Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Rapor almak için yaş sınırı mi var mi canım aşılama hiç yaptırmadım 30 yaşındayım ben direk tüp bebek yaptıysam olur mu
Canım yaşın uygun fakat devletten rapor çıkarmak için 2-3 iğneli aşılama ve 3yil evli olma şartı var ama özelde yaptiricaksan sorun olmuyor bunlar

Şartları uygulayıp tabiki çıkarabilirsin canım sorun neydi sizin ne zamandır olmuyor
1 senedir olmuyor martta yapılan sperm testinde varikosal vardı solda 3.5 mm değerler iyi old için ameliyata gerek yok dedi olur dedi geçen hafta 3 au dolunca gittik dün değerler düşmüş o değerle tüp bebek bile zormuş agusyos a tekrar randevu vermiş zaman işliyor ama doktorların umrunda değil. Bu süreç de iyi doktor bulmak en önemlisi özelde biel parayla rezil oluyorsun .Progeny m ilaci verdi yolladı.bizde hata tek doktora gebe kalmamalıydık

Bence baska bir urologla gorusun ve ameliyat derse yaptırın. Cunku ilerleyen varikosele sperm degerleri de cok dusukse ilgilenmiyorlar ameliyat da onermiyoruz diyorlar ve tup bebege yonlendiriyorlar. Aynı durumu ablamla enistem yasadı ordan biliyorum. Bize de aynısını soyledi doktor. Simdi ameliyat olmazsanız sperm degerlerinize gore bebek olsa bile 2.icin tup bebek merkezi ararsiniz dedi. İlaclar bir yere kadar artiriyor. Yine de siz bilirsiniz. Bir uzmana daha danisin derim ben.

Acele etmeyin canım son yaptırdığınız testi atarmısn bakalım bizimse vardı varikosel 3.derece 1 yıl önce ameliyat olduk değerler düzeldi fakat henuz gebelik olmadı hız sorunu var biraz tek doktorla karar vermeyin değerler 4 katı oynayabiliyor demişti benim doktor 50 milyon çıkan sayımız 1 hafta sonra 24 milyon çıkmıştı eşinin örneği verirken psikoloji falan da etkiler o yüzden doktorların hemen tüp demesine aldırma herkese diyorlar ayrıca progeny m çok etkili ve güzel bi vitamin bizde kullanıyoruz

Son test ilk yaptırdığımız mart ayındaki canım değerlerle normal hamile kalabilirsiniz dedi doktorlar takviye ilaç verdi ilk test varikosal olan 2. De geçen hafta yaptırdığımız doktorların direk tüp bebek dediği sen ist yaşıyorsun canım doktor tavsiyesine ihtiyacım var

Eklentiler

• Screenshot_20180716-122345.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 44
  • 20180714_125056.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 41
  • 20180714_125301.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 43
Suskun Ceylan hareketsiz sperm %47 ken %93 nasıl olabilir anlamıyorum keçiboynuzu çakşır suyu da takviye yaptik
Bak bende benzer durumu yaşıyorum sayımız dedim ya 50 milyondu şuan 13 milyon hemen panik olma 15 falan sonra 3gun perhizle farklı bı yerde detay merkezi olabilir tekrar test yapin farklı bı doktora daha gidin ve varikosel tesislerdeki o damar spermlerin herseyini etkiliyor

Evet canım doktor da öyle demis 9 ağustosa a randevu vermiş tekrar gidecek derecesini nasıl anlıyoruz canım benim hiç bilgim yokda bizim solda 3.5 mm kaçıncı derece oluyor

Evet canım doktor da öyle demis 9 ağustosa a randevu vermiş tekrar gidecek derecesini nasıl anlıyoruz canım benim hiç bilgim yokda bizim solda 3.5 mm kaçıncı derece oluyor
Bizim 3.dereceydi ve ultrasonda da çıktı sizinde öyle solda ameliyat derse olun hiç korkma duzeliyor Allah'ın izniyle

Sizinki 13 milyona geri mi düştü kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…