- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #3.641
Korunma gerek yok canım öyle bişe demedi doktor bizeKIZLAR AMALİYAT OLUYOR EŞİM YARIN DUALARINIZA İHTİYACIM VAR.
BİRDE ÇOK MERAK EDİYORUM AMALİYAT SONRASINDA KORUNUYORMUSUNUZ
Canim hamileymisin sanrim tebrik ederim amelyyt onceki degerlerin nasildiBiz hic korunmadik. Doktorda bir uyarida bulunmadi acikcasi :) simdiden gecmis olsun. Allah tez zamanda bebis nasip etsin
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinGunaydın kızlar bugun adet gunum ve hamileyim buyuk ihtimalle yarın kan testi vericem pazartesi de doktora gidicem. Aslında bugun izin alıp bugun gidecektim ama esim pazartesiye kadar bekleyelim dedi. Benim erken dogum riskim var bakalım zor ve tatlı bir surec beni bekliyor sanırım. İnsallah aynı seyleri yasamam. Buarada meryem suresine basladım 4-5 gundur dualarımdasınız.
Amin insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin saglıkla ve hayırla gelsin bebislerAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
TebriklerGunaydın kızlar bugun adet gunum ve hamileyim buyuk ihtimalle yarın kan testi vericem pazartesi de doktora gidicem. Aslında bugun izin alıp bugun gidecektim ama esim pazartesiye kadar bekleyelim dedi. Benim erken dogum riskim var bakalım zor ve tatlı bir surec beni bekliyor sanırım. İnsallah aynı seyleri yasamam. Buarada meryem suresine basladım 4-5 gundur dualarımdasınız.
Hadi gözün aydın canım sağlıkla kucağına al inşallah darısı bizlerin başınaGunaydın kızlar bugun adet gunum ve hamileyim buyuk ihtimalle yarın kan testi vericem pazartesi de doktora gidicem. Aslında bugun izin alıp bugun gidecektim ama esim pazartesiye kadar bekleyelim dedi. Benim erken dogum riskim var bakalım zor ve tatlı bir surec beni bekliyor sanırım. İnsallah aynı seyleri yasamam. Buarada meryem suresine basladım 4-5 gundur dualarımdasınız.
lillypot canım inşallah sayfanın 3. bebeği seninki olacak Allahın izniyle. Hep güzel haberlerini almak nasip olsun Dediğin gibi bende öyle olabilir diyerek değerlendirdim günü. Adamı uykudan uyandırdım valla
Evet canim tesekkur ederim. Bizim sayimiz cok kotuydu 10 milyn felandi toplam. Ameliyatin 3.ayinda kontrole gidicektik degerlere baktirmak icin ama bir gun oncesinde hamile oldugumu ogrendim. O yuzden tekrar gidip baktirmaya gerek duymadik.Canim hamileymisin sanrim tebrik ederim amelyyt onceki degerlerin nasildi
Canim onceki testlerinden de cok belliydi hamile oldugun tebrik ederim :) saglikla kucaginiza almayi nasip etsin rabbimGunaydın kızlar bugun adet gunum ve hamileyim buyuk ihtimalle yarın kan testi vericem pazartesi de doktora gidicem. Aslında bugun izin alıp bugun gidecektim ama esim pazartesiye kadar bekleyelim dedi. Benim erken dogum riskim var bakalım zor ve tatlı bir surec beni bekliyor sanırım. İnsallah aynı seyleri yasamam. Buarada meryem suresine basladım 4-5 gundur dualarımdasınız.
Evet ben bu varikosel hikayesinden once gebelik dusundugumuz ilk ay hamile kaldım fakat 5.ayda erken dogumla kaybettim bebegimi. Sonra uzun bir sure korunduk korunmayi birakinca baktik olmadi varikosel var dedi doktor.iki sene once tam bu ay hamileydim yine. İnsallah hayırla neticelenir bu sefer. Biraz tedirginim izinler erken dogum serklaj yaptirip yatmam gerekebilir bana kim bakacak filan...ama sükürler olsun tabiki suana odaklanmak istiyorum. Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu insallahCanim onceki testlerinden de cok belliydi hamile oldugun tebrik ederim :) saglikla kucaginiza almayi nasip etsin rabbimdaha once olmuş muydu gebeligin? Erken dogum riskim var demissinya. Ben kacirdim sanirim orayi.
Her hamilelik ayni olmaz derler. Sen icini ferah tut. Bu sefer bisey olmicak allahin izniyle. Bu duygunun tadini cikar doya doya uzme kendini simdiden. Dedigin gibi bi risk varsa serklaj yaptirirsin. Bil bol dinlen. Yorma kendiniEvet ben bu varikosel hikayesinden once gebelik dusundugumuz ilk ay hamile kaldım fakat 5.ayda erken dogumla kaybettim bebegimi. Sonra uzun bir sure korunduk korunmayi birakinca baktik olmadi varikosel var dedi doktor.iki sene once tam bu ay hamileydim yine. İnsallah hayırla neticelenir bu sefer. Biraz tedirginim izinler erken dogum serklaj yaptirip yatmam gerekebilir bana kim bakacak filan...ama sükürler olsun tabiki suana odaklanmak istiyorum. Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu insallah
Cok sevindim cok kisa zamanda hamile kalmisim bizmde 3.aya az kaldi . Canim bide nelr yaptn esine neler kullandiEvet canim tesekkur ederim. Bizim sayimiz cok kotuydu 10 milyn felandi toplam. Ameliyatin 3.ayinda kontrole gidicektik degerlere baktirmak icin ama bir gun oncesinde hamile oldugumu ogrendim. O yuzden tekrar gidip baktirmaya gerek duymadik.
Masaallah darisi basimiza suan hamilemisin canm yoksa buyudu mu bebisinSperm sayımız 2 milyondu tek taraflı varikosel ameliyatı oldu eşim 2 ay sonra hamile kaldım .. keçiboynuzu kaynatıp içti 2 ay süresince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?