Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Korkma lütfen hepimiz bu mücadelenin içindeyiz. Tedavisi olan bir sorun bu direk böyle bir teşhis koymazlar. Kaldı ki en son çare tüp bebek var. Başlarda kabullenmek daha zor oluyor erkekler için ama sen yanında ve destek olursan beraber atlatırsınız. Belki ameliyatlık bir durum bile yoktur vitamin ve takviyelerle düzelir durum. Hem daha bir sorun olduğu bile belli değil normalde olabilir değerler. Onun için sıkmayın canınızı

Merhaba eşiniz de ne sorun var di acaba ameliyat oldu mu varikosel den bizde proxeed kullanıyoruz bir sürü şey yiyor inşallah ise yarar

Teşekkürler ama sonuçlar çıkmadan rahat bir uyku cekemem ben bir an önce test yapılsa kurtulsam.

Tövbe tövbe niye boşasın varikosel varsa ameliyat olur düzelir sorun varikosel de düzeliyor zaten sakin ol

KIZLAR BİŞEY SORCAM VARIKOSEL AMALİYATINDAN SONRA SLİP Mİ BOXER İÇ ÇAMAŞIRIMI GİYİLİR KARARSIZ KALDIM EŞİM İÇİN HANGİSİNİ ALSAM

Bu ay bi arkadas daha var testinde silik bi cizgi gorunuyor ama daha adetine 1 hafta varmis. Tekrarlicak testini. :) sen neden gorunmuyosun hicccc
Ablamin çocukları na bakıyorum kuzu birde bu ay umutluyduumutluydum negatif i görünce dahada umudum kırıldı o yüzden siteye giresim yok sadece burdada değil hicbir sosyal aktiviteye katilasim yok öyle ablama sabah geliyorum akşam evime gidiyorum

Kapilma canım hepimiz aynı durumdayız ve daha neler yapabiliriz diye araştırıyoruz ne durumdasiniz şimdi ilaç falan kullaniyormusunuz
Eşim artık kendisi diyor canım ilaci icmemi unutturma bak ben yogunluktan unutuyorum sen hatırlat dedi bugün itibariyle X Nondo ilacını kullanmaya tekrardan başlıyoruz

ben biraz umutsuzluğa kapıldım kuzu o yüzden siteye hiç giresim bile gelmiyor vede adet oldum
Kuzucum burada herkes senin gibi. O yüzden hiç düşme umutsuzluğa. Sadece vakti saati değilmiş. Bir gün mutlaka olacak Allahın izniyle. Bilemezsin ki belki diğer ay gelecek güzel haber

Valla canım doktor değerlere baktı sizin için en iyi çözüm aşılama dedi. Allah nasip ederse bu hafta aşılama oluyorum. Bugün son iğnemi olacam

Tövbe tövbe niye boşasın varikosel varsa ameliyat olur düzelir sorun varikosel de düzeliyor zaten sakin ol
Son bir aydır variskol var daha önce yoktu 8 aydır olmadı kafamı z karıştı neden olmuyor diye dr gittik 2 yada 4 adet gecikmeside yasadim eşime sperm bana da hormon testi yapılacak bu ay hayırlısıyla iyi birşeyler duymayı nasip eder rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…