Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım senin tüp bebekmiydi
Hayır bir ay arayla eşlerimiz ameliyat olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Eylülde ameliyat oldu martta hamile olduğumu öğrendim. Daha önce erken doğum yapmıştım ben varikoseli sonradan öğrendik. O yüzden temkinli ilerliyoruz. Sizin değerleriniz bizden iyiydi yalnız. Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah size de.

A Ataabetull canım nasılsın hiç sesin cikmiyor
Dedem vefat etti kuzu hiç konusamadik öncelikle söyleyeyim kızlar yasin okursanız çok sevinirim okuyamayanlar da en azından dedemin ruhuna bir fatiha gonderirseniz çok çok sevinirim dualarinizi bekliyorum hayırlısıyla inşallah
Canım pazartesi saat 4 de doktora gittim letrasan sabah akşam iç
Folbiol haftada 2 kere iç
Salı günü kontrole gel yumurtaliklara bakalım dedi tamam dedim
Sali günü 4 de doktora gidecez hayırlısıyla inşallah yumurta boyuna gorede aşılama gününü söyleyecek

Başın sağolun canım...letrasan neyki aşılama tedavisimi görüyorsun eşin nasıl oldu test yaptınızmı tekrardan

Başın sağolun canım...letrasan neyki aşılama tedavisimi görüyorsun eşin nasıl oldu test yaptınızmı tekrardan
Evet canım eşime pazartesi sabah test yaptırdik öğlen sonu da sonucu alıp benim doktora gittik 159 milyona çıktı eve gidince resim atarım letrasanda klomen kullandığından aşırı tuylenme yaptı bende doktora söylemiştim oda letrasan kullan demişti yine bundan kullanıyorum canım

Öncelikle allah sabır versin çok üzüldüm.
Eşinin değerleri ne güzel artmış öyle ameliyat öncesi değerleri unuttum ama sen foto gönderirsin. Eşin takviyelere başladı mı? Nando yükseltmiş olabilir diye düşündüm. İnşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine.

Yok canım nondoyu hiç kullanmadı birisi bir karışım verdi 25 gün içti artacak demişti artti birde 4 günlük perhizle 16 milyon çıkmıştı 6 günlük perhiz yaptık 159 milyon çıktı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…