Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cok sevindim cok kisa zamanda hamile kalmisim bizmde 3.aya az kaldi . Canim bide nelr yaptn esine neler kullandi
Kendim bisey kullanmadim ama eşim doktorun verdigi proxeed plus vitamini hic aksatmadan kullandi. Keci boynuzu kaynattim her aksam taze. Onu da icti. Haftada bir nohut yemegi yaptim. En onemlisi de sigarayi birakti. 21 ağustosta ameliyat olmustuk. 21 kasimda hamile oldugumu ogrendim

Bi de hamile kalmadan onceki ay rahim filmi cektirmistim. Belki benle de ilgili bi problemi ortadan kaldirmis oldum. Tuplerim acik cikti ama ufak tefek yapisikliklar varsa onlarda acilmistir olac sayesinde demisti doktorum

Ilk bebegin dimi canm .ins saglikli alrsn kucagina

Aa cok guzel yaa dogal gebelikle hem de cok iyi ya masaallah
Allahin mucizesi. Çok sukur rabbime. 2.5 yildir istiyoduk cocuk. en sonunda varikoseli ogrendik. Hemen ameliyat oldu esim. Gebeligin 10. Haftasinda da tek yumurta ikizlerimizin olacagini ogrendik. Darisi hepinizin basina. Allahim daha fazla aratmadan hepinize yasatsin evlat sevgisini.

Ameliyatdan nekadar süre sonra hamile kaldınız

Merhaba bizede bu ilaç verildi acaba proxeed mı alsak diye düşünüyoruz biraz pahalı da

Merhaba bizede bu ilaç verildi acaba proxeed mı alsak diye düşünüyoruz biraz pahalı da
Canım proxeed den daha iyi olduğunu düşünüyorum progeny nin evet malesef pahalı biraz biz çok faydasını gördük rakamlarimiz baya yükseldi benim kardeşim eczanede calisiyor 220 TL ye alicaktik ama piyasada yok şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…