- 24 Mayıs 2016
- 501
- 415
- 103
- 35
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Evet benim esimde mikrocerrahi ile oldu hemencik iyilesti. Vardir illaki bilen arkadaslar. Gorunce yardimci olurlar sanabizde aynısı dedik tatile gidelim gelelim yaptıralım dedik iyice uzadı şimdi bu mikrocerrahi daha iyi denilince kafamız karıştı burda belki vardır bilen biri
peki yeni mi oldunuz biz çocuk istiyoruz muayne sırasında öğrendik tabii şuan eşim ameliyat olcak en az ay dediler başka bir sorun yoksa.Evet benim esimde mikrocerrahi ile oldu hemencik iyilesti. Vardir illaki bilen arkadaslar. Gorunce yardimci olurlar sana
EVet canim dün 1 ay oldu ameliyat olali. Vitamini var proxeed plus.onu kullaniyoruz.yaninda da kürler.2 yildir hep ben gittim doktora. Hersey temiz cikiyodu hep. Takiii en son doktorumun esimden sperm testi isteyene kadar. Test sonucu kotuydu. Tup bebek dediler. Normal yollada olur ama cok beklersiniz dediler. Sonra bi doktor bulduk. Ameliyat olmadan tup bebek denesenizde olumlu sonuc alamazsiniz,hem ameliyattan da %60 olumlu sonuc aliyoruz diyince biz de hemen olmaya karar verdik. Bu arada 2 sene 4 aylik evliyiz . Siz ne kadarlik evlisiniz ?peki yeni mi oldunuz biz çocuk istiyoruz muayne sırasında öğrendik tabii şuan eşim ameliyat olcak en az ay dediler başka bir sorun yoksa.
bizimde 3 yıl 3 ay oldu artık düşenmeye başladık olmadı bekledik hala yok ben gittim aynı gün eşimede randevu aldım belki onun içinde isterler diye beni muayene etti yumurtalıklarında bi sorun yok gibi gözküyor testler yapılcak tüpler açıkmı değilmi diye hormon testleri vs. şeyler bide eşiniz görünsün bayanlarda daha uzun oluyor bu süreç dedi bizde zaten hemen ordan çıkıp ürolojiye grdik varikosel dedi. bizde doktor hastane arayışına grdik :/EVet canim dün 1 ay oldu ameliyat olali. Vitamini var proxeed plus.onu kullaniyoruz.yaninda da kürler.2 yildir hep ben gittim doktora. Hersey temiz cikiyodu hep. Takiii en son doktorumun esimden sperm testi isteyene kadar. Test sonucu kotuydu. Tup bebek dediler. Normal yollada olur ama cok beklersiniz dediler. Sonra bi doktor bulduk. Ameliyat olmadan tup bebek denesenizde olumlu sonuc alamazsiniz,hem ameliyattan da %60 olumlu sonuc aliyoruz diyince biz de hemen olmaya karar verdik. Bu arada 2 sene 4 aylik evliyiz . Siz ne kadarlik evlisiniz ?
Zaten bu hastaligi anlamak biraz gec oluyo. Kime sorsam hep ilk kendi gitmis. Esinde bi problem olabilecegi aklina gelmiyo kimsenin. Ne yalan soyliyeyim bizimde gelmemisti. Ama aci gerceklekle karsilastik malesef. Allahtan cozumu vardi ve ameliyat olduk. Bu ayki adetimi bekliyorum o bitince de rahim filmi cektircem hemen. Allah yardimcimiz olsun. Siz de bian once iyi bi doktor bulup ameliyat olun hayirlisiyla. Daha fazla zaman kaybetmeyin. Bu forumda okudugum kadariyla genelde 3. Ayda hamile kalan arkadaslar cok. Allahim bize de nasip etsin insallah.bizimde 3 yıl 3 ay oldu artık düşenmeye başladık olmadı bekledik hala yok ben gittim aynı gün eşimede randevu aldım belki onun içinde isterler diye beni muayene etti yumurtalıklarında bi sorun yok gibi gözküyor testler yapılcak tüpler açıkmı değilmi diye hormon testleri vs. şeyler bide eşiniz görünsün bayanlarda daha uzun oluyor bu süreç dedi bizde zaten hemen ordan çıkıp ürolojiye grdik varikosel dedi. bizde doktor hastane arayışına grdik :/
aynen bizde yani bende daha doğru kesin bende sıkıntı var diye düşündüm ama işte bizde şok olduk bi arkadaşımın eşi oldu eski yöntemle daha doğrusu doktor çok iyimiş onlarda çok güvendi tam gidelim dedik doktor emekli olmuş nasip işte rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin eşlerimizede şifa versinZaten bu hastaligi anlamak biraz gec oluyo. Kime sorsam hep ilk kendi gitmis. Esinde bi problem olabilecegi aklina gelmiyo kimsenin. Ne yalan soyliyeyim bizimde gelmemisti. Ama aci gerceklekle karsilastik malesef. Allahtan cozumu vardi ve ameliyat olduk. Bu ayki adetimi bekliyorum o bitince de rahim filmi cektircem hemen. Allah yardimcimiz olsun. Siz de bian once iyi bi doktor bulup ameliyat olun hayirlisiyla. Daha fazla zaman kaybetmeyin. Bu forumda okudugum kadariyla genelde 3. Ayda hamile kalan arkadaslar cok. Allahim bize de nasip etsin insallah.
Aminnn canim benim.aynen bizde yani bende daha doğru kesin bende sıkıntı var diye düşündüm ama işte bizde şok olduk bi arkadaşımın eşi oldu eski yöntemle daha doğrusu doktor çok iyimiş onlarda çok güvendi tam gidelim dedik doktor emekli olmuş nasip işte rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin eşlerimizede şifa versin
Canım 3 ay sonra tekrar gelin dedi bizeAminnnSuskun Ceylan :). 3.ümüzün eşide ayni zamanlarda olmuş ameliyat. Sizi doktor ne zaman cagirdi kontrole. Bize 6 ay sonra gelin dedi. Gebelik olusursa gelmenize gerek yok dedi. 6 ay çok degil mi ya
Biz devlette olduk hiç bı sıkıntı yaşamadık canım tabi tercih meselesiarkadaşlar merhaba eşim varikosel ameliyatı olcak devlet hastanesinde ameliyat olacaktı gün bile verdi ama biz mikro cerrahi olmasını istiyoruz devlet hastaneleri eski yöntemle yapıyor. bi kaç araştırma yaptık bazı cerrahi klinklerden fiyat aldık ama 3 bin 8bin 4bin diye fiyat verdiler çok fazla geldi bize.birde üniverste hastanesine bakalım dedik istanbulda avrupa yakasında varmı bildiğiniz üniverste hastanesi yada mikrocerrehi kullanan devlet hastanesi..
Doktor simdi 6. Ayda gelin dediya benimki hayatta gitmez 3.ayda test yaptirmaya. İnsallah 6. Aya kadar hamile kalirimda gerek kalmaz teste.Canım 3 ay sonra tekrar gelin dedi bize
İnşallah canım her doktor farklı muayene ediyor bazen kafam çok karisiyorDoktor simdi 6. Ayda gelin dediya benimki hayatta gitmez 3.ayda test yaptirmaya. İnsallah 6. Aya kadar hamile kalirimda gerek kalmaz teste.
Bu arada regl oldum ama niyeyse bu sefer hic uzulmedim :) ameliyatin daha ilk ayiya ondan sanirim. Umutlansamda biliyodum imkansiz oldugunu.İnşallah canım her doktor farklı muayene ediyor bazen kafam çok karisiyor
nerde olduz istanbulda mıBiz devlette olduk hiç bı sıkıntı yaşamadık canım tabi tercih meselesi
Hayır canım Aydın'danerde olduz istanbulda mı
Hiiiiic üzülmeyin bende Çarşamba olucam önümüzdeki ay hep beraber sıkı çalışmalara devam adet günlerimiz de yakinmis hadi bakalım kim erken tutturucak :)Merhaba kızlar bende dün sabah hasta oldum ameliyat olalı daha 1 ay olduğu için bende pek umutlaniyorum ama yinede içimde dürten bir his vardiya yinede üzüldüm
Hayırlısıyla inşallah canım yaHiiiiic üzülmeyin bende Çarşamba olucam önümüzdeki ay hep beraber sıkı çalışmalara devam adet günlerimiz de yakinmis hadi bakalım kim erken tutturucak :)
evettt onumuzdeki ay yogunn calismalara devammm :) :)Hayırlısıyla inşallah canım ya
Evet insan dusunmeden edemiyo ama sabredip guzel sonuclar gorucez insallah.ben dun rahim filmi cektirdim.esim ameliyat olmusken ben de tuplerime bakilsin istedim.anestezili cektiler ama uyandigimda dehset bi agrim vardi.normalden cok daha fazla da kanamam oldu.bugun azaldi ama hala devam ediyo.herseye bebislerimiz gelsin diye katlaniyoruz.en yakin zamanda hamile oldugumu ogrenmeye ihtiyacim varKızlar ben dayanamıyorum ya çok merak ediyorum nasıl sabredecez bir yandan korkuyorum ya yine bebegimiz olmazsa diye bir yandan da daha ne kadar bekleyecegiz diye düşünüp duruyorum kafami takmamak elde degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?