- 4 Kasım 2017
- 1.572
- 829
- 123
- 28
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #4.021
Aminnnnn hayırlısıyla inşallah kuzum çok sevindim ne çabuk oldu maşallah daha dün eslerimiz ameliyat olacak falan diye sohbet ediyorduk ayy çok sevindim ya YÜCE RABBİM ALLAH C.C bahtınızı kaderinizi güzel eylesin bol bol koklayın yavrinuzu adını ne koydunuzKizlar dogum yaptim ben 15 gun once. Hepinize de dua ettim. En yakin zamanda bu duygulari yasamayi nasip etsin hepinize Rabb’im. Opuyorum hepinizi
Çarşamba günü aşılama olalı 14. Gün kan vermeyi düşünüyorum ne dersinCanım aşılama da sperm sayiniz kaçtı yıkama işlemi sonrasinda
Canım isimleri okudum maşallah subhanallah barekAllah çok sevindimAmin canim saolasin :) ali ve alp koyduk. 6 gun hastanede kaldik kuvezdeydiler ama simdi iyiler evimizdeyiz
Canım evet 14.gun test yapılıyor zaten bide sen sperm sayinizi söylemedin yani asilama kaç milyonla yapildiÇarşamba günü aşılama olalı 14. Gün kan vermeyi düşünüyorum ne dersin
Aa yeni gördüm. Aklımdaydın hep. Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün. Hoş geldi paşalarımızKizlar dogum yaptim ben 15 gun once. Hepinize de dua ettim. En yakin zamanda bu duygulari yasamayi nasip etsin hepinize Rabb’im. Opuyorum hepinizi
Hayırlı olsun canım gözün aydın. Sağlıkla huzurla büyüt inşallah. Zorlu bir dönemi atlattın yeni tatlı yorgunluk dönemine girdin. Darısı başımıza inşallah.Kizlar dogum yaptim ben 15 gun once. Hepinize de dua ettim. En yakin zamanda bu duygulari yasamayi nasip etsin hepinize Rabb’im. Opuyorum hepinizi
Resmini attımya canımCanım evet 14.gun test yapılıyor zaten bide sen sperm sayinizi söylemedin yani asilama kaç milyonla yapildi
Bu normal test canım hani yıkama işlemi toplam sayı kaçtı onu sordumResmini attımya canım
Eki Görüntüle 2169005
Kız aşılama günü sabah yapıldı kagitla spermi dogumhaneye çıkardı laboratuar görevlisi sonrada kağıdı eşime vermişler bu o kağıtBu normal test canım hani yıkama işlemi toplam sayı kaçtı onu sordum
Canım yerlesme kanaması mı diye merak ediyorsan ben ilk hamileligimde yasadım. Rengi kırmızı degildi koyu kahverengi gibiydi ve peceteye gelecek kadar bir damla bir seydi. Adet gunumu gectikten 6 gun sonra gelmisti. İlk tutunma dönemi çok önemli bence uzan dinlen. Bebegin tutunmaya çalışıyor olabilir.Kızlar neredesiniz doktoruma mesaj attım aşılama yaptıralı 13. Gün kan versem çıkar mi diye oda verebilirsiniz dedi evden çıkarken afedersiniz lavaboya gittim küçük bir kırmızı sıvı geldi gittim kan verdim geldim devamı gelmiş mi diye baktım gelmemiş adetime daha 4 gün var
Dün akşam da biraz yoğun geçti kasikgima sancı girmişti biraz uzanmistim ama hastalığım yakın pek de umutlanma k istemiyorum meraktan gittim şimdi kan verdim ışteSuskun Ceylan Niles143 lillypot
Yok canım sonuç belli oldu 0,29Canım yerlesme kanaması mı diye merak ediyorsan ben ilk hamileligimde yasadım. Rengi kırmızı degildi koyu kahverengi gibiydi ve peceteye gelecek kadar bir damla bir seydi. Adet gunumu gectikten 6 gun sonra gelmisti. İlk tutunma dönemi çok önemli bence uzan dinlen. Bebegin tutunmaya çalışıyor olabilir.
Hayırlısı inşallah Rabbim tez zamanda kavuşturur minnoşuna.Yok canım sonuç belli oldu 0,29
Hayırlısıyla inşallah canımHayırlısı inşallah Rabbim tez zamanda kavuşturur minnoşuna.
Hayırlısı olsun canım üzülme bende 2 aşılama yaptırdım tutmadı Eylül’de 3.yaptırıcam ama ben rapor için yaptırıcam son defaSonuç belli oldu 0,29
Biz biraz ara verelim dedik elimde beyazlama yani vitiligo başladı onun tedavisine başlayalım diye düşündükHayırlısı olsun canım üzülme bende 2 aşılama yaptırdım tutmadı Eylül’de 3.yaptırıcam ama ben rapor için yaptırıcam son defa
Canım ara vermekle olmaz tedavinize devam edin benceBiz biraz ara verelim dedik elimde beyazlama yani vitiligo başladı onun tedavisine başlayalım diye düşündük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?