Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar dogum yaptim ben 15 gun once. Hepinize de dua ettim. En yakin zamanda bu duygulari yasamayi nasip etsin hepinize Rabb’im. Opuyorum hepinizi
Aminnnnn hayırlısıyla inşallah kuzum çok sevindim ne çabuk oldu maşallah daha dün eslerimiz ameliyat olacak falan diye sohbet ediyorduk ayy çok sevindim ya YÜCE RABBİM ALLAH C.C bahtınızı kaderinizi güzel eylesin bol bol koklayın yavrinuzu adını ne koydunuz

Kizlar dogum yaptim ben 15 gun once. Hepinize de dua ettim. En yakin zamanda bu duygulari yasamayi nasip etsin hepinize Rabb’im. Opuyorum hepinizi
Aa yeni gördüm. Aklımdaydın hep. Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün. Hoş geldi paşalarımız İsimleriyle sağlıklı yaşasınlar

Hayırlı olsun canım gözün aydın. Sağlıkla huzurla büyüt inşallah. Zorlu bir dönemi atlattın yeni tatlı yorgunluk dönemine girdin. Darısı başımıza inşallah.

Kızlar size birşey söyleyeceğim bugün yeğenim geldi daha 8 aylık ama bebek kilolu falan değil kucağıma alınca kasiklarima bir sancı girdi bebeği bıraktım bugün biraz hareketli bir gündü kayinvalidemgile annemgil ve yengemgil geldiler ordan bize geçtik yakın dik ablamgilde geldi yemek falan filan hazırladık neyse çocuğu bırakınca geçmişti şimdi de eşim kavun getirdi onu kaldırıp dolaba koydum en fazla 5 yada 4 kg falan gelir yine kasigima sancı girdi adetim yaklaştı belki o yuzden de olabilir şimdi ayağımı uzattım yastık koydum 5 dk dinleyeyim dedim herkes zaten yemeği yapıp hazırladılar ettiler simdide tabağa katıyorlar pek ışte yapmadım durum böyle Suskun Ceylan Niles143

Kızlar neredesiniz doktoruma mesaj attım aşılama yaptıralı 13. Gün kan versem çıkar mi diye oda verebilirsiniz dedi evden çıkarken afedersiniz lavaboya gittim küçük bir kırmızı sıvı geldi gittim kan verdim geldim devamı gelmiş mi diye baktım gelmemiş adetime daha 4 gün var
Dün akşam da biraz yoğun geçti kasikgima sancı girmişti biraz uzanmistim ama hastalığım yakın pek de umutlanma k istemiyorum meraktan gittim şimdi kan verdim ışte Suskun Ceylan Niles143 lillypot

Canım yerlesme kanaması mı diye merak ediyorsan ben ilk hamileligimde yasadım. Rengi kırmızı degildi koyu kahverengi gibiydi ve peceteye gelecek kadar bir damla bir seydi. Adet gunumu gectikten 6 gun sonra gelmisti. İlk tutunma dönemi çok önemli bence uzan dinlen. Bebegin tutunmaya çalışıyor olabilir.

Yok canım sonuç belli oldu 0,29

Ara derken aşılama vs isine ara verelim demek istemistir. İlaçlarınıza devam edin bence de. Ne kadar erkenden üstüne düsülürse okadar iyi. İlerde ne tarz problemler çıkacağını kestiremiyoruz malesef. Ben de tam istedigim yasta anne olucam derken bebegimi kaybettim sonra tekrar hamile kalmam varikosel filan surdu. Allah nasip ederse ikinciyi de istiyorum filan derken yaş geciyor. Tabi nasip her sey. Nasipten oteye yol da yok. Once tedbir sonra tevekkul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…