- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Dr vermedi evicapi kendimiz aldik e vitamini evetHer doktor farklı ilaç veriyor galiba. Bize doktor proxeed ve evicap vermedi. Evicap galiba e vitamini değil mi?
Bende düşündüm kendim gidip alsam mı diye sonra kullandığı ilaçlarla zararı olursa diye almadım. Bize de promenk diye ilaç verdi bu reçetesiz satılıyor fiyatı yüksek ama doktor bunu 3 ay kullansın dedi k vitaminiymiş ilk defa duydum bu vitamini içerisinde e ve c vitaminleri var yazıyor.Dr vermedi evicapi kendimiz aldik e vitamini evet
O zaman kullanmayin mesela proxeed in icinde e vitamini yok fazlasi yorgunluk vs yan etki yapiyor ve 400 luk varken ben 200 luk aldimBende düşündüm kendim gidip alsam mı diye sonra kullandığı ilaçlarla zararı olursa diye almadım. Bize de promenk diye ilaç verdi bu reçetesiz satılıyor fiyatı yüksek ama doktor bunu 3 ay kullansın dedi k vitaminiymiş ilk defa duydum bu vitamini içerisinde e ve c vitaminleri var yazıyor.
Canım ben 1yıldır evliyim hiç korunmadım olmayınca doktora gittim ilk ploraktin yüksek çıktı mr çekildim temiz çıkınca eşimi ürolaga yolladı elle muayene sonucu varikosel olduğunu söyledi test istedi sayımız 14.900 yıkama sonucu 4.600 falan çıktı eşime ameliyat olması gerektıgını söyledi olmadığı takdirde sonunun kısırlık olduğunu söyledi bizim durum böyle inşallah allah hepimizin gönlüne verirCanim bu konuyu seninle daha once de tartışmıştık bizim gittigimiz dr lar boyle soyledi en son gecen hafta baska bir prof ile görüştük o da aynisini soyledi .Sizin hastaliginiz ne boyutta sayi probleminiz var mi bilmiyorum ama bizim sayida sorun yok bazen dr lar sayidan dolayi öneriyor
Sizin sayiyi kotu etkilemis muhtemelen oldan dolayi ameliyat oneriyor dikkat edin.daha kotuye gitmesin bir an once duzelsin insallahCanım ben 1yıldır evliyim hiç korunmadım olmayınca doktora gittim ilk ploraktin yüksek çıktı mr çekildim temiz çıkınca eşimi ürolaga yolladı elle muayene sonucu varikosel olduğunu söyledi test istedi sayımız 14.900 yıkama sonucu 4.600 falan çıktı eşime ameliyat olması gerektıgını söyledi olmadığı takdirde sonunun kısırlık olduğunu söyledi bizim durum böyle inşallah allah hepimizin gönlüne verir
Yeni oldu işte eşim ameliyat jinekologa kalsa ben 10 milyon altıyla uğraşmıyorum direk tüp bebeğe yönlendiriyorum dedi bunu söyledik ürolga izin vermedi ameliyat olsun ben eşin için yapacak bişe yok dersem yaparsınız dedi şimdi 3ay beklıcez mecbur bu arada progeny die bi hap verdi 3 ay sonra tekrar test yapılacak ona göre davrancaz cnm yoksa bu ay aşılama istiyordum ama olmadı işteSizin sayiyi kotu etkilemis muhtemelen oldan dolayi ameliyat oneriyor dikkat edin.daha kotuye gitmesin bir an once duzelsin insallah
Canım detaylı test yaptırdık foto atiyim bak ölü olanlar temizleniyor sanırım canlı sayısı diye düşünüyorum@suskunceylan yikama islemi demissin ya canim nedir o ? Anlayamadim da
Yani toplamda 14.900 spermin içinde sadece 4.648.800 tanesi canlı kalanı ölü@suskunceylan yikama islemi demissin ya canim nedir o ? Anlayamadim da
Evet anladim. İleri hareketli sayiniz dusuk. İnsallah artar. Kiiii cok inaniyorum artacaginaYani toplamda 14.900 spermin içinde sadece 4.648.800 tanesi canlı kalanı ölü
Yok canım ilk test de 6milyon yazıyordu ürolog detay laboratuvar da tekrar yaptırın deyince bu sonucu aldik sayımızda az hareketimizde canım inşallah artar rabbim kimsenin kucağıni boş bırakmasınEvet anladim. İleri hareketli sayiniz dusuk. İnsallah artar. Kiiii cok inaniyorum artacaginapeki siz tek test mi yaptirdiniz. Doktor bizden testi tekrarlamamizi istedi. Neden anlamadim haftaya tekrarlayacagiz hem de ultrason sonuclarimizi degerlendirecegiz.
Sağol canım seninde bayramın mübarek olsunKızlar Tüm TÜRK-İSLAM ALEMİNİN KURBAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN (HAYIRLI CUMALAR)
Sağol canım benimSağol canım seninde bayramın mübarek olsun
Esin nasıl oldu canım ilacın adını hala yazmadınSağol canım benim
Canım hala almadik kontrole gidince tekrar yazdircaz esimde iyi çok şükür: )Esin nasıl oldu canım ilacın adını hala yazmadın
Hey maşallah baya rahat davrandiniz :) iyi bakalım Allah iyilik versin inşallah canımCanım hala almadik kontrole gidince tekrar yazdircaz esimde iyi çok şükür: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?