Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İNşallah bu kez olur canım. Yaşınız çok genç her zaman şansınız var. Allah hakkınızda hayırlınevlatlar nasip etsin.
Aminnnn canım hayırlısıyla inşallah sağ yumurtam 21 cm büyümüş solu söylemedi herşeyin en hayırlısı olsun hayırlısıyla inşallah

Ne alaka aşılamada anestezi çok ilginç

Allah Allah bence biraz sakin olmayı dene canım 5saniyelik bı işlem kontrol a nasıl gidiyorsun alttan ultrason daha sıkıcı bı durumuna dayanıyorsan aşılamada hiç bişe yokki siringayla sıkıyor spermleri bu kadar hayırlısı olsun canım rabbim gonlune versin inşallah

Amin hayırlısıyla inşallah canım benim

Kızlar hastanedeyiz spermiogram testini verdik saat 10 buçuk ta hastanede olun dedi damar yolu açılacak
Iğne vurdugumuz akşam hani demiştim ya sağ yumurta 21 cm gelişmiş diye neyse o gün sabaha kadar sağ kasigimda ve belimin sağ tarafında çok ağrı hissettim sanki iğneler batıyor gibi ara ara sancılar kasilmalar oldu acaba o gece yumurta çatlamış olabilir mi suan 36 saat geçti eğer o zaman çatlama olduysa sadece bir yumurta 24 saat yasayabilir şimdi ister istemez tedirgunum ya suan yumurta yoksa yeni çatlayan aşılama boşa mi gidecek yine korkuyorum Suskun Ceylan Saklicennet

Tatlım stres yapma. Aşılamanın aşamalarını bilmiyorum ama çatlatma iğnesi vuruyorlarsa muhakkak onu ayarlıyorlardır riske atmazlar üzülme.
Hormonların etkisidir o... stres yaparsan spermlerin döllemesini ilerlemesini engellersin. Pozitif düşün. Herşey olacağına varır. Pozitif ol pozitifffff. :) bebişin olacak belki de onu düşün.

Çatlatma ignesinden 36 saat sonra aşılama yapılıyor canim saatini ayarlıyorlar yalnız tek yumurta varsa ve bu 21cm sanki fazla büyütmüş bu arada iğne vuruldugunda hemen çatlamiyor 36 sonra çatlıyor yumurta canım sen ne kullandın ilaç olarak kaç gün kullandin yine özelde yapıyorsun sanirim

Evet canım özelde adetimin 5. Günü itibariyle letrasan kullandım 6 gün falan sonra salı akşamı ovitrelle miydi neydi çatlama iğnesi vuruldum bugün günlerden perşembe ışte aşılama yapıldı doktor reçete verdi bir ilaç ismi yazıyordu ama hatırlamıyorum jeldi bu kadarini biliyorum eşim almış sabah akşam kullanacak demiş baska da ayriyeten birşey demedi sanırım eşimle ayrıntılı konusamadik ama spermde yine sıkıntı çıktı doktorumuz eşimle konuşmuş olmayacak diyemem istediğimiz sayıda değildi düşmüş ama yinede umut var falan demiş 2 haftalık bekleyis suresindeyim kizlar Saklicennet sende oku canım

Aminnnn hayırlısıyla inşallah kuzum çok çok sagol

A Ataabetull canım siz özele mi gidiyorsunuz? Kaptırmayın paranızı şunlara....
Yok canım evet özel e gidiyoruz da para için bakmiyorlar ilgililerya
Anesteziliyle anestezisiz aynı yaptılar bugün 800 tl dedi hasta kayıt yeri ama doktorun hemşiresi geldi ve sağolsun indirim yaptırdı önceki aşılama fiyatı 500 du yine aynı fiyat olacak dedi halbuki ilk aşılama yaptirdigimizda aralıktaydi 500 tl ve sigortaliydik
Ama bugün sigortasiziz bagkur falanda yok hasta kayit 800 tl dedi doktorun sekreteri hemen geldi hayır eski fiyat olacak 500 tl dedi ALLAH C. C RAZI OLSUN İNŞALLAH hem çok ilgililer hem vicdanlılar hemde olbildigince indirim yapıyorlar

Neden devlette yaptırmıyorsunki

Kızlar benim esımde 6 ay once cift taraflı ameliyat oldu. 6. Ay da degerımiz ilaçsız
Sperm conc. 48.9
Motile sperm 26.5
Prog.motile sperm 18.1
Morph. Normal forms. %5
Sizce nasıl doktor ıyı gıdıyor 9. Ay da tam düzelme olur dedı. Morfolojı nasıl sizce

Varikosel testesteron hormonunu düşürüyor mu canım ? Başıma yeni bir sorun çıktı varikosel diye eşimin hep testesteron hormonları alt sınıra çok yakındı. Merak ettim?

Kuzu ameliyatı nerde oldunuz ? Merak ettim

Varikosel testesteron hormonunu düşürüyor mu canım ? Başıma yeni bir sorun çıktı varikosel diye eşimin hep testesteron hormonları alt sınıra çok yakındı. Merak ettim?
Sorunun cevabı alıntıladığın mesajımda zaten var. Evet varikosel testesteronu düşürebiliyor ama düşük testesteronun tek sebebi varikosel demek değil ve varikosel varsa illaki testesteron düşük olur diye de bir kesinlik yok. Bizim varikosel testesteronu etkilememişti. Fsh 7lerde idi iki doktor yüksek olduğunu üst sınıra yakın olduğunu söylemişti.

Doğru söylüyorsun kafa karışıklığı ile aynı şeyi tekrar yazmışım. Ameliyatı nerde oldunuz ? Mikrocerrahi ile oldunuz sanırım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…