Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnşallah canım sen n’aptın gittinmi doktora
Henüz gitmedim canım. Sağlık ocağına gittim kan değerlerime bakıldı. Hemşire haftaya gidersen kalp atışını da duyabilirsin belki dedi. Bekliyorum bakalım haftaya cuma gidicem. Sadece folik asit kullanıyorum başka bir değişiklik yok zaten.

İyi bakalım inşallah bı aksilik çıkmaz bebisin seninledir

İyi bakalım inşallah bı aksilik çıkmaz bebisin seninledir
İnşallah. Ben de tedirginim biraz oyüzden koşa koşa hemen doktora gitmek istemedim. Sakince bekliyorum bol bol dua ediyorum Kuran okuyorum.zaten yoğunum çalışıyorum günler geçiyor. İlkinde her korkuda doktora koşmuştum. Her iş olacağına varır nasılsa...tevekkül modundayım yani

Ben duramazdim sanırım kafayı yerdim

Ben duramazdim sanırım kafayı yerdim
İste İlkinde oyleydim. Lekelenmem oldu doktora kostum canli sorun yok diyor tekrar lekelenmem oluyor yine gidiyorum. En son bebek iyi ve biz bir sey yapamayiz dedi bana. Her muayeneye gidiste diken ustundeydim. İnsallah sorunsuz geciririz bu sefer. Ben de daha sakin olmaya calisacagim

İyi bakalım hayırlısı olsun inşallah canım :)

Canım ilaç yazıcaktı tek testle karar vermeyelim dedi yuvarlak hücre sayısı yüksek çıktı o heralde enfeksiyon gibi bişey bu sanırım bu yüzen istedi bu arada elle muayene etti varikosel yok dedi
Cok sevindim canim. Ameliyat tam anlamiyla ise yaramis desene. Yuvarlak hücre sayisi bizde de cok yuksekti ameliyattan önce. Sonrasinda test yaptirmadigimiz icin bilemiyorum dustu mu.

kızlar merhaba eşim perşembe günü amaliyat olmuştu. dün pansumana gittik lakin 1 buçuk ay ilişki yasak dedi doktor
neden dedik çok yoğundu damarlar dedi solda 10 damar sağda 6 damar varikosel son evredeymiş bende şu düşünceye sahip oldum spermlerin iyileşmesi uzun sürecek diye düşündüm çok morolim bozuk....Napmam gerekiyor yardımcı olun

Cok geçmış olsun bize 2 hafta yasak dedi eşim 1 ayda zor toparlandı spermler icin en az 72 gün beklemeniz gerek zaten 72 gunde yenileniyormus

Oyle dusunme o kadar buyukse sorun,ameliyatla butun problem ortadan kalkacak demektir. Yaptiracaginiz testler gosterecek durumunu esinin. Cok damar bagladigi icin ameliyat yeri zorlanmasin diye demistir doktor. Fitik yada su toplama olabiliyo sonrasinda allah korusun. Gecmis olsun cok.

Canım sakin ol normal bize yasak demedi ama adam zaten bişe yapamazdı ameliyat yeri geriliyor diye yaklaşık 15 gün sonra denemistik yinede agrimisti ameliyatın 3-4 aylarında hala yumurtasinda ağrı oluyordu eşimin 3 ay sonra tekrar test yaptırın mutlaka ameliyatin faydasını göreceksiniz canım vitamin verdimi eşine biz progeny m kullandık çok faydasını gördük sizede tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…