Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Eşim ameliyat oldu kızlar çift taraflı 20 gün oldu daha ilişkiye girmedik yatak da dönerken bile zorlanıyor sizde de böyle oldu mu
Bizim bir tarafın yarası geç kapandi. Surekli pansuman yaptik. Gördükçe üzülürdüm. Bu zamanlar da geçecek inşallah.

Bizim bir tarafın yarası geç kapandi. Surekli pansuman yaptik. Gördükçe üzülürdüm. Bu zamanlar da geçecek inşallah.
Inşallah canım dikiş yeri çok sert taş gibi sizde de öyle oldu mu.Krem de sürdürmüyor oksijen suyuyla temizleyip bepantol falan süreyim diyorum birşey olur elleme diyor

Inşallah canım dikiş yeri çok sert taş gibi sizde de öyle oldu mu.Krem de sürdürmüyor oksijen suyuyla temizleyip bepantol falan süreyim diyorum birşey olur elleme diyor
Sert olmasi daha iyi bence cabuk kapanir. Bizde bir tarafinki gevsek kalmisti ve ucu acik gibiydi. Tiksindirmek gibi olmasin alti irinli gorunur gibiydi. Mikrop kapmasin diye duzenli kremlerjni kullandi.

Eşim ameliyat oldu kızlar çift taraflı 20 gün oldu daha ilişkiye girmedik yatak da dönerken bile zorlanıyor sizde de böyle oldu mu
Biz ameliyattan 2 gün sonra ilişki oldu ama tabi çok dikkatlice ama sonrasında ameliyat yerinde sizlama ağrı falan başlamıştı

Sert olmasi daha iyi bence cabuk kapanir. Bizde bir tarafinki gevsek kalmisti ve ucu acik gibiydi. Tiksindirmek gibi olmasin alti irinli gorunur gibiydi. Mikrop kapmasin diye duzenli kremlerjni kullandi.
Dikiş yerinin üzerinde bir süre kil dönmesi olmuştu bizdede

Merhaba .yaptığım keçiboynuzu çoban çökerten kürleriyle sayımızı bir miktar artırdık ancak morfoloji 3 ten bire düştü. Varikoselimuz 2.5 ten 3.3 e çıkmış. Sizce varikosel olmasına rağmen sperm sayisi artar mı? Varikoselin sperm etkisi olmayabilir mi acaba diye düşünüyorum

Kızlar ekim ayının başında tekrar spermiogram verecez bilmeyenler için yada unutanlar için söyleyeyim
Eşim varikosel ameliyatı oldu
2 kez aşılama denedik ikiside tutmadı
Doktor tüp bebeğe geçebiliriz demiş ama biz yinede son kez daha spermiogram testi verip bu sefer sonucumuzla 1 doktora degilde 3 4 doktora falan bir soralım diyoruz eğer hepsi de aşılama tekrarmi derler tüp bebek mi derler bilmiyoruz duruma göre ışte sende oku kuzu Suskun Ceylan

Merhaba ameliyat sonrası sperm sayısında artış oldu mu? Bir de varikoseliniz ameliyat öncesinde elle mi teşhis edilmişti

Merhaba ameliyat sonrası sperm sayısında artış oldu mu? Bir de varikoseliniz ameliyat öncesinde elle mi teşhis edilmişti
Canım varikosel ilk elle teshis ediliyor daha sonra ultrason la bakılıyor bizde artış oldu ama hala gebe kalamadim 2 başarısız asilamam var tüp bebeğe gecicez artik

Aşılama ile uğraşma artık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…