Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Niles143 bak bak bakkkkm Doğum da yapılmış. Burayı hiç takip etmiyorum sırf senin için geldim. İsmini de unutmuştum zor buldum. Hayırlı olsun sağlıkla büyüt. Bana da dua et lütfen yakında tüp bebeğe başlayacağım.
Bebişlerin nasıl ay ne tatlıdırlar mis kokuludurlar yarabbimmmmm...

Yok canım hiç yaptırmadım eşim ameliyat olsun düzelir dedim gerçi henüz erken ama düzelme olmadı o sırada da benim yumurta rezervim düşük cıktı.Bende korkuyorum ameliyat olmadan yumurtalarımı doldururuz dedi doktor sonra ameliyat benimde hem yumurta az hem gelismiyor hem eşimin sperm etkeni hem de rahim şeklim tüpler vs var bir kaç kere denerim Allah vermezse yapacağımız birşey yok Herkes bu hayatta anne olacak diye bir kavramda yok hem bu dünyada anne olaman kadınlara nasıl ki cennet vaat edilmişse bizim de payımıza düşen bir şey vardır

Umarım yaptırdığında herşey yolunda gider yavrunu kucağına alırsın

İnanir misin bende neredeyse dogumumdan beri pek giremiyordum.az once bi gireyim dedim.baktim sen yazmissin :) tesekkur ederiz bizim icin gelmissin. 29 haziranda dogum yaptim.kuvezde kaldilar 5 gun.sonra evimize geldik. Bi oglum biraz kucuk dogdu.kan degerleri sikintiliydi.2 kez hacettepeye gidip geldik ama cok sukur simdi ikiside iyi. 3.5 aylik oldular neredeyse. Senin adina da cok sevindimmm.insallah hayirli sonuclar alirsiniz. İlk denemende tutsun insallah.

aysee 34, 1.5 ay çok erken. 3 ayda düzelme başlayacaktır. İlaç tedavisinin yanında keçiboynuzu kürü de önerilir.

İnşallah canım. Dualarını bekliyorum beni unutma. :)

Amh kaç çıktı canim

Op bebisleri ve bizlere dua et olurmu :)

Mrb 2 sene önce sol varikosel ameliyatı oldu esim ama şimdi kesik yerinin alti damarda şişlik var findik kadar. Böyle bişeyle karşılaştınız mı ? En kısa zamanda doktora gidecek inşallah

Bende bayağı bir sinir stresten sonra ailemin yanına ıstanbul a geldim perşembe günü kendi evime dönecem hayırlısıyla inşallah ailem istanbulda ben adanada oturuyorum
İyi yapmışsın canım aileden uzak olmak çok kötü benımde ailem Adana’da ben Aydın’da zor oluyor bende yakında Adana’ya gitcem inşallah

Aşılama bos iş boşa masraf canım
Canım bizim bir komşu vardı 9 yıl çocukları olmamış kaç kere tüp bebek denemisler yine tutmamış kadın 12 kilo vermiş ve kendiliğinden hamile kalmış yarın sabah itibariyle hayırlısıyla inşallah sıkı bir diyete başlıyorum 17 aralık a kadar devam edecem ne kadar zayiflayacam görmek istiyorum ben obeziteyim daha önce demiştim 23 yaşında ve 87 kiloyum bir deneyelim bakalım sağlıklı beslenmedigimdende kaynaklanıyor olabilir deneyecem kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…