- 8 Aralık 2016
- 254
- 39
- 28
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Canım 1m de 49 milyon totalde 220 milyonO ilaci biz kullanmadigmiz icin nasil kullanacagini bilmiyorum canim. İnsallah sifa bulursunuz. Hepimiz icin hayirlisi olsun. Sizin sayilariniz nasildi?
Bize k vitamini yazmış canım. Ne bileyim ilaçlar bitti önümüzdeki ay kontrole gitmesi gerek ama işleri dolayısıyla belki gidemeyebilir bende boş durmasın diye e vitamini içsin istedim. İbrahim saraçoğlu da içebilir zararı Yok dediği için öyle düşünmüştüm ama senin dediğinde doğru belkide doktora sormam gerekir.Canım doktorun tavsiye etseydi sizede yazardi demekki tavsiye etmemiş bizde başka ilaç kullaniyoruz metacartin diye küçük tüplerde ilaç iciyor kimisinde ileri hareketlilik yoktur bu ilaci yazar kimisinde canlı sayısı yoktur onu kadar kimisinde başka birşey yoktur başka bir ilaç yazar o yüzden doktor neyi kullan derrse onu kullanın başka ilaç da kullanıp birbirinin etkisini yok etmeyin canım
Ağır kaldirmayacak, cep telefonunu ön cepte taşımayacak, dar pantolon giymeyecekAmeliyattan sonra tekrar çıkma şansını da varmış kızlar doğrumu bu nasıl önlem alıcazaman ki.
Tam beni anlatmissin bende aynen böyleyim sürekli oyun oynayarak uyuyorum esimde buna sinir oluyor siz ı anlıyorum ama sürekli bak yaklaşık 2 belkide 3 aydır sürekli oyun oynayarak uyuyordum suan farkediyirum esimin canı sıkılıp ilgi istediğini artık telefonu çekmeceye koyup sarılıp uyuyoruzCep telefonuna yapışık beyefendi evde gelince suratıma bakmadan direk teli alır oynar oynar uyur ben varmışım yokmuşum nerdeee
Sende kadınlığını kullan bu benim eşime sokmedi tabi ama belki senin esin anlarSiz fark etmişsiniz iyi bizinli fark etmedi dahaa hep ağlıyorum benimle ilgilen bırak telefonu diye ama kendi kendime söylüyorum
Evet canim varikosel cikti. Bizim hizimizda sorun yok ama sayimiz azdi.Canım 1m de 49 milyon totalde 220 milyon
Morfoloji %5
Sizinde mi varikosel çıktı?
Eşim ameliyat olmaya yanaşmıyordu bu yüzden moralim çok bozulmuştu ama sonra sperm sonuçları çıkınca doktor iyi dedi bebek olabilir bu değerlerle dedi. Tabi keçiboynuzu kürü falanda yapıyorum. Rabbim inşallah bizede verir evlat. Sizin eşiniz ameliyat mı olacak?Evet canim varikosel cikti. Bizim hizimizda sorun yok ama sayimiz azdi.
Daha öncede gebelik için yazıyordum kızlar.. eşimi zar zor ikna edip sper testi vermesi için hastaneye götürdüm bana baya söylendi boşuna buraya getirdin vs vs vs diye temiz çıkacağına o kadar ümitliydik ki eşimde ultrason da varikosel çıktı ve sperm testi de hiç iyi değil 2 ml ve ameliyat olması gerekiyormuş. Ameliyat ta kesin çözüm mü bilemiyorum çocuğumuz olması ihtimali için %50 diyor doktor böyle bişey yaşayan varmı ne kadar sonra hamile kalan var mi
Amin canım ya hayırlısıyla inşallah benim doktorum ameliyattan 6 ay sonra gelin demişti eşimin doktoru ise ameliyattan 3 ay sonra gelin sperm testi yapalım demişti şimdi eşim diyor ben ameliyat olmuşum 6 ay bekleyemem 3 ay sonra doktora gidince sonucu alıp senin doktoruna gideriz dedi tüp bebekse tüp bebek yaptiralim ben daha fazla beklemek istemiyorum dediMerhaba arkadaşım, eşim iki yıl önce oldu ameliyat ciddi varikoseli vardı sağ tarafında. İlerde sağlığı için kötü olur demişti doktor ve 2 düşüğüm vardı belki de sebep o olabilir dendi. Olduk ameliyatı ama hâlâ hamile kalamadim. Ameliyattan 6 ay sonra Sperm testi yaptirdik sonucu iyiydi sayısı artmıştı morfoloji sıkıntısı vardı hala ama doktor iyi dedi. Şimdi tüp bebek yaptırıyoruz yarın transferim var. Ameliyat bize sadece sağlığını geri getirdi. İlerde daha sıkıntı yaşayacağına olmasi daha iyi diye düşündük. Gebeliğin bi garantisi yok zaten toparlamasi uzun oluyor Sperm 3 ayda ancak oluşuyor yeniden. Biraz takviye ile yukseltilebilir. Geçmiş olsun herkese allah bizim de kucağımızı boş bırakmaz umarım
Canım benim eşim 3.200.000 di sanırım ve bunun zaten %60 ı ölü 2 saat sonra ise tamami miydi 85 ı mi ne tamamen öluydi ameliyat oldu ışte bekliyiruzAmeliyat fayda etmiyor mu şimdi kızlar çok moralim bozuldu ya 3 ayda ne kadar düzelebilir ki takviyelerle mesela 2 ml ne kadar yukselcek
hiç belli olmaz vücut belki çabuk toplarlar ama sperm kendini çok çabuk yenilemiyormuş bunu ameliyat sonrası öğrendik biz de. Bugün transfer kağıdımda 50 milyon yazıyordu sperm saysı, görünce şok olduk. daha önce ameliyat sonrası bile daha yüksek çıkmıştı. Ameliyat olmayıp rapor alıp tüp bebek yaptırabilirdik bence aklımıza gelmedi. Sağlığı için tüp bebek sonrasında yine ameliyat olurdu. Umarım sizin için iyi olur her şeyAmin canım ya hayırlısıyla inşallah benim doktorum ameliyattan 6 ay sonra gelin demişti eşimin doktoru ise ameliyattan 3 ay sonra gelin sperm testi yapalım demişti şimdi eşim diyor ben ameliyat olmuşum 6 ay bekleyemem 3 ay sonra doktora gidince sonucu alıp senin doktoruna gideriz dedi tüp bebekse tüp bebek yaptiralim ben daha fazla beklemek istemiyorum dedi
Ameliyat oldu esim canim. 21 ağustosta. Bende gectigimiz pazartsi rahim filmi cektirdim cok sukur temiz ciktiEşim ameliyat olmaya yanaşmıyordu bu yüzden moralim çok bozulmuştu ama sonra sperm sonuçları çıkınca doktor iyi dedi bebek olabilir bu değerlerle dedi. Tabi keçiboynuzu kürü falanda yapıyorum. Rabbim inşallah bizede verir evlat. Sizin eşiniz ameliyat mı olacak?
Geçmiş olsun canım inşallah eşin çabuk toparlanıp hamiş kalırsınAmeliyat oldu esim canim. 21 ağustosta. Bende gectigimiz pazartsi rahim filmi cektirdim cok sukur temiz cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?