- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Hmm inşallah sonuç alırsınız canım keçi boynuzu pekmezi de verTok günde 2 kere icilecek
Evet canım aynen her akşam yatmadan önce 2 kaşık keçi boynuzu peymeziyle 2 kaşık çerez tatlisi yediriyorim kızlar artikda bu ilaca baslicaz hayırlısıyla inşallahHmm inşallah sonuç alırsınız canım keçi boynuzu pekmezi de ver
Aleyküm selam canım merhaba öncelikle hemsireye ısrarla hem küçük hemde büyük lavabo ihtiyacı icin ördek al çok çok afedersin iğnenin etkisiyle midir nedir yatak kirlense bile tuvaleti geldiğini hissetmiyor hissettiğinde ise kalkıp agriyla tuvalete gidene kadar yerlere de tuvaleti dökülüyor kısacası ördek her zaman yanında olsunSelam kızlar uzun zamandır yoktum. İşler güçler çalışmaya başladım. Bugün eşim ameliyat olacak inşallah hastanedeyiz. Bana tavsiyeleriniz var mı? Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz? @Suskun Ceylan @Atabetul[/USER]
Tamam çok teşekkürler. Sizde durum nasıl eşin nasıl oldu tekrar test yatırmamışsınızdır henüz çok erken sanirim. Bir de eşim pazartesi iş başı yaparım diyor rapor almalı mi acaba? Çok da hareketli biri endişeleniyorum ister istemezAleyküm selam canım merhaba öncelikle hemsireye ısrarla hem küçük hemde büyük lavabo ihtiyacı icin ördek al çok çok afedersin iğnenin etkisiyle midir nedir yatak kirlense bile tuvaleti geldiğini hissetmiyor hissettiğinde ise kalkıp agriyla tuvalete gidene kadar yerlere de tuvaleti dökülüyor kısacası ördek her zaman yanında olsun
Ameliyattan sonraki 4 gün içinde iyileşiyor canımTamam çok teşekkürler. Sizde durum nasıl eşin nasıl oldu tekrar test yatırmamışsınızdır henüz çok erken sanirim. Bir de eşim pazartesi iş başı yaparım diyor rapor almalı mi acaba? Çok da hareketli biri endişeleniyorum ister istemez
Canım geçmiş olsun akşamdan wc ihtiyacını giderirse iyi olur bizde o sorun olmadı ama betulden biliyorum biraz sıkıntılı oldu onun onun dışında 20 gün rapor verdi bize çok sıkıntı olmuyor ameliyat 45dk sonra çıktı içerden sonrasında oturup kalkarken sıkıntı oldu biraz 20 gün sonra ise basladi ve izin alıp geldi ağrı olmuş doktora gitti az şişlik vardı sol yumurtada iltihap olabilir demiş çok sıkıntılı olmadı ama evde dinlensin ilac olarak ağrı kesici ve progeny verdi 3 ay sonra test için çağırdıTamam çok teşekkürler. Sizde durum nasıl eşin nasıl oldu tekrar test yatırmamışsınızdır henüz çok erken sanirim. Bir de eşim pazartesi iş başı yaparım diyor rapor almalı mi acaba? Çok da hareketli biri endişeleniyorum ister istemez
Evet canım ağrı oluyor tabi araba surememis mesela ağrıyor dedi rapor veriyor doktor istemesedeBuarada ameliyatımız çift taraflı oldu. Esim izin almak istemiyor. Bense alması taraftariyim. Inşallah sorunsuz atlatırız 20 gün sonra ağrısı oldu yazmışsınSuskun Ceylan demek ki çalışırken ister istemez ağrı yapıyor.
Doktor bizim tercihimize bıraktı rapor işini dinlenen ıyi olur ama sen bilirsin dedi. Ahhh o konuda çok kızıyorum kendime ehliyetim var ama zamanında rahatlık hep eşim kullanınca pratiğin yok hiç. Ameliyattan çıktı arabayı o kullandı eve geldik mecburenEvet canım ağrı oluyor tabi araba surememis mesela ağrıyor dedi rapor veriyor doktor istemesede
Çok geçmiş olsun canım ilaç yazdimiDoktor bizim tercihimize bıraktı rapor işini dinlenen ıyi olur ama sen bilirsin dedi. Ahhh o konuda çok kızıyorum kendime ehliyetim var ama zamanında rahatlık hep eşim kullanınca pratiğin yok hiç. Ameliyattan çıktı arabayı o kullandı eve geldik mecburen
Canım benim sizede çok geçmiş olsun 17 Ağustos da ameliyat oldu benimkide benim bu ay umudum yok memlekete geldim bişe olmadı çünkü neden olmasın canım belki tutmuştur inşallah da tutar en yakın zamanda sayiniz kaçtı sizin kaç yıldır evlisiniz rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahMerhabaSuskun Ceylan , @Atabetul
Sayfayi ve dolayisiyla hikayenizi bastan sona okudum ve o hastane gunleri tekrar geldi gözümün önüneeşlerimiz hemen hemen ayni tarihlerde ameliyat olmus. 21 ağustostu bizimkide.ayni sıkıntıları biz de yasadik ameliyat süresince ama cok sukur ki esim suan cok cok iyi. Rabbimden tek duam hepimizin bian once hayirlisiyla hamile kalmasi :) bilmiyorum cok mu acele ediyorum ama bu ay bile bi umut icerisindeyim belki ameliyat fayda etmistir de gebelik olusmustur diye:) kendimi kaptirmiyorum tabiki.en az 3 ay iyilesme sureci unutmamak lazim. Proxeed Plus ve keciboynuzu pekmezi kullaniyoruz bizde. Hadi bakalim hayirli haberler duyariz insallah birbirimizden.
Toplam sayı 9.6 mlyn cikti canim. 2 sene 4 aylik evliyiz. Gectigimiz 2 aya kadar hep ben gittim doktora bisey cikmadigi halde doktor doktor gezdim. Esimde boyle bi problem olacagi aklimiza hic gelmediCanım benim sizede çok geçmiş olsun 17 Ağustos da ameliyat oldu benimkide benim bu ay umudum yok memlekete geldim bişe olmadı çünkü neden olmasın canım belki tutmuştur inşallah da tutar en yakın zamanda sayiniz kaçtı sizin kaç yıldır evlisiniz rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Progeny kullanıyoruz canım bide keçiboynuzu pekmezi iciriyorumToplam sayı 9.6 mlyn cikti canim. 2 sene 4 aylik evliyiz. Gectigimiz 2 aya kadar hep ben gittim doktora bisey cikmadigi halde doktor doktor gezdim. Esimde boyle bi problem olacagi aklimiza hic gelmedio da ben de yıkıldık ilk duyduğumuzda. İlk test yapilan yer tup bebek merkeziydi ve bu sayilarla imkansiz tup bebek olursa belki cocuk sahibi olabilirsiniz dedi neye ugradigimizi sasirdik. Ama saolsun daha sonra gittigimiz doktor varikosel teshisi koydu ve hemen ameliyat dedi. Tup bebek en son care, Ameliyattan %60 olumlu sonuc aliyoruz dedi ve cok rahatlatti..bizde hemen ameliyat olduk. 3 ay vitaminimiz var iste onu kullanicaz. Size de verdi mi vitamin ?
Canım yaptığım araştırmalar sonucu bu ameliyati genelde ileri seviye olanlar oluyor ameliyat olmayanlar ise sonuçta orda bı damar genişlemesi kendiliğinden gecicek bişe degilki ilerleyince onlarda olmalı diye düşünüyorum farklı bı sorunmu var acabaBenimde eşim 2010 yılında ameliyat oldu keşke olmasaydı sperm sayısı dahada düştü.tüp bebek yaptırıp duruyoruz çünkü o sperm sayıları ile başka çaremiz yok ileri hareketlide sıkıntımız yok iken ondada sıkıntı cıkı.tüp bebek doktorumuzunda dediği gibi keşke olmadaydı.iyleşme süresi 1 ayı buldu eşim çalişmadı bu dönemde ilk 2-3 gün zor geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?