- 24 Mayıs 2016
- 501
- 415
- 103
- 35
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #3.661
Kendim bisey kullanmadim ama eşim doktorun verdigi proxeed plus vitamini hic aksatmadan kullandi. Keci boynuzu kaynattim her aksam taze. Onu da icti. Haftada bir nohut yemegi yaptim. En onemlisi de sigarayi birakti. 21 ağustosta ameliyat olmustuk. 21 kasimda hamile oldugumu ogrendimCok sevindim cok kisa zamanda hamile kalmisim bizmde 3.aya az kaldi . Canim bide nelr yaptn esine neler kullandi
Kendim bisey kullanmadim ama eşim doktorun verdigi proxeed plus vitamini hic aksatmadan kullandi. Keci boynuzu kaynattim her aksam taze. Onu da icti. Haftada bir nohut yemegi yaptim. En onemlisi de sigarayi birakti. 21 ağustosta ameliyat olmustuk. 21 kasimda hamile oldugumu ogrendim
Ilk bebegin dimi canm .ins saglikli alrsn kucaginaKendim bisey kullanmadim ama eşim doktorun verdigi proxeed plus vitamini hic aksatmadan kullandi. Keci boynuzu kaynattim her aksam taze. Onu da icti. Haftada bir nohut yemegi yaptim. En onemlisi de sigarayi birakti. 21 ağustosta ameliyat olmustuk. 21 kasimda hamile oldugumu ogrendim
Evet canim. Amin insallah. Nasipse ikiz bekliyoruz :)Ilk bebegin dimi canm .ins saglikli alrsn kucagina
Aa cok guzel yaa dogal gebelikle hem de cok iyi ya masaallahEvet canim. Amin insallah. Nasipse ikiz bekliyoruz :)
Allahin mucizesi. Çok sukur rabbime. 2.5 yildir istiyoduk cocuk. en sonunda varikoseli ogrendik. Hemen ameliyat oldu esim. Gebeligin 10. Haftasinda da tek yumurta ikizlerimizin olacagini ogrendik. Darisi hepinizin basina. Allahim daha fazla aratmadan hepinize yasatsin evlat sevgisini.Aa cok guzel yaa dogal gebelikle hem de cok iyi ya masaallah
Allahin mucizesi. Çok sukur rabbime. 2.5 yildir istiyoduk cocuk. en sonunda varikoseli ogrendik. Hemen ameliyat oldu esim. Gebeligin 10. Haftasinda da tek yumurta ikizlerimizin olacagini ogrendik. Darisi hepinizin basina. Allahim daha fazla aratmadan hepinize yasatsin evlat sevgisini.
3. AyındaAmeliyatdan nekadar süre sonra hamile kaldınız
Kızlar yine teyze olamadiniz adet oldum[/QU
Ayy bizim senle cumartesi degilmiydi ben de bugun oldum yaaaKızlar yine teyze olamadiniz adet oldum
Evet takvim yarini gösteriyor bugün 28.gunumduAyy bizim senle cumartesi degilmiydi ben de bugun oldum yaaa
Sen martin kacinda oldun canm ben 3u benim 27 oluyor ole oluncaEvet takvim yarini gösteriyor bugün 28.gunumdu
Bende 3 Mart'ta oldum bugün 28.gun işte az önce adet oldum ama adet takvimi yarını gösteriyorSen martin kacinda oldun canm ben 3u benim 27 oluyor ole olunca
Ben 30dan 3 u cikariyorum 27 diye hespylrm benim de yarini gosteriyor ne bileyim hesaplarim da sastiBende 3 Mart'ta oldum bugün 28.gun işte az önce adet oldum ama adet takvimi yarını gösteriyor
@Mfsg canom bişe sormam lazım bı ürologla görüştüm hani bizim doktor progeny m vermişti ya o diyorki ben ameliyat sonrası sperra ve minamix veriyorum dedi şimdi sence hangisi iyi ona göre alicam progeny daha almadım çünkü
Bu ay 31 amaBen 30dan 3 u cikariyorum 27 diye hespylrm benim de yarini gosteriyor ne bileyim hesaplarim da sasti
Canım proxeed den daha iyi olduğunu düşünüyorum progeny nin evet malesef pahalı biraz biz çok faydasını gördük rakamlarimiz baya yükseldi benim kardeşim eczanede calisiyor 220 TL ye alicaktik ama piyasada yok şuanMerhaba bizede bu ilaç verildi acaba proxeed mı alsak diye düşünüyoruz biraz pahalı da
Gelecek ay oluruz inşallah. Biz teyze olmak istiyoruz Allahım tez vakitte nasip etsinKızlar yine teyze olamadiniz adet oldum
Ben nisan ayından umutluyum hepimiz için. Dersinizi güzel çalışın ona göreAyy bizim senle cumartesi degilmiydi ben de bugun oldum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?