- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #3.721
10 günlük antibiotik verdi çarşamba günü gelin dedi vitaminleri vercem dedi yarın eşim gidecek ben çalıştığım için gidemiyorum çok saolun. ben ilişkiden daha çok bebeği düşünüyorum nezamn hamile kalırım diye galiba gereğinden fazla düşünüyorum piskolojim bozuluyo çevremdekiler hep hamile tabi bu kıskanmak değil rabbim herkese versin ama bende bu duyguyu tatmak istiyorum diye allahıma dua ediyorum.Canım sakin ol normal bize yasak demedi ama adam zaten bişe yapamazdı ameliyat yeri geriliyor diye yaklaşık 15 gün sonra denemistik yinede agrimisti ameliyatın 3-4 aylarında hala yumurtasinda ağrı oluyordu eşimin 3 ay sonra tekrar test yaptırın mutlaka ameliyatin faydasını göreceksiniz canım vitamin verdimi eşine biz progeny m kullandık çok faydasını gördük sizede tavsiye ederim
Canım aynı duyguları bende yaşıyorum ama nasip işte burda ameliyatın 3.ayinda hamile kalan arkadaşımız var bizlerin henüz olmadı ama ameliyat olduğumuz sayı ile suanki durumumuz çok farklı elbet bizimde olucak sende bı sıkıntı varmı10 günlük antibiotik verdi çarşamba günü gelin dedi vitaminleri vercem dedi yarın eşim gidecek ben çalıştığım için gidemiyorum çok saolun. ben ilişkiden daha çok bebeği düşünüyorum nezamn hamile kalırım diye galiba gereğinden fazla düşünüyorum piskolojim bozuluyo çevremdekiler hep hamile tabi bu kıskanmak değil rabbim herkese versin ama bende bu duyguyu tatmak istiyorum diye allahıma dua ediyorum.
CANIM BENDE Bİ SIKINTI YOK ALLAHA ŞÜKÜR HSG FİLMİMİ FALAN ÇEKTİRDİM AŞILAMA YAPTIRIRKEN EŞİMİN VARIKOSEL OLDUĞUNU ÖĞRENDİKCanım aynı duyguları bende yaşıyorum ama nasip işte burda ameliyatın 3.ayinda hamile kalan arkadaşımız var bizlerin henüz olmadı ama ameliyat olduğumuz sayı ile suanki durumumuz çok farklı elbet bizimde olucak sende bı sıkıntı varmı
Anladım cnm çok geçmiş olsunCANIM BENDE Bİ SIKINTI YOK ALLAHA ŞÜKÜR HSG FİLMİMİ FALAN ÇEKTİRDİM AŞILAMA YAPTIRIRKEN EŞİMİN VARIKOSEL OLDUĞUNU ÖĞRENDİK
Geçmiş olsun.Bence iyi yapmış uyarmış doktor. Biz de bekleseydik diye düşünüyorum şimdi ben. İnsana uzun bir süre gibi geliyor ama ancak toparlıyordurkızlar merhaba eşim perşembe günü amaliyat olmuştu. dün pansumana gittik lakin 1 buçuk ay ilişki yasak dedi doktor
neden dedik çok yoğundu damarlar dedi solda 10 damar sağda 6 damar varikosel son evredeymiş bende şu düşünceye sahip oldum spermlerin iyileşmesi uzun sürecek diye düşündüm çok morolim bozuk....Napmam gerekiyor yardımcı olun
Canım esimde sorun çıkmadı fotosunu atmıştım testin buraya bak istersenSuskun Ceylan senin test ne oldu canım. Ne dedi doktor?
Hı evet ptesi çıkacak onun sonucu canımOnu gördüm kuzum maşallah iyi görünüyor. Sen de amh testti yaptırıcam demiştin sanki öyle okudum gibi geldi
Canım sakin ol normal bize yasak demedi ama adam zaten bişe yapamazdı ameliyat yeri geriliyor diye yaklaşık 15 gün sonra denemistik yinede agrimisti ameliyatın 3-4 aylarında hala yumurtasinda ağrı oluyordu eşimin 3 ay sonra tekrar test yaptırın mutlaka ameliyatin faydasını göreceksiniz canım vitamin verdimi eşine biz progeny m kullandık çok faydasını gördük sizede tavsiye ederim
Günde 3 tane içilecek dedi doktor canım 1 ayda bı kutu bitiyorSuskun Ceylan progeny m 90 kapsul gunde bi tane mi alacagiz 3 ay kulaacksak fiyat norlm olyr ozman siz gun de kac tane iciyorduz
Ben gunde 2 tane icirim 45 gun gtsn bari bir kapsul iceri iyi zaten . Yannda takviyelr de veriyrz ne bilym yeter herlqdeGünde 3 tane içilecek dedi doktor canım 1 ayda bı kutu bitiyor
İyi bakalım inşallah canım mutlaka faydası olcaktirBen gunde 2 tane icirim 45 gun gtsn bari bir kapsul iceri iyi zaten . Yannda takviyelr de veriyrz ne bilym yeter herlqde
Ben gunde 2 tane icirim 45 gun gtsn bari bir kapsul iceri iyi zaten . Yannda takviyelr de veriyrz ne bilym yeter herlqde
Biz günde 3 tane içti hiç sorun yaşamadık canimBizde aldık canım bende mi 2 tane icirsem çok pahalı birde eşim migdem de yanma var dedi ilaçtan mı bilmiyorum yan etkisi var mıdır keçiboynuzu aldık akşam da onu içer en azından 45 gün yetsin
Ben de ole dusnyrm canm e vitamini de verym yannda keciboyyzu ozu kuru onalei saymyrm zaten yeterli benceBizde aldık canım bende mi 2 tane icirsem çok pahalı birde eşim migdem de yanma var dedi ilaçtan mı bilmiyorum yan etkisi var mıdır keçiboynuzu aldık akşam da onu içer en azından 45 gün yetsin
Hangi merkez o. Bende izledim ama hangi merkez bilmiyorum.Olmuyor sadece tasıyıcı durumunda yumurta ile sperm başkasına ait
Hayır tam tersi iyileşme daha çabuk ve hızlı olacak.kızlar merhaba eşim perşembe günü amaliyat olmuştu. dün pansumana gittik lakin 1 buçuk ay ilişki yasak dedi doktor
neden dedik çok yoğundu damarlar dedi solda 10 damar sağda 6 damar varikosel son evredeymiş bende şu düşünceye sahip oldum spermlerin iyileşmesi uzun sürecek diye düşündüm çok morolim bozuk....Napmam gerekiyor yardımcı olun
Tamam canım ben orayada yazıyorum zatenSuskun Ceylan B Birmucize kızlar ben buraya girmeyeceğim birdaha sizler varsınız diye geliyorum ama burası bana iyi gelmiyor. Diğer tarafta görüşürüz sizlerle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?