Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Gunaydın kızlar bugun adet gunum ve hamileyim buyuk ihtimalle yarın kan testi vericem pazartesi de doktora gidicem. Aslında bugun izin alıp bugun gidecektim ama esim pazartesiye kadar bekleyelim dedi. Benim erken dogum riskim var bakalım zor ve tatlı bir surec beni bekliyor sanırım. İnsallah aynı seyleri yasamam. Buarada meryem suresine basladım 4-5 gundur dualarımdasınız.

Eklentiler

• IMG_20180329_065006.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 55
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Tebrikler

Bu ay ilginç şekilde adet bitimi yumurtlama sancısı hissettim kontrol ettim yapışkan akıntıda gelmişti. Biraz bakındım hemen adet sonrası hamile kalanlar olmuş. Kafam karıştı ovulasyon testti alayım bakalım normal zamanında nasıl çıkacak

Hadi gözün aydın canım sağlıkla kucağına al inşallah darısı bizlerin başına bu iki çizgiye bayılıyorum

Suskun Ceylan B Birmucize T Tubeee teşekkür ederim kızlar inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.en kısa zamanda darısı başınıza inşallah. B Birmucize canım benim de adetten hemen sonra yumurtlamam oldu bence yapışkan akıntım geldi ve 15. Gün ovulasyon testi negatifti. Değişiyor demek ki...

Canim hamileymisin sanrim tebrik ederim amelyyt onceki degerlerin nasildi
Evet canim tesekkur ederim. Bizim sayimiz cok kotuydu 10 milyn felandi toplam. Ameliyatin 3.ayinda kontrole gidicektik degerlere baktirmak icin ama bir gun oncesinde hamile oldugumu ogrendim. O yuzden tekrar gidip baktirmaya gerek duymadik.

Canim onceki testlerinden de cok belliydi hamile oldugun tebrik ederim :) saglikla kucaginiza almayi nasip etsin rabbim daha once olmuş muydu gebeligin? Erken dogum riskim var demissinya. Ben kacirdim sanirim orayi.

Canim onceki testlerinden de cok belliydi hamile oldugun tebrik ederim :) saglikla kucaginiza almayi nasip etsin rabbim daha once olmuş muydu gebeligin? Erken dogum riskim var demissinya. Ben kacirdim sanirim orayi.
Evet ben bu varikosel hikayesinden once gebelik dusundugumuz ilk ay hamile kaldım fakat 5.ayda erken dogumla kaybettim bebegimi. Sonra uzun bir sure korunduk korunmayi birakinca baktik olmadi varikosel var dedi doktor.iki sene once tam bu ay hamileydim yine. İnsallah hayırla neticelenir bu sefer. Biraz tedirginim izinler erken dogum serklaj yaptirip yatmam gerekebilir bana kim bakacak filan...ama sükürler olsun tabiki suana odaklanmak istiyorum. Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu insallah

Her hamilelik ayni olmaz derler. Sen icini ferah tut. Bu sefer bisey olmicak allahin izniyle. Bu duygunun tadini cikar doya doya uzme kendini simdiden. Dedigin gibi bi risk varsa serklaj yaptirirsin. Bil bol dinlen. Yorma kendini

Evet canim tesekkur ederim. Bizim sayimiz cok kotuydu 10 milyn felandi toplam. Ameliyatin 3.ayinda kontrole gidicektik degerlere baktirmak icin ama bir gun oncesinde hamile oldugumu ogrendim. O yuzden tekrar gidip baktirmaya gerek duymadik.
Cok sevindim cok kisa zamanda hamile kalmisim bizmde 3.aya az kaldi . Canim bide nelr yaptn esine neler kullandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…