- 24 Mayıs 2016
- 501
- 415
- 103
- 35
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Evet ben de ameliyatin hep faydali oldugunu gordum araCanım yaptığım araştırmalar sonucu bu ameliyati genelde ileri seviye olanlar oluyor ameliyat olmayanlar ise sonuçta orda bı damar genişlemesi kendiliğinden gecicek bişe degilki ilerleyince onlarda olmalı diye düşünüyorum farklı bı sorunmu var acaba
Biz de pekmezini kullaniyoruz ama kürü daha etkiliymiş sanirim o yüzden kürünü de yapmaya baslicam.İnsallah cok geçmeden hamile kaliriz. İlk 3 ayda hamile kalan da çok okudugum kadariyla. Ne biliyim umudum var iste hala.Progeny kullanıyoruz canım bide keçiboynuzu pekmezi iciriyorum
Hadi bakalım güzel haberler verirsin inşallah canımEvet ben de ameliyatin hep faydali oldugunu gordum ara
Biz de pekmezini kullaniyoruz ama kürü daha etkiliymiş sanirim o yüzden kürünü de yapmaya baslicam.İnsallah cok geçmeden hamile kaliriz. İlk 3 ayda hamile kalan da çok okudugum kadariyla. Ne biliyim umudum var iste hala.
İnsallahhhh :)Kizlaaar ümidimizi kaybetmeyin teker teker hamile haberlerimiz gelecek inşallah
Benimde cumartesi bat canim :) bugun gerci dayanamadim test yaptim negatif cikti ama olsunnn onumuzdeki ay var bi sonraki ay var her yeni ay yeni bi baslangic bizim icinnnn.Kızlar merhaba evet eslerimiz ameliyat olalı yaklaşık 1 ay oluyor en az 3 ay iyileşme süreci biliyorum ama yinede ne bileyim heyecanlıyım ışte belki bir umut hamis kalırız cuma günü bat merakla bekliyorum hasta olup olmadığımu burdan yazarim öyle böyle değil çok heyecanlıyım YÜCE RABBİM hayırlısıyla inşallah hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah
Onumuzdeki ay ameliyattan sonraki 2. Ay olacagi icin sansin biraz daha yukselmis olacak :) ayy cok merak ediyorum ilk kim hamis haberini vericek :)Benim bu aydan umudum yok çünkü koca yüzü görmedim Adana'ya geldim annemlere önümüzdeki ay inşallah
Aynen kuzum ya en hayırlı zamanda en hayırlı evlatları versin YÜCE RABBİM HAYIRLISIYLA İNŞALLAH ben de fazla umutlanmak istemiyorum ama yinede umutlaniyorum ışteOnumuzdeki ay ameliyattan sonraki 2. Ay olacagi icin sansin biraz daha yukselmis olacak :) ayy cok merak ediyorum ilk kim hamis haberini vericek :)
Kız adana ya geldiysen banada gelsene azcık sohbet ederiz streslerimizi atarizBenim bu aydan umudum yok çünkü koca yüzü görmedim Adana'ya geldim annemlere önümüzdeki ay inşallah
Ay canım benim inşallah ama hava coook sıcak evden çıkamadım henuzKız adana ya geldiysen banada gelsene azcık sohbet ederiz streslerimizi atariz
Aynı ay kalalım inşallahOnumuzdeki ay ameliyattan sonraki 2. Ay olacagi icin sansin biraz daha yukselmis olacak :) ayy cok merak ediyorum ilk kim hamis haberini vericek :)
Ne zaman fırsatın olursa her zaman buyur gel canım beklerimAy canım benim inşallah ama hava coook sıcak evden çıkamadım henuz
Amin canım hayırlısıyla inşallahAynı ay kalalım inşallah
AminnnAmin canım hayırlısıyla inşallah
İstanbul da oturmuyorum canım ama size çok pahalı demişler ya. Biz özel hastanede yaptırdık 1 gece kaldık 1000 ₺ ödedik sadece.Burasi kucuk biyer belki o yuzden uygundur.arkadaşlar merhaba eşim varikosel ameliyatı olcak devlet hastanesinde ameliyat olacaktı gün bile verdi ama biz mikro cerrahi olmasını istiyoruz devlet hastaneleri eski yöntemle yapıyor. bi kaç araştırma yaptık bazı cerrahi klinklerden fiyat aldık ama 3 bin 8bin 4bin diye fiyat verdiler çok fazla geldi bize.birde üniverste hastanesine bakalım dedik istanbulda avrupa yakasında varmı bildiğiniz üniverste hastanesi yada mikrocerrehi kullanan devlet hastanesi..
gerçekten bizede pahalı geldi yani aslında büyük şehirlerin daha uygun olması lazım zaten seçenek çok fazla yani bi kısmı tamam ama bazıları uygun olmalı. yani günlerden araştırıyorum biyer bulamadım bir an önce olsun istiyorumİstanbul da oturmuyorum canım ama size çok pahalı demişler ya. Biz özel hastanede yaptırdık 1 gece kaldık 1000 ₺ ödedik sadece.Burasi kucuk biyer belki o yuzden uygundur.
Evet hemen olmakta fayda var. Bize de ameliyat denildiginde tatile gidip gelelim oyle yaptiririz demistik. Suan ona bile pismaniz. Keske tatile gitmeseydikte bian once yaptirsaydik diye. Ne kadar erken olursa o kadar iyi. Zaten 2 sene kaybimiz vargerçekten bizede pahalı geldi yani aslında büyük şehirlerin daha uygun olması lazım zaten seçenek çok fazla yani bi kısmı tamam ama bazıları uygun olmalı. yani günlerden araştırıyorum biyer bulamadım bir an önce olsun istiyorum
bizde aynısı dedik tatile gidelim gelelim yaptıralım dedik iyice uzadı şimdi bu mikrocerrahi daha iyi denilince kafamız karıştı burda belki vardır bilen biriEvet hemen olmakta fayda var. Bize de ameliyat denildiginde tatile gidip gelelim oyle yaptiririz demistik. Suan ona bile pismaniz. Keske tatile gitmeseydikte bian once yaptirsaydik diye. Ne kadar erken olursa o kadar iyi. Zaten 2 sene kaybimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?