Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba ameliyat sonrası sperm sayısında artış oldu mu? Bir de varikoseliniz ameliyat öncesinde elle mi teşhis edilmişti
Evet canım elle teşhis koyuldu ameliyat edildi ameliyat olacağı zaman 3 milyondu sonraki 3 ay sonra yine sperm gedik 16 milyona çıkmıştı cuma günü bir daha verecez hayırlısıyla inşallah

Ben varikoselden önce sorunsuz bir şekilde hamile kalmıştım. Malesef kaybettim bebegimi sonra varikoseli ogrendik. Varikosel damarlarda siskinlik anlamina geliyor ve kan damarlarda birikiyor. Erkek yumurtaliklari vucut disinda haliyle vucut sicakligindan 1-2 derece daha az olmasi gerekiyor sicakligin ki spermler olmesin ve saglikli dolasabilsin. Varikosel sicakligi artirip spermleri olduruyor. Yani ameliyat olmadiysaniz ve doktorunuz ameliyat tavsiye ettiyse olun bence canim. Evet ameliyat korkutucu gorunebilir fakat gorundugu kadar korkutucu degil.

Merhaba . Peki sizde reflu var mıydı acaba. B8zde reflu izlenmedi yazıyor. Ben birkaç dr a daha göstereceğim ama eşim daha 1.dr da yoruldum diyo... erkekler çok dayanıksız

Merhaba . Peki sizde reflu var mıydı acaba. B8zde reflu izlenmedi yazıyor. Ben birkaç dr a daha göstereceğim ama eşim daha 1.dr da yoruldum diyo... erkekler çok dayanıksız
Reflu vardi . Doktorumuz oyuzden hic dusunmeye gerek yok kesin ameliyat dedi. Reflu yoksa spermleri etkilemeyebilir. Bilemiyorum yani. Gecmis olsun bir kac doktora daha danisin bence. Simdiden yılmak dogru degil tup bebek aşılama süreci daha zor süreçler. Bilinen bir sorun varsa üstüne gidip çözmek daha mantıklı

Arkadaşlar merhabalar varikosel ameliyatı sonrası değerlerimiz 77 milyondan 12 milyona düştü aynı durumu yaşayan varmı . Ameliyatın üzerinden 7 ay geçti yükselmesini beklerken düşüş yaşanıyor.

Bizim de öyle canım normal degerlerdi 65 milyondan 4 milyona düşmüş

siz çok erken yapmışsınız testi bende bu hafta başlıyorum diye test verdi eşim ama şuanda hiç içimden yapmak gelmiyor tüp bebeği neyapacağımı bilmiyorum 10 dk arayla karar verip vazgeçiyorum
Benim başka çarem yok canım ameliyat olucam rahimde sorun var eşimin değerleri şuan için düşük ondan sonra süreç bakalım ne olacak. Hem maddi hem manevi zor bir süreç

Benim başka çarem yok canım ameliyat olucam rahimde sorun var eşimin değerleri şuan için düşük ondan sonra süreç bakalım ne olacak. Hem maddi hem manevi zor bir süreç

allah yardımcımız olsun umarım iyi geçer ameliyatınız bende eşimin doktoru arasın bakalım nasıl bir açıklama yapacak ona göre takribi adetin 2. günü cuma günü başlarım 2. denemeye

Evet bizim 1.5 ay oldu doktor kendi çağırdı bakmış yine düşme var bayağı ilaç takviyesi vermiş 1.5 ay sonra yine gidecek işte ama benden dolayi zaten tüp bebek olacak

Canım sonuç zaten tüp bebek ama tüp bebekte olumlu sonuç alamayacağımızdan korkuyoruz sen sanırım henüz hiç tüp bebek yaptırmadın ben ocak ayında yaptırdım ilk denememi olmadı şimdi ikinci denem için karar vermeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…