- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #3.621
Canım ballı karışım ne :)Ballı karışımdan yemeye başladım sabahları. Adet zamanından yumurta çatlama zamanına kadar kullanılıyormuş.
Buralarda muhabbeti dönüp duruyor yaCanım ballı karışım ne :)
Aaa evet evet balım bitti benim evde bir tane arı varda bal yapmak yerine balları kurutuyor.Buralarda muhabbeti dönüp duruyor yaBal,çörekotu,tarçın üçlüsü
Aaa evet evet balım bitti benim evde bir tane arı varda bal yapmak yerine balları kurutuyor.
Ctesi adet günüm canım erkenden gelen giden yokSuskun Ceylan kuzum naptın var mı gelen giden?
Sanki hafta sonu 6 gün var dedin gibi hatırladım. Aman gelmesinCtesi adet günüm canım erkenden gelen giden yok
Şimdiden geçmiş olsun kolaylıkla geçer ve toparla or inşallah. İlaç tedavisi uygulandı mı doktor eşime varikosel olabilir ultrason çektir varsada önce ilaç tedavisi uygularız demiş sizlere direk ameliyat mı dedilerKIZLAR AMALİYAT OLUYOR EŞİM YARIN DUALARINIZA İHTİYACIM VAR.
BİRDE ÇOK MERAK EDİYORUM AMALİYAT SONRASINDA KORUNUYORMUSUNUZ
Biz hic korunmadik. Doktorda bir uyarida bulunmadi acikcasi :) simdiden gecmis olsun. Allah tez zamanda bebis nasip etsinKIZLAR AMALİYAT OLUYOR EŞİM YARIN DUALARINIZA İHTİYACIM VAR.
Geçmiş olsun şimdiden. Allah yardımcınız olsun. Evet doktor bir süre cinsel perhiz veriyor. Size söyleyecektir zatenKIZLAR AMALİYAT OLUYOR EŞİM YARIN DUALARINIZA İHTİYACIM VAR.
Evet bizede en az 10 gun iliski yok dedi dikisler tutuna kadar. Ama korunun demedi. Her doktorun sureci farkli demekkiGeçmiş olsun şimdiden. Allah yardımcınız olsun. Evet doktor bir süre cinsel perhiz veriyor. Size söyleyecektir zaten
ÇİFT TARAFLI OLDUĞU İÇİN AMALİYAT DEDİ CANIM SON EVREŞimdiden geçmiş olsun kolaylıkla geçer ve toparla or inşallah. İlaç tedavisi uygulandı mı doktor eşime varikosel olabilir ultrason çektir varsada önce ilaç tedavisi uygularız demiş sizlere direk ameliyat mı dediler
NEZAMN HAMİLE KALDIN CANIMBiz hic korunmadik. Doktorda bir uyarida bulunmadi acikcasi :) simdiden gecmis olsun. Allah tez zamanda bebis nasip etsin
1 ay demişti bize. Sanırım bu süre beklense daha iyi. Bizim sonuç kötü oldu tam süre dolmamıştı çünkü. Spermlerin yenilenmesi hemen olmuyorEvet bizede en az 10 gun iliski yok dedi dikisler tutuna kadar. Ama korunun demedi. Her doktorun sureci farkli demekki
Suan 5.5 aylik hamileyim. Ameliyatin 3.ayinda hamile kaldim.NEZAMN HAMİLE KALDIN CANIM
Evet canim olabilir. En azindan ilk ay korunmak daha mantikli.1 ay demişti bize. Sanırım bu süre beklense daha iyi. Bizim sonuç kötü oldu tam süre dolmamıştı çünkü. Spermlerin yenilenmesi hemen olmuyor
Evet canım yarın adet günüm yarını bekliyorum ben de. Buralardayım yazmasam da. Buarada kızlar ben geçen ay ve bu ayın başında testere dişli aslan pençesi çayı içtim sabah akşam. Bazen günde tek.bir hafta da civan perçemi kullandım. İyi geldiğini düşünüyorum.Bi arkadasimiz daha vardi. Testi pozitif olan. O ne yapti acaba.lillypot yarin miydi adet gunun ?
Yarin buyuk gun:) bizede haber ver mutlaka.Evet canım yarın adet günüm yarını bekliyorum ben de. Buralardayım yazmasam da. Buarada kızlar ben geçen ay ve bu ayın başında testere dişli aslan pençesi çayı içtim sabah akşam. Bazen günde tek.bir hafta da civan perçemi kullandım. İyi geldiğini düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?