- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #3.681
Benim de icim de ole bi his var aslnda o yuzden fazla uzulmedim . Doga canlaniyor cicekler bocekler hersey cogaliyor rabbim bizi de gorecek elbetBen nisan ayından umutluyum hepimiz için. Dersinizi güzel çalışın ona göre
Canım proxeed den daha iyi olduğunu düşünüyorum progeny nin evet malesef pahalı biraz biz çok faydasını gördük rakamlarimiz baya yükseldi benim kardeşim eczanede calisiyor 220 TL ye alicaktik ama piyasada yok şuan
Bilmiyorum ki Aydın'da Adana'da yokkHadi ya doktor neden madem yok o ilaç eşim de sormuş elimizde yok demişler nasıl bulacağız
Canım internet üzerinden alsana!Bilmiyorum ki Aydın'da Adana'da yokk
Kız hiç aklıma gelmedi vallaCanım internet üzerinden alsana!
Yok diye almıyorsun sanıyordumKız hiç aklıma gelmedi valla
Kız hiç aklıma gelmedi valla
Amin inşallahlillypot canım yeni okudum hamileymişsin. Ne kadar sevindim bilemezsin. Rabbim sağlıkla ilerletsin ve kucağına versin inşallah.
Aktar da vardir dimi dedigin canmAmin inşallahdarısı tez zamanda başınıza inşallah. Ben testere disli aslan pencesinin de etkisi oldugunu dusunuyorum. Erken yumurtladim ve tutunmayi kolaylastirdi bence
Vardır muhakkak ben geçen ay düzenli kullandım bu ayın da başında kullanıp bıraktım.Aktar da vardir dimi dedigin canm
Allah iyiliğini versinKız hiç aklıma gelmedi valla
BENcede kesin olmuştur canım bende başlayacağım adet gecikmelerim oluyor.Amin inşallahdarısı tez zamanda başınıza inşallah. Ben testere disli aslan pencesinin de etkisi oldugunu dusunuyorum. Erken yumurtladim ve tutunmayi kolaylastirdi bence
Valla ilac yazilacak bi deger yokki ortada. Masallah sayida hiz da gayet iyi. Neden tekrar test istedi canim ?Bugünkü testimiz kızlar 3 hafta sonra tekrar test istedi şuan ilaç falan yazmadı
Canım ilaç yazıcaktı tek testle karar vermeyelim dedi yuvarlak hücre sayısı yüksek çıktı o heralde enfeksiyon gibi bişey bu sanırım bu yüzen istedi bu arada elle muayene etti varikosel yok dediValla ilac yazilacak bi deger yokki ortada. Masallah sayida hiz da gayet iyi. Neden tekrar test istedi canim ?
İzlemedim canım ama korkunc bişe Allah korusunBayanlar atv izleyen oldumu yanlıs embriyo transferi yapmışlar galiba ben sonuna yetıştım hemde benim merkez galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?