- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #3.961
3.200 den 16.200 gibi bi rakamdı canım sayıları süper artmış hareket yine %10 LardaydıKuzum şu haraket var ama ileri değil kısımdaki 10luk yüzdeyi de hareketlendirdiniz mi tamamdır bu iş.
Onun içinde sperm haraketi arttıracak birşeyler kullandır eşine.
Tabi seninde şu fazlalıklardan kurtulman lazım.
Kilo verdin mi bakayım sen. :)
Valla canım sayınız süper eşin ne kullandı acaba
Evet canım hızın da artması gerek inşallah oda artar takviyelerle. Bir bizim yaramazlar ve inatçılar ilerlemiyor anlamadım gitti.3.200 den 16.200 gibi bi rakamdı canım sayıları süper artmış hareket yine %10 Lardaydı
:) valla bende anlamadım niye gelmıyorlar artık kızmaya başlıyorum bi an önce gelsinler artıkEvet canım hızın da artması gerek inşallah oda artar takviyelerle. Bir bizim yaramazlar ve inatçılar ilerlemiyor anlamadım gitti.
Halbuki melek gibi anneleri var haberleri Yok.
Ay hiç sorma. Herkes anne oldu etrafımda bir ben kaldım. Yapmadığım şebeklik kalmadı yapmadığım mücadele kalmadı son aşama tüp bebek var işte.:) valla bende anlamadım niye gelmıyorlar artık kızmaya başlıyorum bi an önce gelsinler artık
Aaa ben varım ya yalnız değilsin canım :) inşallah bizimde olucak rabbim bekletiyorsa güzelleştırıyor demektir bi bakarsın tüp yaparız ikiz olur yeterki rabbim ol desinAy hiç sorma. Herkes anne oldu etrafımda bir ben kaldım. Yapmadığım şebeklik kalmadı yapmadığım mücadele kalmadı son aşama tüp bebek var işte.
Bebek diye sayıklamaya başlayacağım.
Artık gönüşler dolsunnnnnnnnn....
Ameliyattan kaç ay sonra kaldın canım gözün aydın bizlere de dua et :)Benim eşimde varikosel ameliyatı oldu hareketlilik artırıcı takviye ilaçlarla falan değerlerimiz normale döndü çok şükür şuan hamileyim :)
Amin cnm inşllh Rabbim size de nasip etsin normalde 3-6 ay arasında olur demişti doktor ama biz biraz da elde olmayan sebeplerle de ertelemiştik o yüzden toplamda 1 yılı buldu eşimin iş seyehatleri falan çok olmuştu kışın uğraşamadık o yüzdenAmeliyattan kaç ay sonra kaldın canım gözün aydın bizlere de dua et :)
Biliyor musun? Dua ederken bile evlatlar diye çoğul kullanıyorum ikiz olsun çok isterim. Çok uğraşıyoruz. Tık Yok.Aaa ben varım ya yalnız değilsin canım :) inşallah bizimde olucak rabbim bekletiyorsa güzelleştırıyor demektir bi bakarsın tüp yaparız ikiz olur yeterki rabbim ol desin
Tebrik ederim. Neler kullandığınızdan bahsedebilir misin?Benim eşimde varikosel ameliyatı oldu hareketlilik artırıcı takviye ilaçlarla falan değerlerimiz normale döndü çok şükür şuan hamileyim :)
hiç dikkat etmedim ama bende hep hayırlı evlatlar versin dıyorum :) evet bendede tık yok ama olucak inşallah öyle umut edıyorum yanı :)Biliyor musun? Dua ederken bile evlatlar diye çoğul kullanıyorum ikiz olsun çok isterim. Çok uğraşıyoruz. Tık Yok.
Tribestan diye kırmızı renkli bir ilaç kullandıTebrik ederim. Neler kullandığınızdan bahsedebilir misin?
Kuzum şu haraket var ama ileri değil kısımdaki 10luk yüzdeyi de hareketlendirdiniz mi tamamdır bu iş.
Onun içinde sperm haraketi arttıracak birşeyler kullandır eşine.
Tabi seninde şu fazlalıklardan kurtulman lazım.
Kilo verdin mi bakayım sen. :)
Kuzum 16 milyon olan testte 3 günlük perhizdi en son ki bu attığında ise 6 günlük perhiz yaptık öyle test yaptirdk3.200 den 16.200 gibi bi rakamdı canım sayıları süper artmış hareket yine %10 Lardaydı
Biz hep 3gunluk perhizler yaptık çünkü doktorumuz öyle söyledi biraz fazla değilmi canım perhız gun sayısıKuzum 16 milyon olan testte 3 günlük perhizdi en son ki bu attığında ise 6 günlük perhiz yaptık öyle test yaptirdk
Kuzum perhiz de 5 günü geçirme o da sağlıklı değil em ideali 3/4 gün.Kuzum 16 milyon olan testte 3 günlük perhizdi en son ki bu attığında ise 6 günlük perhiz yaptık öyle test yaptirdk
Aynen kuzum fazlada dedemin vefat etmesi dolayısıyla ilişki hiç aklimiza gelmedi bile doktorum bugün perhiz yapiyormusunuz dedi 8 gündür hiç olmadı dedim tamam dedi bugün saat 23 te catlatma iğnesi vuracağız perşembe sabah 8 buçuk gibi eşim hastaneye gidip sperm verecek saat 10 dada ben gidip damar yolu açtıracamBiz hep 3gunluk perhizler yaptık çünkü doktorumuz öyle söyledi biraz fazla değilmi canım perhız gun sayısı
İNşallah bu kez olur canım. Yaşınız çok genç her zaman şansınız var. Allah hakkınızda hayırlınevlatlar nasip etsin.Aynen kuzum fazlada dedemin vefat etmesi dolayısıyla ilişki hiç aklimiza gelmedi bile doktorum bugün perhiz yapiyormusunuz dedi 8 gündür hiç olmadı dedim tamam dedi bugün saat 23 te catlatma iğnesi vuracağız perşembe sabah 8 buçuk gibi eşim hastaneye gidip sperm verecek saat 10 dada ben gidip damar yolu açtıracam
Önceki aşılama olduğunda çok stres yaşadım korku acı çok fazlaydı psikolojik olarakta etkilenmiş olabilirim doktor kendisi önerdi bu sefer anestezili yapalım mi dedi bende olur dedim damaryolu açılıp sonrada saat 11 e aşılama uygulanacak canımSaklicennet sende oku kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?