- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #3.741
Heyyy töbe de şükretHayır tam tersi iyileşme daha çabuk ve hızlı olacak.
Bizde 3 damar bağlandı ve hiçbir sonuç almadık allah kahretsin ki.
Bahçecı umut malesef benim gittigim merkezHangi merkez o. Bende izledim ama hangi merkez bilmiyorum.
Tamam kuzum siz varsınız diye geliyorum bende. Orada buluşuruz sorun değilSuskun Ceylan B Birmucize kızlar ben buraya girmeyeceğim birdaha sizler varsınız diye geliyorum ama burası bana iyi gelmiyor. Diğer tarafta görüşürüz sizlerle.
Kuzum diğer taraftan takip ettim. Ben anlamıyorum daha önce yaptırmadım ama ultrasonla bakarken hiç yorum yapmadı doktorun yumurtalarla ilgiliKızlar benim amh 1.39 nasil sizce
Benimde amh hakkinda bi fikrim yok ama internetten bakarsan olmasi gereken deger ne en azindan onu bulabilirsin sanirimKızlar benim amh 1.39 nasil sizce
Maşallah canım rabbim gönlüne göre versin inşallah 2.gun embriyosumu transfer edilcekkızlar merhaba. hatırlarsanız 2-3 ay önce doktor eşime çift taraflı varikosel demiş ve ameliyat günü almıştık. Ancak ameliyata 2 gün kala tesadüfen bir doktorla tanışmıştım. O doktor ve sonrasında gittiğimiz bir kaç başka ürolog varikosel ameliyatını önermediğini, yaşım 34 olduğu için vakit kaybetmememi, hemen tüp bebeğe başlamamı söylemişti. 19 marttaki adetimle tedaviye başladım. 7 tane yumurtam büyüdü ve toplandı. 7si de döllendi çok şükür. Bugün 4.gün hepsi 1.kalite olarak devam ediyor. Yarın 2 tane embriyo transferi olacağım inşallah.
Yani diyeceğim o ki; varikosel varsa ve yaşınız da biraz ilerlediyse vakit kaybetmeden tüp bebeğe başlayın. imsi ve mikroçip gibi yöntemlerle en sağlıklı spermleri seçip, icsi diye bir yöntemle bu spermleri direkt yumurtaya enjekte ediyorlar. Sperm sayısı düşüklüğünüzün yada sperm hızının hiç bir önemi kalmıyor. Bizde son testte 1 milyon sperm vardı ve ileri hareket sıfırdı. Tedavimin sonu nasıl olur bilmiyorum ama spermlerin yumurtayı döllemesi ve döllenen embriyoların kalitesi maşallah çok iyi. Size hikayemden bahsetmek istedim. Umarım hepimizin hikayesinin sonu güzel olur. sevgiler..
hayır canım 5.gün embriyosu. Pazartesi yumurta toplama olmuştu. Hepsi bugüne kadar ulaştı çok şükür.Maşallah canım rabbim gönlüne göre versin inşallah 2.gun embriyosumu transfer edilcek
Maşallah ne güzel hepsi 1.kalite 7 yumurtanız olmuş. Neye göre değişiyor bilmiyorum ama herkes aynı kaliteyi yakalayamıyor ve bazen yumurta da bu kadar çok toplanamıyor. İnşallah güzel haberlerini de alırız.kızlar merhaba. hatırlarsanız 2-3 ay önce doktor eşime çift taraflı varikosel demiş ve ameliyat günü almıştık. Ancak ameliyata 2 gün kala tesadüfen bir doktorla tanışmıştım. O doktor ve sonrasında gittiğimiz bir kaç başka ürolog varikosel ameliyatını önermediğini, yaşım 34 olduğu için vakit kaybetmememi, hemen tüp bebeğe başlamamı söylemişti. 19 marttaki adetimle tedaviye başladım. 7 tane yumurtam büyüdü ve toplandı. 7si de döllendi çok şükür. Bugün 4.gün hepsi 1.kalite olarak devam ediyor. Yarın 2 tane embriyo transferi olacağım inşallah.
Yani diyeceğim o ki; varikosel varsa ve yaşınız da biraz ilerlediyse vakit kaybetmeden tüp bebeğe başlayın. imsi ve mikroçip gibi yöntemlerle en sağlıklı spermleri seçip, icsi diye bir yöntemle bu spermleri direkt yumurtaya enjekte ediyorlar. Sperm sayısı düşüklüğünüzün yada sperm hızının hiç bir önemi kalmıyor. Bizde son testte 1 milyon sperm vardı ve ileri hareket sıfırdı. Tedavimin sonu nasıl olur bilmiyorum ama spermlerin yumurtayı döllemesi ve döllenen embriyoların kalitesi maşallah çok iyi. Size hikayemden bahsetmek istedim. Umarım hepimizin hikayesinin sonu güzel olur. sevgiler..
Evet blans mi nediyorlar ona en iyi kalite oluyormuş hadi bakalım iki üç tane koysunlarhayır canım 5.gün embriyosu. Pazartesi yumurta toplama olmuştu. Hepsi bugüne kadar ulaştı çok şükür.
Nerde yaptırdınız tüp bebeğihayır canım 5.gün embriyosu. Pazartesi yumurta toplama olmuştu. Hepsi bugüne kadar ulaştı çok şükür.
Ankara Centrum Tüp Bebek MerkeziNerde yaptırdınız tüp bebeği
Buradayız canım beklemedeyim ben doktor tekrar asılma dedi adeti bekliyorum :) sen nasılsın bebisler nasılKayboldunuz kizlar nerelerdesiniz?
Canim bisey sorcm ovulasyon testinde cift cizgi cikti ama cok cok koyu degldi ama silikte degil bu ne demek oluyorBuradayız canım beklemedeyim ben doktor tekrar asılma dedi adeti bekliyorum :) sen nasılsın bebisler nasıl
Foto atarsan daha iyi anlarım ikisi eşit koyulukdaysa pozitif demek oluyor hatta bazen t bölge daha koyu olduğunda 36 saat sonra çatlıcak demek oluyor canımCanim bisey sorcm ovulasyon testinde cift cizgi cikti ama cok cok koyu degldi ama silikte degil bu ne demek oluyor
Hayırlısı olsun inşallah canım beklemekten başka bişe gelmiyor elimden neden süt gelmiş acaba hiç bilmiyorum böyle şeylerı henuz okadar tecrübem olamadı kiSessiz sessiz bekliyorum diyosun :) hadi insallah bu sefer tutacak. Biz de iyiyiz cok sukur. Kontrollere gidip geliyoruz. Daha 24.haftadayiz ama doktor ciğer gelistirici ignelere baslatti. Tek yumurta ikizlerinin ne zaman gelecegi belli olmaz dedi. İnsallah gelmezler erken. Daha cok kucuklerbugun de sut gelmis gogsumden bayagi sonradan farkettim korktum acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?