- 10 Eylül 2016
- 1.555
- 2.661
- 133
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #4.001
Burda isim verip vermeme konusunda emin değilim. Bir prof iki doçent ile görüştük özelde. Devlette de 2 doktor gördü hem Haydarpaşa hem Ümraniye eğitim araştırmada. En erken gün verene ameliyat olduk 5000tl verdik. Fiyati da digerlerine göre daha uygundu. Çabuk iyileşti ama ameliyat kesisinden kamışın üstüne doğru bir damar var diyor eşim önceden olmayan. Ona canım sıkılıyor. Bir buçuk ay oldu 3 ay olunca test vereceğiz. Sonuç olumlu olursa belki daha rahat tavsiye edebilirim.Kuzu ameliyatı nerde oldunuz ? Merak ettim
Anlıyorum teşekkür ederim. Haklısınız şu an arayıştayım. Olup olmama noktasında bi kaç doktor öyle karar versem daha iyi sanırım. DNA hasar tedavisine cevap vermeyince varikosel üzerinde duruldu. Yeni başladım araştırmaya o kadar ay ki emek ve harcama boşa gitti şuan o yüzden moralim bozuk.Burda isim verip vermeme konusunda emin değilim. Bir prof iki doçent ile görüştük özelde. Devlette de 2 doktor gördü hem Haydarpaşa hem Ümraniye eğitim araştırmada. En erken gün verene ameliyat olduk 5000tl verdik. Fiyati da digerlerine göre daha uygundu. Çabuk iyileşti ama ameliyat kesisinden kamışın üstüne doğru bir damar var diyor eşim önceden olmayan. Ona canım sıkılıyor. Bir buçuk ay oldu 3 ay olunca test vereceğiz. Sonuç olumlu olursa belki daha rahat tavsiye edebilirim.
Hangi şehirdesiniz?Anlıyorum teşekkür ederim. Haklısınız şu an arayıştayım. Olup olmama noktasında bi kaç doktor öyle karar versem daha iyi sanırım. DNA hasar tedavisine cevap vermeyince varikosel üzerinde duruldu. Yeni başladım araştırmaya o kadar ay ki emek ve harcama boşa gitti şuan o yüzden moralim bozuk.
Merak ediyorum canım sizin sonuçları. İnşallah olumlu yönde bir ilerleme vardır.Burda isim verip vermeme konusunda emin değilim. Bir prof iki doçent ile görüştük özelde. Devlette de 2 doktor gördü hem Haydarpaşa hem Ümraniye eğitim araştırmada. En erken gün verene ameliyat olduk 5000tl verdik. Fiyati da digerlerine göre daha uygundu. Çabuk iyileşti ama ameliyat kesisinden kamışın üstüne doğru bir damar var diyor eşim önceden olmayan. Ona canım sıkılıyor. Bir buçuk ay oldu 3 ay olunca test vereceğiz. Sonuç olumlu olursa belki daha rahat tavsiye edebilirim.
AnkaraHangi şehirdesiniz?
İnşallah güzel haberler vermek nasip olur.Merak ediyorum canım sizin sonuçları. İnşallah olumlu yönde bir ilerleme vardır.
İstanbul olsa doktor tavsiyesinde bulunabilirdim. Benim fikrim araştırıp bikaç doktorla görüşün. Biz öyle yaptık. Hakkında çok iyi yorumlar olan varikosel konuda uzman bir doktora ameliyat olduk ama diğerleri daha bütüncül bakıyordu olaya. Prof un verdiği takviyeleri kullanıyoruz mesela. Diğeri öyle bir öneride bulunmadı. İletişim sorunu da vardı hala hayret ediyoruz. İnşallah sonucu iyi olur.Ankara
Güzel haberini okumayı çok isterimİnşallah güzel haberler vermek nasip olur.
Siz ne yaptınız tekrar test verecekti eşin?
İnşallah yanlış düşünüyorsundur ve inşallah test vermeye bile gerek kalmadan hamile olduğunu öğrenirsin :)Güzel haberini okumayı çok isterimBiz hala gidemedik bir türlü. Ramazan girdi bayram sonrası gideriz dedik. Bu aralar verimli haftam derken kaldı. İnşallah yakında gidecek. Nedense ben ilerleme olduğunu düşünmüyorum
İnşallah Rabbim daha fazla bekletmeden hepimizin yüzünü güldürürİnşallah güzel haberler vermek nasip olur.
Siz ne yaptınız tekrar test verecekti eşin?
Açıkçası hiç bir doktor bulamıyorum bi arkadaşın tavsiyesi dışında. Ankara’da hangi doktor napıyor bilmiyorum. Ve sanırım yoruldum biraz. Rabbim hakkınızda hayırlı olanı versin. İnşallah şifa bulursunuz.İstanbul olsa doktor tavsiyesinde bulunabilirdim. Benim fikrim araştırıp bikaç doktorla görüşün. Biz öyle yaptık. Hakkında çok iyi yorumlar olan varikosel konuda uzman bir doktora ameliyat olduk ama diğerleri daha bütüncül bakıyordu olaya. Prof un verdiği takviyeleri kullanıyoruz mesela. Diğeri öyle bir öneride bulunmadı. İletişim sorunu da vardı hala hayret ediyoruz. İnşallah sonucu iyi olur.
Doktortakvimi Doktorsitesi gibi internet sitelerinden araştirabilirsin. Oralardaki yorumlara göre doktorlar hakkında kadınlar kulübünde de yine arama yapabilirsin. Youtube videoları olan doktorlar var onları araştırabilirsin. Robotik cerrahi kullanan mikrocerrahi yapan devlet hastaneleri de vardır illaki. İnternette bir çok bilgiye ulaşabiliyorsun. Bikaç seçenek belirleyip görüşmeni tavsiye ederim.Açıkçası hiç bir doktor bulamıyorum bi arkadaşın tavsiyesi dışında. Ankara’da hangi doktor napıyor bilmiyorum. Ve sanırım yoruldum biraz. Rabbim hakkınızda hayırlı olanı versin. İnşallah şifa bulursunuz.
Daha bismillah sakin ol :)Hiç birşey hissetmiyorum ne bir kasılma ne bir his duygum bile yok acaba yine tutmadı mı
Canım aşılama da sperm sayiniz kaçtı yıkama işlemi sonrasindaHiç birşey hissetmiyorum ne bir kasılma ne bir his duygum bile yok acaba yine tutmadı mı
Kuzum hiç bilmiyorum kağıdı eşime vermiş doktor ama ne yazıyor hiç dikkat etmedin eşim geldiğinde sorarım kağıdı cekip atarimCanım aşılama da sperm sayiniz kaçtı yıkama işlemi sonrasinda
Aaaaa canım benim gözün aydın rabbim yavrularını sana bağışlasın inşallah isimleri ne :)Kizlar dogum yaptim ben 15 gun once. Hepinize de dua ettim. En yakin zamanda bu duygulari yasamayi nasip etsin hepinize Rabb’im. Opuyorum hepinizi
İsimleriyle büyüsunler insallah canımAmin canim saolasin :) ali ve alp koyduk. 6 gun hastanede kaldik kuvezdeydiler ama simdi iyiler evimizdeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?