- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #3.601
Korkma lütfen hepimiz bu mücadelenin içindeyiz. Tedavisi olan bir sorun bu direk böyle bir teşhis koymazlar. Kaldı ki en son çare tüp bebek var. Başlarda kabullenmek daha zor oluyor erkekler için ama sen yanında ve destek olursan beraber atlatırsınız. Belki ameliyatlık bir durum bile yoktur vitamin ve takviyelerle düzelir durum. Hem daha bir sorun olduğu bile belli değil normalde olabilir değerler. Onun için sıkmayın canınızıEşim gidecek bu hafta içi ama korkuyoruz kisirsin çocuğun olmayacak derlerse eşim bosanir benden daha öncede dile getirdi senin anne olmanı engelleyemmem dedi of sorun bende de olabilir diyorum anlamıyor delirmek üzereyim artık
Merhaba eşiniz de ne sorun var di acaba ameliyat oldu mu varikosel den bizde proxeed kullanıyoruz bir sürü şey yiyor inşallah ise yararKızlar benimde eşimde aynı sorun var. Bende problem yok. Bir ay proxseed kullandı keçi boynuzu içti yiyip içmediği şey kalmadı ama malesef olumsuz. Allah nasip ederse bu hafta aşılama yapıyoruz Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Teşekkürler ama sonuçlar çıkmadan rahat bir uyku cekemem ben bir an önce test yapılsa kurtulsam.Korkma lütfen hepimiz bu mücadelenin içindeyiz. Tedavisi olan bir sorun bu direk böyle bir teşhis koymazlar. Kaldı ki en son çare tüp bebek var. Başlarda kabullenmek daha zor oluyor erkekler için ama sen yanında ve destek olursan beraber atlatırsınız. Belki ameliyatlık bir durum bile yoktur vitamin ve takviyelerle düzelir durum. Hem daha bir sorun olduğu bile belli değil normalde olabilir değerler. Onun için sıkmayın canınızı
Tövbe tövbe niye boşasın varikosel varsa ameliyat olur düzelir sorun varikosel de düzeliyor zaten sakin olEşim gidecek bu hafta içi ama korkuyoruz kisirsin çocuğun olmayacak derlerse eşim bosanir benden daha öncede dile getirdi senin anne olmanı engelleyemmem dedi of sorun bende de olabilir diyorum anlamıyor delirmek üzereyim artık
EVET CANIM TANSEL KAPLANCAN MİKROCERRAHİ OLACAKNerede olck ve mikrocerrahi mi olacak
Him ins guzel gelisir her sey bizde oladik 2 ayi yeni gecyr 4 aya yakin kontrole gdecgz ins smdilk vitamin keci boyuzu kuru oźu kullnayrEVET CANIM TANSEL KAPLANCAN MİKROCERRAHİ OLACAK
Hala arıyoruz canım bulamadımİki kez denk geldim eczanede. Arıyordu insanlar yoktaymış. Doktorlar şu sıra onu yazıyorlar herhalde
ben biraz umutsuzluğa kapıldım kuzu o yüzden siteye hiç giresim bile gelmiyorSen nerelerdesin acabaaaa gelişme yokk bekliyoruz öyle
Slip daha rahat olur canım çünkü ağrı oluyor biraz yumurtalarından toplu tutarKIZLAR BİŞEY SORCAM VARIKOSEL AMALİYATINDAN SONRA SLİP Mİ BOXER İÇ ÇAMAŞIRIMI GİYİLİR KARARSIZ KALDIM EŞİM İÇİN HANGİSİNİ ALSAM
Kapilma canım hepimiz aynı durumdayız ve daha neler yapabiliriz diye araştırıyoruz ne durumdasiniz şimdi ilaç falan kullaniyormusunuzben biraz umutsuzluğa kapıldım kuzu o yüzden siteye hiç giresim bile gelmiyorvede adet oldum
Ablamin çocukları na bakıyorum kuzu birde bu ay umutluyduumutluydum negatif i görünce dahada umudum kırıldı o yüzden siteye giresim yok sadece burdada değil hicbir sosyal aktiviteye katilasim yok öyle ablama sabah geliyorum akşam evime gidiyorumBu ay bi arkadas daha var testinde silik bi cizgi gorunuyor ama daha adetine 1 hafta varmis. Tekrarlicak testini. :) sen neden gorunmuyosun hicccc
Eşim artık kendisi diyor canım ilaci icmemi unutturma bak ben yogunluktan unutuyorum sen hatırlat dedi bugün itibariyle X Nondo ilacını kullanmaya tekrardan başlıyoruzKapilma canım hepimiz aynı durumdayız ve daha neler yapabiliriz diye araştırıyoruz ne durumdasiniz şimdi ilaç falan kullaniyormusunuz
TEŞEKKÜRLER CANIMSlip daha rahat olur canım çünkü ağrı oluyor biraz yumurtalarından toplu tutar
Aynen bir beden küçük kullan dedi hatta doktor bize ilk günler için.Toplasın diye sanırımSlip daha rahat olur canım çünkü ağrı oluyor biraz yumurtalarından toplu tutar
Kuzucum burada herkes senin gibi. O yüzden hiç düşme umutsuzluğa. Sadece vakti saati değilmiş. Bir gün mutlaka olacak Allahın izniyle. Bilemezsin ki belki diğer ay gelecek güzel haberben biraz umutsuzluğa kapıldım kuzu o yüzden siteye hiç giresim bile gelmiyorvede adet oldum
Son bir aydır variskol var daha önce yoktu 8 aydır olmadı kafamı z karıştı neden olmuyor diye dr gittik 2 yada 4 adet gecikmeside yasadim eşime sperm bana da hormon testi yapılacak bu ay hayırlısıyla iyi birşeyler duymayı nasip eder rabbimTövbe tövbe niye boşasın varikosel varsa ameliyat olur düzelir sorun varikosel de düzeliyor zaten sakin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?