Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
3.200 den 16.200 gibi bi rakamdı canım sayıları süper artmış hareket yine %10 Lardaydı

:) valla bende anlamadım niye gelmıyorlar artık kızmaya başlıyorum bi an önce gelsinler artık
Ay hiç sorma. Herkes anne oldu etrafımda bir ben kaldım. Yapmadığım şebeklik kalmadı yapmadığım mücadele kalmadı son aşama tüp bebek var işte.
Bebek diye sayıklamaya başlayacağım.
Artık gönüşler dolsunnnnnnnnn....

Aaa ben varım ya yalnız değilsin canım :) inşallah bizimde olucak rabbim bekletiyorsa güzelleştırıyor demektir bi bakarsın tüp yaparız ikiz olur yeterki rabbim ol desin

Ameliyattan kaç ay sonra kaldın canım gözün aydın bizlere de dua et :)
Amin cnm inşllh Rabbim size de nasip etsin normalde 3-6 ay arasında olur demişti doktor ama biz biraz da elde olmayan sebeplerle de ertelemiştik o yüzden toplamda 1 yılı buldu eşimin iş seyehatleri falan çok olmuştu kışın uğraşamadık o yüzden

Aaa ben varım ya yalnız değilsin canım :) inşallah bizimde olucak rabbim bekletiyorsa güzelleştırıyor demektir bi bakarsın tüp yaparız ikiz olur yeterki rabbim ol desin
Biliyor musun? Dua ederken bile evlatlar diye çoğul kullanıyorum ikiz olsun çok isterim. Çok uğraşıyoruz. Tık Yok.

93 den 86 ya düştüm canım aşılama yaptırdığım kilodayim yine

Biz hep 3gunluk perhizler yaptık çünkü doktorumuz öyle söyledi biraz fazla değilmi canım perhız gun sayısı
Aynen kuzum fazlada dedemin vefat etmesi dolayısıyla ilişki hiç aklimiza gelmedi bile doktorum bugün perhiz yapiyormusunuz dedi 8 gündür hiç olmadı dedim tamam dedi bugün saat 23 te catlatma iğnesi vuracağız perşembe sabah 8 buçuk gibi eşim hastaneye gidip sperm verecek saat 10 dada ben gidip damar yolu açtıracam
Önceki aşılama olduğunda çok stres yaşadım korku acı çok fazlaydı psikolojik olarakta etkilenmiş olabilirim doktor kendisi önerdi bu sefer anestezili yapalım mi dedi bende olur dedim damaryolu açılıp sonrada saat 11 e aşılama uygulanacak canım Saklicennet sende oku kuzum

İNşallah bu kez olur canım. Yaşınız çok genç her zaman şansınız var. Allah hakkınızda hayırlınevlatlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…