- 4 Kasım 2017
- 1.572
- 829
- 123
- 28
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #3.981
Aminnnn canım hayırlısıyla inşallah sağ yumurtam 21 cm büyümüş solu söylemedi herşeyin en hayırlısı olsun hayırlısıyla inşallahİNşallah bu kez olur canım. Yaşınız çok genç her zaman şansınız var. Allah hakkınızda hayırlınevlatlar nasip etsin.
Ne alaka aşılamada anestezi çok ilginçAynen kuzum fazlada dedemin vefat etmesi dolayısıyla ilişki hiç aklimiza gelmedi bile doktorum bugün perhiz yapiyormusunuz dedi 8 gündür hiç olmadı dedim tamam dedi bugün saat 23 te catlatma iğnesi vuracağız perşembe sabah 8 buçuk gibi eşim hastaneye gidip sperm verecek saat 10 dada ben gidip damar yolu açtıracam
Önceki aşılama olduğunda çok stres yaşadım korku acı çok fazlaydı psikolojik olarakta etkilenmiş olabilirim doktor kendisi önerdi bu sefer anestezili yapalım mi dedi bende olur dedim damaryolu açılıp sonrada saat 11 e aşılama uygulanacak canımSaklicennet sende oku kuzum
Ben önceki asilamada çok stres yaşadım rahim açılmadı çok canım acıdı yuzden böyle bir karar aldık kuzum sağ yumurta 21 cm gelişmiş dedi hayırlısıyla inşallah yarın aşılama ışteNe alaka aşılamada anestezi çok ilginç
Allah Allah bence biraz sakin olmayı dene canım 5saniyelik bı işlem kontrol a nasıl gidiyorsun alttan ultrason daha sıkıcı bı durumuna dayanıyorsan aşılamada hiç bişe yokki siringayla sıkıyor spermleri bu kadar hayırlısı olsun canım rabbim gonlune versin inşallahBen önceki asilamada çok stres yaşadım rahim açılmadı çok canım acıdı yuzden böyle bir karar aldık kuzum sağ yumurta 21 cm gelişmiş dedi hayırlısıyla inşallah yarın aşılama ışte
Amin hayırlısıyla inşallah canım benimAllah Allah bence biraz sakin olmayı dene canım 5saniyelik bı işlem kontrol a nasıl gidiyorsun alttan ultrason daha sıkıcı bı durumuna dayanıyorsan aşılamada hiç bişe yokki siringayla sıkıyor spermleri bu kadar hayırlısı olsun canım rabbim gonlune versin inşallah
Tatlım stres yapma. Aşılamanın aşamalarını bilmiyorum ama çatlatma iğnesi vuruyorlarsa muhakkak onu ayarlıyorlardır riske atmazlar üzülme.Kızlar hastanedeyiz spermiogram testini verdik saat 10 buçuk ta hastanede olun dedi damar yolu açılacak
Iğne vurdugumuz akşam hani demiştim ya sağ yumurta 21 cm gelişmiş diye neyse o gün sabaha kadar sağ kasigimda ve belimin sağ tarafında çok ağrı hissettim sanki iğneler batıyor gibi ara ara sancılar kasilmalar oldu acaba o gece yumurta çatlamış olabilir mi suan 36 saat geçti eğer o zaman çatlama olduysa sadece bir yumurta 24 saat yasayabilir şimdi ister istemez tedirgunum ya suan yumurta yoksa yeni çatlayan aşılama boşa mi gidecek yinekorkuyorum Suskun Ceylan Saklicennet
Çatlatma ignesinden 36 saat sonra aşılama yapılıyor canim saatini ayarlıyorlar yalnız tek yumurta varsa ve bu 21cm sanki fazla büyütmüş bu arada iğne vuruldugunda hemen çatlamiyor 36 sonra çatlıyor yumurta canım sen ne kullandın ilaç olarak kaç gün kullandin yine özelde yapıyorsun sanirimKızlar hastanedeyiz spermiogram testini verdik saat 10 buçuk ta hastanede olun dedi damar yolu açılacak
Iğne vurdugumuz akşam hani demiştim ya sağ yumurta 21 cm gelişmiş diye neyse o gün sabaha kadar sağ kasigimda ve belimin sağ tarafında çok ağrı hissettim sanki iğneler batıyor gibi ara ara sancılar kasilmalar oldu acaba o gece yumurta çatlamış olabilir mi suan 36 saat geçti eğer o zaman çatlama olduysa sadece bir yumurta 24 saat yasayabilir şimdi ister istemez tedirgunum ya suan yumurta yoksa yeni çatlayan aşılama boşa mi gidecek yinekorkuyorum Suskun Ceylan Saklicennet
Evet canım özelde adetimin 5. Günü itibariyle letrasan kullandım 6 gün falan sonra salı akşamı ovitrelle miydi neydi çatlama iğnesi vuruldum bugün günlerden perşembe ışte aşılama yapıldı doktor reçete verdi bir ilaç ismi yazıyordu ama hatırlamıyorum jeldi bu kadarini biliyorum eşim almış sabah akşam kullanacak demiş baska da ayriyeten birşey demedi sanırım eşimle ayrıntılı konusamadik ama spermde yine sıkıntı çıktı doktorumuz eşimle konuşmuş olmayacak diyemem istediğimiz sayıda değildi düşmüş ama yinede umut var falan demiş 2 haftalık bekleyis suresindeyim kizlarÇatlatma ignesinden 36 saat sonra aşılama yapılıyor canim saatini ayarlıyorlar yalnız tek yumurta varsa ve bu 21cm sanki fazla büyütmüş bu arada iğne vuruldugunda hemen çatlamiyor 36 sonra çatlıyor yumurta canım sen ne kullandın ilaç olarak kaç gün kullandin yine özelde yapıyorsun sanirim
Aminnnn hayırlısıyla inşallah kuzum çok çok sagolTatlım stres yapma. Aşılamanın aşamalarını bilmiyorum ama çatlatma iğnesi vuruyorlarsa muhakkak onu ayarlıyorlardır riske atmazlar üzülme.
Hormonların etkisidir o... stres yaparsan spermlerin döllemesini ilerlemesini engellersin. Pozitif düşün. Herşey olacağına varır. Pozitif ol pozitifffff. :) bebişin olacak belki de onu düşün.
Yok canım evet özel e gidiyoruz da para için bakmiyorlar ilgilileryaA Ataabetull canım siz özele mi gidiyorsunuz? Kaptırmayın paranızı şunlara....
Neden devlette yaptırmıyorsunkiYok canım evet özel e gidiyoruz da para için bakmiyorlar ilgililerya
Anesteziliyle anestezisiz aynı yaptılar bugün 800 tl dedi hasta kayıt yeri ama doktorun hemşiresi geldi ve sağolsun indirim yaptırdı önceki aşılama fiyatı 500 du yine aynı fiyat olacak dedi halbuki ilk aşılama yaptirdigimizda aralıktaydi 500 tl ve sigortaliydik
Ama bugün sigortasiziz bagkur falanda yok hasta kayit 800 tl dedi doktorun sekreteri hemen geldi hayır eski fiyat olacak 500 tl dedi ALLAH C. C RAZI OLSUN İNŞALLAH hem çok ilgililer hem vicdanlılar hemde olbildigince indirim yapıyorlar
En başından beri bu doktora gittiğim için anca alıştım canım sonuçta mahremiyet yani kolay kolay doktor degistemiyorum bu doktordada devam ettik cok sukur memnunuzdaNeden devlette yaptırmıyorsunki
Anladım canım hayirlisi olsun insallah :)En başından beri bu doktora gittiğim için anca alıştım canım sonuçta mahremiyet yani kolay kolay doktor degistemiyorum bu doktordada devam ettik cok sukur memnunuzda
Varikosel testesteron hormonunu düşürüyor mu canım ? Başıma yeni bir sorun çıktı varikosel diye eşimin hep testesteron hormonları alt sınıra çok yakındı. Merak ettim?Varikosel testesteronu düşürebiliyor ama kesin düşürecek diye bir kural yok. Testesteron un düşük olması varikosele bağlı olmayabilir. Bizim 4.2 mm lik varikosele rağmen testesteron normaldi. Fsh üst sınıra yakındı.
Yani eşiniz aslında çocuk isteği ile değil de ağrı şikayeti ile gitmiş doktor da ona göre yaklaşmış olaya gibi anladım ben durumu. Sperm testi verse iyi olur.
Kuzu ameliyatı nerde oldunuz ? Merak ettimBiz de bu konuda eşimle fikir ayrılığı yaşadık. Özeldekiler de orada tecrübe kazanıyor diyor. Ama bu ameliyatda hekim deneyimi önemli. Mikrocerrahi ile eskisi kadar risk olmuyor ama eksik damar bağlanması gibi durumlar ameliyatı başarısız yapıyor. Yani nüks değil eksik ameliyat, hasta anesteziden varikoseli ile uyanıyor diye tanımlıyor konuyu bir hoca.
Bizim daha 10 gün oldu. 3 damar bağlanmış. Eşimin durumu gayet iyi çok şükür. Bizim kaybedecek zamanımız yoktu. Olmadı öyle özele gider tekrar ameliyat oluruz deme lüksümüz yoktu. İnşallah iyi olur neticesi de.
Size de Allah hayırlı bir karar almayı nasip etsin.
Sorunun cevabı alıntıladığın mesajımda zaten var. Evet varikosel testesteronu düşürebiliyor ama düşük testesteronun tek sebebi varikosel demek değil ve varikosel varsa illaki testesteron düşük olur diye de bir kesinlik yok. Bizim varikosel testesteronu etkilememişti. Fsh 7lerde idi iki doktor yüksek olduğunu üst sınıra yakın olduğunu söylemişti.Varikosel testesteron hormonunu düşürüyor mu canım ? Başıma yeni bir sorun çıktı varikosel diye eşimin hep testesteron hormonları alt sınıra çok yakındı. Merak ettim?
Doğru söylüyorsun kafa karışıklığı ile aynı şeyi tekrar yazmışım. Ameliyatı nerde oldunuz ? Mikrocerrahi ile oldunuz sanırım ?Sorunun cevabı alıntıladığın mesajımda zaten var. Evet varikosel testesteronu düşürebiliyor ama düşük testesteronun tek sebebi varikosel demek değil ve varikosel varsa illaki testesteron düşük olur diye de bir kesinlik yok. Bizim varikosel testesteronu etkilememişti. Fsh 7lerde idi iki doktor yüksek olduğunu üst sınıra yakın olduğunu söylemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?