Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
10 günlük antibiotik verdi çarşamba günü gelin dedi vitaminleri vercem dedi yarın eşim gidecek ben çalıştığım için gidemiyorum çok saolun. ben ilişkiden daha çok bebeği düşünüyorum nezamn hamile kalırım diye galiba gereğinden fazla düşünüyorum piskolojim bozuluyo çevremdekiler hep hamile tabi bu kıskanmak değil rabbim herkese versin ama bende bu duyguyu tatmak istiyorum diye allahıma dua ediyorum.

Canım aynı duyguları bende yaşıyorum ama nasip işte burda ameliyatın 3.ayinda hamile kalan arkadaşımız var bizlerin henüz olmadı ama ameliyat olduğumuz sayı ile suanki durumumuz çok farklı elbet bizimde olucak sende bı sıkıntı varmı

CANIM BENDE Bİ SIKINTI YOK ALLAHA ŞÜKÜR HSG FİLMİMİ FALAN ÇEKTİRDİM AŞILAMA YAPTIRIRKEN EŞİMİN VARIKOSEL OLDUĞUNU ÖĞRENDİK

Geçmiş olsun.Bence iyi yapmış uyarmış doktor. Biz de bekleseydik diye düşünüyorum şimdi ben. İnsana uzun bir süre gibi geliyor ama ancak toparlıyordur

Suskun Ceylan progeny m 90 kapsul gunde bi tane mi alacagiz 3 ay kulaacksak fiyat norlm olyr ozman siz gun de kac tane iciyorduz

Bizde aldık canım bende mi 2 tane icirsem çok pahalı birde eşim migdem de yanma var dedi ilaçtan mı bilmiyorum yan etkisi var mıdır keçiboynuzu aldık akşam da onu içer en azından 45 gün yetsin
Ben gunde 2 tane icirim 45 gun gtsn bari bir kapsul iceri iyi zaten . Yannda takviyelr de veriyrz ne bilym yeter herlqde

Bizde aldık canım bende mi 2 tane icirsem çok pahalı birde eşim migdem de yanma var dedi ilaçtan mı bilmiyorum yan etkisi var mıdır keçiboynuzu aldık akşam da onu içer en azından 45 gün yetsin
Ben de ole dusnyrm canm e vitamini de verym yannda keciboyyzu ozu kuru onalei saymyrm zaten yeterli bence

Hayır tam tersi iyileşme daha çabuk ve hızlı olacak.
Bizde 3 damar bağlandı ve hiçbir sonuç almadık allah kahretsin ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…