- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #3.701
İnşallah canım sen n’aptın gittinmi doktoraBizim son testimiz de buna çok yakındı. Biz de ilaç kullanmadık son ay. Degerler zaten gayet güzel. Güzel haber çok yakın bence canımSuskun Ceylan
Valla o kadının yerinde olmak istemezdim ben olsam vermezdim cocuğumu 9 ay karnımda taşıdiktan sonraİzlemedim canım ama korkunc bişe Allah korusun
Gerimi istiyorlarValla o kadının yerinde olmak istemezdim ben olsam vermezdim cocuğumu 9 ay karnımda taşıdiktan sonra
Gercek ailesine verilecek galibaGerimi istiyorlar
Henüz gitmedim canım. Sağlık ocağına gittim kan değerlerime bakıldı. Hemşire haftaya gidersen kalp atışını da duyabilirsin belki dedi. Bekliyorum bakalım haftaya cuma gidicem. Sadece folik asit kullanıyorum başka bir değişiklik yok zaten.İnşallah canım sen n’aptın gittinmi doktora
İyi bakalım inşallah bı aksilik çıkmaz bebisin seninledirHenüz gitmedim canım. Sağlık ocağına gittim kan değerlerime bakıldı. Hemşire haftaya gidersen kalp atışını da duyabilirsin belki dedi. Bekliyorum bakalım haftaya cuma gidicem. Sadece folik asit kullanıyorum başka bir değişiklik yok zaten.
Yaaa olmaz öyle bişe sonuç olarak o kadın bebegin annesi oluyorGercek ailesine verilecek galiba
İnşallah. Ben de tedirginim biraz oyüzden koşa koşa hemen doktora gitmek istemedim. Sakince bekliyorum bol bol dua ediyorum Kuran okuyorum.zaten yoğunum çalışıyorum günler geçiyor. İlkinde her korkuda doktora koşmuştum. Her iş olacağına varır nasılsa...tevekkül modundayım yaniİyi bakalım inşallah bı aksilik çıkmaz bebisin seninledir
Ben duramazdim sanırım kafayı yerdimİnşallah. Ben de tedirginim biraz oyüzden koşa koşa hemen doktora gitmek istemedim. Sakince bekliyorum bol bol dua ediyorum Kuran okuyorum.zaten yoğunum çalışıyorum günler geçiyor. İlkinde her korkuda doktora koşmuştum. Her iş olacağına varır nasılsa...tevekkül modundayım yani
İste İlkinde oyleydim. Lekelenmem oldu doktora kostum canli sorun yok diyor tekrar lekelenmem oluyor yine gidiyorum. En son bebek iyi ve biz bir sey yapamayiz dedi bana. Her muayeneye gidiste diken ustundeydim. İnsallah sorunsuz geciririz bu sefer. Ben de daha sakin olmaya calisacagimBen duramazdim sanırım kafayı yerdim
Olmuyor sadece tasıyıcı durumunda yumurta ile sperm başkasına aitYaaa olmaz öyle bişe sonuç olarak o kadın bebegin annesi oluyor
Yaaaa yumurtada mi kendine ait değil dava açsa keşke çok değişik bir durummuşOlmuyor sadece tasıyıcı durumunda yumurta ile sperm başkasına ait
İyi bakalım hayırlısı olsun inşallah canım :)İste İlkinde oyleydim. Lekelenmem oldu doktora kostum canli sorun yok diyor tekrar lekelenmem oluyor yine gidiyorum. En son bebek iyi ve biz bir sey yapamayiz dedi bana. Her muayeneye gidiste diken ustundeydim. İnsallah sorunsuz geciririz bu sefer. Ben de daha sakin olmaya calisacagim
Cok sevindim canim. Ameliyat tam anlamiyla ise yaramis desene. Yuvarlak hücre sayisi bizde de cok yuksekti ameliyattan önce. Sonrasinda test yaptirmadigimiz icin bilemiyorum dustu mu.Canım ilaç yazıcaktı tek testle karar vermeyelim dedi yuvarlak hücre sayısı yüksek çıktı o heralde enfeksiyon gibi bişey bu sanırım bu yüzen istedi bu arada elle muayene etti varikosel yok dedi
Evet sanırım enfeksiyon var bizdeCok sevindim canim. Ameliyat tam anlamiyla ise yaramis desene. Yuvarlak hücre sayisi bizde de cok yuksekti ameliyattan önce. Sonrasinda test yaptirmadigimiz icin bilemiyorum dustu mu.
Cok geçmış olsun bize 2 hafta yasak dedi eşim 1 ayda zor toparlandı spermler icin en az 72 gün beklemeniz gerek zaten 72 gunde yenileniyormuskızlar merhaba eşim perşembe günü amaliyat olmuştu. dün pansumana gittik lakin 1 buçuk ay ilişki yasak dedi doktor
neden dedik çok yoğundu damarlar dedi solda 10 damar sağda 6 damar varikosel son evredeymiş bende şu düşünceye sahip oldum spermlerin iyileşmesi uzun sürecek diye düşündüm çok morolim bozuk....Napmam gerekiyor yardımcı olun
Oyle dusunme o kadar buyukse sorun,ameliyatla butun problem ortadan kalkacak demektir. Yaptiracaginiz testler gosterecek durumunu esinin. Cok damar bagladigi icin ameliyat yeri zorlanmasin diye demistir doktor. Fitik yada su toplama olabiliyo sonrasinda allah korusun. Gecmis olsun cok.kızlar merhaba eşim perşembe günü amaliyat olmuştu. dün pansumana gittik lakin 1 buçuk ay ilişki yasak dedi doktor
neden dedik çok yoğundu damarlar dedi solda 10 damar sağda 6 damar varikosel son evredeymiş bende şu düşünceye sahip oldum spermlerin iyileşmesi uzun sürecek diye düşündüm çok morolim bozuk....Napmam gerekiyor yardımcı olun
Canım sakin ol normal bize yasak demedi ama adam zaten bişe yapamazdı ameliyat yeri geriliyor diye yaklaşık 15 gün sonra denemistik yinede agrimisti ameliyatın 3-4 aylarında hala yumurtasinda ağrı oluyordu eşimin 3 ay sonra tekrar test yaptırın mutlaka ameliyatin faydasını göreceksiniz canım vitamin verdimi eşine biz progeny m kullandık çok faydasını gördük sizede tavsiye ederimkızlar merhaba eşim perşembe günü amaliyat olmuştu. dün pansumana gittik lakin 1 buçuk ay ilişki yasak dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?