Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
KIZLAR AMALİYAT OLUYOR EŞİM YARIN DUALARINIZA İHTİYACIM VAR.
BİRDE ÇOK MERAK EDİYORUM AMALİYAT SONRASINDA KORUNUYORMUSUNUZ
Şimdiden geçmiş olsun kolaylıkla geçer ve toparla or inşallah. İlaç tedavisi uygulandı mı doktor eşime varikosel olabilir ultrason çektir varsada önce ilaç tedavisi uygularız demiş sizlere direk ameliyat mı dediler

KIZLAR AMALİYAT OLUYOR EŞİM YARIN DUALARINIZA İHTİYACIM VAR.
BİRDE ÇOK MERAK EDİYORUM AMALİYAT SONRASINDA KORUNUYORMUSUNUZ
Biz hic korunmadik. Doktorda bir uyarida bulunmadi acikcasi :) simdiden gecmis olsun. Allah tez zamanda bebis nasip etsin

ÇİFT TARAFLI OLDUĞU İÇİN AMALİYAT DEDİ CANIM SON EVRE

Evet bizede en az 10 gun iliski yok dedi dikisler tutuna kadar. Ama korunun demedi. Her doktorun sureci farkli demekki
1 ay demişti bize. Sanırım bu süre beklense daha iyi. Bizim sonuç kötü oldu tam süre dolmamıştı çünkü. Spermlerin yenilenmesi hemen olmuyor

Bi arkadasimiz daha vardi. Testi pozitif olan. O ne yapti acaba. lillypot yarin miydi adet gunun ?
Evet canım yarın adet günüm yarını bekliyorum ben de. Buralardayım yazmasam da. Buarada kızlar ben geçen ay ve bu ayın başında testere dişli aslan pençesi çayı içtim sabah akşam. Bazen günde tek.bir hafta da civan perçemi kullandım. İyi geldiğini düşünüyorum.

Yarin buyuk gun:) bizede haber ver mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…