Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Dr vermedi evicapi kendimiz aldik e vitamini evet
Bende düşündüm kendim gidip alsam mı diye sonra kullandığı ilaçlarla zararı olursa diye almadım. Bize de promenk diye ilaç verdi bu reçetesiz satılıyor fiyatı yüksek ama doktor bunu 3 ay kullansın dedi k vitaminiymiş ilk defa duydum bu vitamini içerisinde e ve c vitaminleri var yazıyor.

O zaman kullanmayin mesela proxeed in icinde e vitamini yok fazlasi yorgunluk vs yan etki yapiyor ve 400 luk varken ben 200 luk aldim

Canım ben 1yıldır evliyim hiç korunmadım olmayınca doktora gittim ilk ploraktin yüksek çıktı mr çekildim temiz çıkınca eşimi ürolaga yolladı elle muayene sonucu varikosel olduğunu söyledi test istedi sayımız 14.900 yıkama sonucu 4.600 falan çıktı eşime ameliyat olması gerektıgını söyledi olmadığı takdirde sonunun kısırlık olduğunu söyledi bizim durum böyle inşallah allah hepimizin gönlüne verir

Sizin sayiyi kotu etkilemis muhtemelen oldan dolayi ameliyat oneriyor dikkat edin.daha kotuye gitmesin bir an once duzelsin insallah

Sizin sayiyi kotu etkilemis muhtemelen oldan dolayi ameliyat oneriyor dikkat edin.daha kotuye gitmesin bir an once duzelsin insallah
Yeni oldu işte eşim ameliyat jinekologa kalsa ben 10 milyon altıyla uğraşmıyorum direk tüp bebeğe yönlendiriyorum dedi bunu söyledik ürolga izin vermedi ameliyat olsun ben eşin için yapacak bişe yok dersem yaparsınız dedi şimdi 3ay beklıcez mecbur bu arada progeny die bi hap verdi 3 ay sonra tekrar test yapılacak ona göre davrancaz cnm yoksa bu ay aşılama istiyordum ama olmadı işte

Yani toplamda 14.900 spermin içinde sadece 4.648.800 tanesi canlı kalanı ölü
Evet anladim. İleri hareketli sayiniz dusuk. İnsallah artar. Kiiii cok inaniyorum artacagina peki siz tek test mi yaptirdiniz. Doktor bizden testi tekrarlamamizi istedi. Neden anlamadim haftaya tekrarlayacagiz hem de ultrason sonuclarimizi degerlendirecegiz.

Yok canım ilk test de 6milyon yazıyordu ürolog detay laboratuvar da tekrar yaptırın deyince bu sonucu aldik sayımızda az hareketimizde canım inşallah artar rabbim kimsenin kucağıni boş bırakmasın

Kızlar Tüm TÜRK-İSLAM ALEMİNİN KURBAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN (HAYIRLI CUMALAR)

Hayırlı sabahlar kızlar günaydın o bahsettiğim ilaci alamadık geçen hafta doktora tekrar gittik tekrardan kontrol etti gayet iyi bu ilaci da kullanın dedi ilaç yazdı 1 ay boyunca kullanın sonra gelin tekrar yazacağım 3 ay bu böyle kullanılacak sonra sperm testi yapacaz dedi kızlar ilacın resmini atiyorum şimdi tüp halinde icilecekmis

Tok günde 2 kere icilecek

Eklentiler

• Screenshot_20170912-102207.webp
    15 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…