bu a+b toplamı değil yerinde titreklerde varA+b 32 olması gerek canım. Ama ben sanki siz 32 yi gördünüz diye hatırlıyorum.
Anladm canm ben de beklemeyi dusunyrm ama dna hasarina da baktrmk icin gidesim de var ona gitmsken baktrblrm en azindn degelrmz dusmesn yetr smdilk gene de gttgmde 100 gunu gececek sanrimCanım bizde sayı çok çok az her alanda 3 5 tane sperm bulunuyor toplam 40bin falan çıkıyor bugün sadece her alanda 5 6 sperm hücresi bulundu yazıyor toplam sperm sayısını yazmıyor bizim daha 50.gün bence sakın yaptırmayın şimdi çünkü ben hiç takmıyacam dediğim halde çok moralim bozuldu Mayıs ayında kontrole gidecez Dr a sperm kalitesini düzelmesi için ilaç vermesini söyleyecem ilaç kullansın sperm kalitesi düzelir düzelmez tüp bebek tedavisine basliyacaz
Nerede olck ve mikrocerrahi mi olacakMerhaba kızlar,
Grubunuza yeni katıldım eşimde çift taraflı varıkosel var inşallah nasip olursa perşembe günü amaliyat olacak ne gibi şeyler beni bekliyor çok merak ediyorum yardımınıza ihtiyacım var..
Allahım kimsenin kucanı boş bırakmasın
Anladım canım. Dra bir git bakalım. Siz sadece progeny m kullanıyorsunuz. Yanında takviye şart Omega 3 l arjinin l karnitin size çok iyi gelebilir.Bı oncekinde %38 di ama bu a+b toplamı değil yerinde titreklerde var
İnanki bulamadık progeny yok Adana'da yok burda yok alamadık daha ama bende tam onu sorucaktim ek olarak ne aliyim diyeAnladım canım. Dra bir git bakalım. Siz sadece progeny m kullanıyorsunuz. Yanında takviye şart Omega 3 l arjinin l karnitin size çok iyi gelebilir.
Çok geçmiş olsun canımMerhaba kızlar,
Grubunuza yeni katıldım eşimde çift taraflı varıkosel var inşallah nasip olursa perşembe günü amaliyat olacak ne gibi şeyler beni bekliyor çok merak ediyorum yardımınıza ihtiyacım var..
Yanına terlik beli bol pijama yedek iç çamaşırı Nescafe ve sallama çay al ameliyattan sonra çiş yapması için bunları bol içmesini istiyorlar kağıt havlu ıslak mendil terlik aklıma şimdilik bunlar geliyor hiiiiiii bide belden aşağı uyusturduklari için alt tarafını hissetmiyor bı sure büyük tuvaletini akşamdan yaparsa iyi olurMerhaba kızlar,
Kuzum internetten alın iyi bir vitamin onu kullanın.İnanki bulamadık progeny yok Adana'da yok burda yok alamadık daha ama bende tam onu sorucaktim ek olarak ne aliyim diye
Alicam canım inşallah faydası olurKuzum internetten alın iyi bir vitamin onu kullanın.
Hoş geldin canım geçmiş olsun şimdiden. Genelde yatış bile gerekmiyor aynı gün çıkmıştık biz hastaneden. Ceylanın dediği gibi eşofman gibi rahat bir kıyafet ve terlik bulundurun yanınızda. Kafeinli içecekler zaten onlar kantinde de bulunur. Beklerken oyalanmak için kitap falan götürebilirsin.Merhaba kızlar,
İki kez denk geldim eczanede. Arıyordu insanlar yoktaymış. Doktorlar şu sıra onu yazıyorlar herhaldeİnanki bulamadık progeny yok Adana'da yok burda yok alamadık daha ama bende tam onu sorucaktim ek olarak ne aliyim diye
Devlet hastanesi üroliji bölümü bakar aslında. Doktor muayene edecektir elle. Doppler ultrason çekilir ve sperm testti istenir. Eğer gerekliyse doktor ameliyat önerir. Çok zorlu bir ameliyat değil korkmayın. Araştırılmasında fayda var sorun buysa üzerine gider tedavinizi olursunuzMerhaba kızlar pek bilgim yok ama net ten okuduğum kadar eşim varis var ne sağda ne solda ortasında bide doktor varis var ama önemli değil dedi bizde yinede sperm sayısına bakılmasını istiyoruz dedik ama malesef devlet bakıyormuş yani öyle dedi yada o hastane bakmıyor neyse bir iki özel hastane adı verdi eşim bugün testisim de ağrı var dedi bir baktım azıcık olan mor damar olmuş baya buyumus korktuk baya çocuk çok istiyoruz bu kısırlık yaparım eşim hep kendini suçluyor bu varis varisokel mi oluyor bu durumda eşime net ten okuduklarimin hepsini soyleyemeden morali sıfır oldu uyudu gitti. Şimdi 3 gün sonra özel de sperm testi için randavu alacağım ama korkuyor kısır olmaktan gitmek istemiyor. Biraz uzun oldu k.bakmayin
Evet elle tedavi etti varis var dedi testiste ama başka hiçbirşey yapmadı bizi özel hastaneye sperm testi için yönlendirdiDevlet hastanesi üroliji bölümü bakar aslında. Doktor muayene edecektir elle. Doppler ultrason çekilir ve sperm testti istenir. Eğer gerekliyse doktor ameliyat önerir. Çok zorlu bir ameliyat değil korkmayın. Araştırılmasında fayda var sorun buysa üzerine gider tedavinizi olursunuz
Gidin canım varikosel varsa sperm üzerinde olumsuz etki yapabiliyor. Bir bakılsın değerlerinize.Evet elle tedavi etti varis var dedi testiste ama başka hiçbirşey yapmadı bizi özel hastaneye sperm testi için yönlendirdi
Eşim gidecek bu hafta içi ama korkuyoruz kisirsin çocuğun olmayacak derlerse eşim bosanir benden daha öncede dile getirdi senin anne olmanı engelleyemmem dedi of sorun bende de olabilir diyorum anlamıyor delirmek üzereyim artıkGidin canım varikosel varsa sperm üzerinde olumsuz etki yapabiliyor. Bir bakılsın değerlerinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?