- 4 Kasım 2017
- 1.572
- 829
- 123
- 28
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #4.061
Canım tüp bebek düşünüyordnuz yaptırdınız mıDoktor olabilir dedi canim ondan önceki testte 20 milyondu hayırlısı 50 milyon olduğu zamanda oldu ama hamile kalamadim malesef
Hayır canım Adana’ya gelicem inşallah bi sorun çıkmazsa ekimdeCanım tüp bebek düşünüyordnuz yaptırdınız mı
Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşallahHayır canım Adana’ya gelicem inşallah bi sorun çıkmazsa ekimde
Bı sure oluyor canım şişlik falan da oluyorEşim ameliyat oldu kızlar çift taraflı 20 gün oldu daha ilişkiye girmedik yatak da dönerken bile zorlanıyor sizde de böyle oldu mu
İnsallah canımHayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşallah
Bizim bir tarafın yarası geç kapandi. Surekli pansuman yaptik. Gördükçe üzülürdüm. Bu zamanlar da geçecek inşallah.Eşim ameliyat oldu kızlar çift taraflı 20 gün oldu daha ilişkiye girmedik yatak da dönerken bile zorlanıyor sizde de böyle oldu mu
Inşallah canım dikiş yeri çok sert taş gibi sizde de öyle oldu mu.Krem de sürdürmüyor oksijen suyuyla temizleyip bepantol falan süreyim diyorum birşey olur elleme diyorBizim bir tarafın yarası geç kapandi. Surekli pansuman yaptik. Gördükçe üzülürdüm. Bu zamanlar da geçecek inşallah.
Sert olmasi daha iyi bence cabuk kapanir. Bizde bir tarafinki gevsek kalmisti ve ucu acik gibiydi. Tiksindirmek gibi olmasin alti irinli gorunur gibiydi. Mikrop kapmasin diye duzenli kremlerjni kullandi.Inşallah canım dikiş yeri çok sert taş gibi sizde de öyle oldu mu.Krem de sürdürmüyor oksijen suyuyla temizleyip bepantol falan süreyim diyorum birşey olur elleme diyor
Hakkımız da herşeyin en hayırlısı olsun inşallah kuzum benim üzülmek yok sabır diyecezHayır canım Adana’ya gelicem inşallah bi sorun çıkmazsa ekimde
Biz ameliyattan 2 gün sonra ilişki oldu ama tabi çok dikkatlice ama sonrasında ameliyat yerinde sizlama ağrı falan başlamıştıEşim ameliyat oldu kızlar çift taraflı 20 gün oldu daha ilişkiye girmedik yatak da dönerken bile zorlanıyor sizde de böyle oldu mu
Dikiş yerinin üzerinde bir süre kil dönmesi olmuştu bizdedeSert olmasi daha iyi bence cabuk kapanir. Bizde bir tarafinki gevsek kalmisti ve ucu acik gibiydi. Tiksindirmek gibi olmasin alti irinli gorunur gibiydi. Mikrop kapmasin diye duzenli kremlerjni kullandi.
Merhaba ameliyat sonrası sperm sayısında artış oldu mu? Bir de varikoseliniz ameliyat öncesinde elle mi teşhis edilmiştiKızlar ekim ayının başında tekrar spermiogram verecez bilmeyenler için yada unutanlar için söyleyeyim
Eşim varikosel ameliyatı oldu
2 kez aşılama denedik ikiside tutmadı
Doktor tüp bebeğe geçebiliriz demiş ama biz yinede son kez daha spermiogram testi verip bu sefer sonucumuzla 1 doktora degilde 3 4 doktora falan bir soralım diyoruz eğer hepsi de aşılama tekrarmi derler tüp bebek mi derler bilmiyoruz duruma göre ışte sende oku kuzuSuskun Ceylan
Canım varikosel ilk elle teshis ediliyor daha sonra ultrason la bakılıyor bizde artış oldu ama hala gebe kalamadim 2 başarısız asilamam var tüp bebeğe gecicez artikMerhaba ameliyat sonrası sperm sayısında artış oldu mu? Bir de varikoseliniz ameliyat öncesinde elle mi teşhis edilmişti
Aşılama ile uğraşma artık canımKızlar ekim ayının başında tekrar spermiogram verecez bilmeyenler için yada unutanlar için söyleyeyim
Eşim varikosel ameliyatı oldu
2 kez aşılama denedik ikiside tutmadı
Doktor tüp bebeğe geçebiliriz demiş ama biz yinede son kez daha spermiogram testi verip bu sefer sonucumuzla 1 doktora degilde 3 4 doktora falan bir soralım diyoruz eğer hepsi de aşılama tekrarmi derler tüp bebek mi derler bilmiyoruz duruma göre ışte sende oku kuzuSuskun Ceylan
Offf canım ya yıllardır takip ediyorum bi sen bi ben kaldık sanırım hamile kalamayanCanım varikosel ilk elle teshis ediliyor daha sonra ultrason la bakılıyor bizde artış oldu ama hala gebe kalamadim 2 başarısız asilamam var tüp bebeğe gecicez artik
Siz ne yapacaksiniz canımAşılama ile uğraşma artık canım
Bende hamile değilim canımOfff canım ya yıllardır takip ediyorum bi sen bi ben kaldık sanırım hamile kalamayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?