- 14 Haziran 2016
- 1.207
- 520
- 23
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Aynen canım ya biran önce hayırlısıyla inşallah bebisimiz olurEvet insan dusunmeden edemiyo ama sabredip guzel sonuclar gorucez insallah.ben dun rahim filmi cektirdim.esim ameliyat olmusken ben de tuplerime bakilsin istedim.anestezili cektiler ama uyandigimda dehset bi agrim vardi.normalden cok daha fazla da kanamam oldu.bugun azaldi ama hala devam ediyo.herseye bebislerimiz gelsin diye katlaniyoruz.en yakin zamanda hamile oldugumu ogrenmeye ihtiyacim var
Valla ne yalan söyleyeyim bende aynı bugün adetim bitti çalışmalara baslicamKızlar ben dayanamıyorum ya çok merak ediyorum nasıl sabredecez bir yandan korkuyorum ya yine bebegimiz olmazsa diye bir yandan da daha ne kadar bekleyecegiz diye düşünüp duruyorum kafami takmamak elde degil
Keşke acele etmeseydin hayırlısı artık inşallah hayırlı sonuçlar alırsın hepimizin ihtiyacı var bakalım kimden gelicek hayırlı haberEvet insan dusunmeden edemiyo ama sabredip guzel sonuclar gorucez insallah.ben dun rahim filmi cektirdim.esim ameliyat olmusken ben de tuplerime bakilsin istedim.anestezili cektiler ama uyandigimda dehset bi agrim vardi.normalden cok daha fazla da kanamam oldu.bugun azaldi ama hala devam ediyo.herseye bebislerimiz gelsin diye katlaniyoruz.en yakin zamanda hamile oldugumu ogrenmeye ihtiyacim var
YÜCE RABBİM hayırlısıyla inşallah biran önce bebislerimizi kucaklarımıza versinValla ne yalan söyleyeyim bende aynı bugün adetim bitti çalışmalara baslicamhayırlısı artık
Hepimiz biran önce mutlu haberlerimizi almak dileğiyleKeşke acele etmeseydin hayırlısı artık inşallah hayırlı sonuçlar alırsın hepimizin ihtiyacı var bakalım kimden gelicek hayırlı haber
Bizim doktorda gebelik olusmazsa 6 ay sonra gelin dedi. Ondan önce gitmeyiz biz sanirim. Cunki degerler duzelmemisse bunu kaldiramayiz. Rahim filminide esime varikosel teshisi konulmadan da cektirmek istiyordum ama nasip olmadi bi turlu. Kafamin bi yerinde hep vardi.cektirdim rahat ettim :) temiz cikti allahtan.Aynen canım ya biran önce hayırlısıyla inşallah bebisimiz olur
Rahim filmi için acele etmişsin canım doktorum ameliyattan 6 ay sonra hala hamile kalmazsan geri gelin dedi ameliyattan 3 ay sonra spermiogram testi yaptırıp sonucu alıp gidecektik 6 ay beklemek istemiyorduk 3 ay bile dayanamiyoriz suanda
Evet cok uzun zamandir istiyordum cektirmeyi canim olsun aradan cikmis oldu. Benim bu ay yalan oldu sanirim. Bu ara yumurtlama donemim ama kanamam devam ediyoKeşke acele etmeseydin hayırlısı artık inşallah hayırlı sonuçlar alırsın hepimizin ihtiyacı var bakalım kimden gelicek hayırlı haber
Valla benimde aklimdan gecmiyo degil beklememek icin.ama mayista evleneli 3 yil oluyo o zamana kadar gebelik olusmazsa yaza kesin tup bebege baslariz.bide ameliyat oldu birazcik beklemekte de fayda var.bakalm gelisme olacak mi sayilarda hareketlerdeYÜCE RABBİM hayırlısıyla inşallah biran önce bebislerimizi kucaklarımıza versinhayırlısıyla miniklerimiz bir olsun önce yanaklarindan ısırıp sonra bebisimin o kokusunu almak istiyorum kızlar ben bekleyemicem acaba hemen tüp bebeğe mi basvursak
Esin e doktor birşey önerdi mi ilaç veya pekmez falanValla benimde aklimdan gecmiyo degil beklememek icin.ama mayista evleneli 3 yil oluyo o zamana kadar gebelik olusmazsa yaza kesin tup bebege baslariz.bide ameliyat oldu birazcik beklemekte de fayda var.bakalm gelisme olacak mi sayilarda hareketlerde
Evet canim proxeed plus verdi doktor onu kullaniyoruz. Ayrica keciboynuzu kürü yapiyorum her gün. Ve yaninda da pekmezini yediriyorum.Esin e doktor birşey önerdi mi ilaç veya pekmez falan
Bizde keciboynuzu pekmezi ve çerez tatlısı yediriyorum doktor metacartin yazmıştı onu kullanıyorEvet canim proxeed plus verdi doktor onu kullaniyoruz. Ayrica keciboynuzu kürü yapiyorum her gün. Ve yaninda da pekmezini yediriyorum.
Canım benim esim varikosel ameliyatı aldı 17 agustosta doktor 3 ay boyunca kullanacagimiz ilaç verdi çerez tatlısı ve keçi boynuzu pekmezide iciyor suan aramizda hamile olan yok hayırlısıyla inşallah hayırlı bir haber alınca burdan yazacagiz varikosel ameliyatını biran önce olması lazimmis yoksa varisler testisi tamamen sararsa kesin olarak kısır oluyormus bizde hemen yaptırdik sizde geç kalmayın yaptırın 3 ay sonra spermiogram testi yaptırıp doktorla görüşecek sonrada benim doktoruma gidip durum nasıl olursa ışte bizede doktor %70 mi yoksa 75 mi ne oranında ameliyattan sonra düzelip hamile kaliniyormus bizde sabredip bekleyenlerdenizDaha öncede gebelik için yazıyordum kızlar.. eşimi zar zor ikna edip sper testi vermesi için hastaneye götürdüm bana baya söylendi boşuna buraya getirdin vs vs vs diye temiz çıkacağına o kadar ümitliydik ki eşimde ultrason da varikosel çıktı ve sperm testi de hiç iyi değil 2 ml ve ameliyat olması gerekiyormuş. Ameliyat ta kesin çözüm mü bilemiyorum çocuğumuz olması ihtimali için %50 diyor doktor böyle bişey yaşayan varmı ne kadar sonra hamile kalan var mi
Evet @Atabetul arkadasima katiliyorum. Ameliyat olunmazsa düzelen bir durum değil. Farkli forumlarda ameliyattan sonraki ilk 3-6 ay icerisinde hamile kalan cok arkadasimiz var. Benim esim de 21 agustosta ameliyat oldu. Biz de beklemedeyiz. 6 ay sonra kontrolumuz var. Proxeed plus diye bi vitamin verdi doktor onu kullaniyoruz yaninda da keciboynuzu kürü. Siz de çok geçmeden ameliyati dusunmelisiniz. Doktor bize ameliyat olmasa da gebelik olur ama ne zaman olur bilinmez dedi. Tup bebek tedavisinde de etkisi var varikoselin. Kalin damarlar spermin dna sini etkiledigi icin kaliteli embryo uretilemiyo. Yani sözün kisasi ameliyat şart.Kızlar kimse Yok mu cevap verecek
Canım bize doktor şuan ameliyata gerek Yok sperm sonuçları iyi dedi. O yüzden ilaç tedavisi başlattı. 2 aydır kullanıyor ilaçları bitti. Evicap ı duymuştum herkes kullanıyor birde İbrahim saraçoğlu da söyledi çok faydalıymış diğer ilaçları ile birlikte olmasın istedim o yüzden şimdi aldım onu kullansın 1 ayda. Zaten şuan keçiboynuzu kürleri de yapıyoruz. İnşallah Rabbim şifasını verir. Ama kimse cevap vermedi ilacı nasıl kullanacağımıza dairEvet @Atabetul arkadasima katiliyorum. Ameliyat olunmazsa düzelen bir durum değil. Farkli forumlarda ameliyattan sonraki ilk 3-6 ay icerisinde hamile kalan cok arkadasimiz var. Benim esim de 21 agustosta ameliyat oldu. Biz de beklemedeyiz. 6 ay sonra kontrolumuz var. Proxeed plus diye bi vitamin verdi doktor onu kullaniyoruz yaninda da keciboynuzu kürü. Siz de çok geçmeden ameliyati dusunmelisiniz. Doktor bize ameliyat olmasa da gebelik olur ama ne zaman olur bilinmez dedi. Tup bebek tedavisinde de etkisi var varikoselin. Kalin damarlar spermin dna sini etkiledigi icin kaliteli embryo uretilemiyo. Yani sözün kisasi ameliyat şart.
O ilaci biz kullanmadigmiz icin nasil kullanacagini bilmiyorum canim. İnsallah sifa bulursunuz. Hepimiz icin hayirlisi olsun. Sizin sayilariniz nasildi?Canım bize doktor şuan ameliyata gerek Yok sperm sonuçları iyi dedi. O yüzden ilaç tedavisi başlattı. 2 aydır kullanıyor ilaçları bitti. Evicap ı duymuştum herkes kullanıyor birde İbrahim saraçoğlu da söyledi çok faydalıymış diğer ilaçları ile birlikte olmasın istedim o yüzden şimdi aldım onu kullansın 1 ayda. Zaten şuan keçiboynuzu kürleri de yapıyoruz. İnşallah Rabbim şifasını verir. Ama kimse cevap vermedi ilacı nasıl kullanacağımıza dair
Canım doktorun tavsiye etseydi sizede yazardi demekki tavsiye etmemiş bizde başka ilaç kullaniyoruz metacartin diye küçük tüplerde ilaç iciyor kimisinde ileri hareketlilik yoktur bu ilaci yazar kimisinde canlı sayısı yoktur onu kadar kimisinde başka birşey yoktur başka bir ilaç yazar o yüzden doktor neyi kullan derrse onu kullanın başka ilaç da kullanıp birbirinin etkisini yok etmeyin canımKızlar evicap ı eşleriniz nasıl kullanıyor? Bize doktor onu yazmamıştı başka ilaçlar yazmıştı onları kullandı eşim bitti bende şimdi gidip eczaneden evicap ı aldım onu da kullansın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?