- 31 Temmuz 2016
- 1.220
- 1.009
- 133
- 35
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Bize verdiği de ilaç değildi.takviye vitamin verdi. Size de vermesi gerekirdi spermlerin kendini toparlaması için. Ama yine de doktora sormadan birsey kullanmayin derim.Kızlaaar bisey sorucam aklıma takılıp duruyor benim esim yeni ameliyat oldu biliyorsunuz ameliyat kontrolune de gitti ama doktor ilqc vermedi sinir oldum esimi de ikna edemiyorum ilac kullanmaya. Daha once bitkisel bi ilac tavsiye etmisti combifertil diye. Ameliyattan sonra 3 ay sonra gel spermiogram yapariz demis sadece. Gıcık oldum ilacsız toparlamaz mı dersiniz ne yapmalıyım
Cok zor bi ameliyat degil canim. Hemen iyilesir merak etme. Rabbim kolayliklar versin.Bizde cuma guni uroloji dr.una gittik esime varikosel dedi orta derecedeymis ama mutlaka ameliyat olmali dedi.
Kasimda da Kaan aydosta randevumuz var oda ameliyat derse olacagiz mecburen...
amin tesekkur ederimCok zor bi ameliyat degil canim. Hemen iyilesir merak etme. Rabbim kolayliklar versin.
Ben cektirdim gecen hafta canim. İyikide anestezili cektirmisim. Uyandigimda dehşet bi agrim vardi. O gün kanamamda oldu çok ve hala devam ediyo. Bugün 8 gun oldu cektireli. Ama herkesin yapisi bir değil tabii belki senin ağrin olmaz.Rahim filmi çökmüş ağrılı zor kızlar ya benimde çektirmek gerekir mi bu dönemde boşuna beklememekan adına. Gerçekten bi iş bulmak lazım ama işte bulamıyorum kafayı yerim iyice artık
bende cektirmistim anestezisiz oyle asiri agrim olmadi. Hatta iyi ki anestezisiz cektirmisim. Sanki adet sancisi gibiydi o kadarRahim filmi çökmüş ağrılı zor kızlar ya benimde çektirmek gerekir mi bu dönemde boşuna beklememekan adına. Gerçekten bi iş bulmak lazım ama işte bulamıyorum kafayı yerim iyice artık
Evet herkesin farkli oluyo. İlaci 2 kez vermis bana doktor. İlkinde kanal agzi kapali oldugu icin ilac iceri gitmemis. İkincisinde kanal agzini kataterle acip ilac vermis. Belkide o yuzden cok kanamam oldu.bende cektirmistim anestezisiz oyle asiri agrim olmadi. Hatta iyi ki anestezisiz cektirmisim. Sanki adet sancisi gibiydi o kadar
peki sizin iki tupunuzde açıldı mı ?Evet herkesin farkli oluyo. İlaci 2 kez vermis bana doktor. İlkinde kanal agzi kapali oldugu icin ilac iceri gitmemis. İkincisinde kanal agzini kataterle acip ilac vermis. Belkide o yuzden cok kanamam oldu.
Tüplerim açıkmış çok şükür. Bi sıkıntı yok dedi doktor. İlaç verince açılmamış mi sağ tüpünüz ?peki sizin iki tupunuzde açıldı mı ?
,Benim sağ tupum tıkalı çıktı
yok acilmadi canim birebir sahit oldum. Hatta dedimki acisa bile siz bakmayin ilaci verin dedim ama yok acilmadiTüplerim açıkmış çok şükür. Bi sıkıntı yok dedi doktor. İlaç verince açılmamış mi sağ tüpünüz ?
Olsun tek tüple de hamile kalinabiliyo sonucta. Laparoskopi onerdi mi doktorunuz ?yok acilmadi canim birebir sahit oldum. Hatta dedimki acisa bile siz bakmayin ilaci verin dedim ama yok acilmadi
hayır onermedi histeroskopi yapalım dedi ama biraz üzerinden zaman geçtikten sonra daha yeni düşük yaptım tüp bebeği dusurdumOlsun tek tüple de hamile kalinabiliyo sonucta. Laparoskopi onerdi mi doktorunuz ?
Cok uzuldum canimhayır onermedi histeroskopi yapalım dedi ama biraz üzerinden zaman geçtikten sonra daha yeni düşük yaptım tüp bebeği dusurdum
aynen bakalım Rabbim buyukCok uzuldum canimher şer de bi hayir vardir. Bi bakmissin kendiliginden olmuş ki cok
Duyuyoruz bu gibi mucizeleri. Onemli olan motivasyon. Moralimizi yuksek tutmak zorundayiz.
Hayır canım rahim filmi hemen çektirme kendinizle bu kadar oynatmayin bekleyin hayırlısıyla şu varikoseli halledip 3 ay 4 ay her neyse bekleyin artık eşinizle tamamen herşey hallinunca baktiniz yine olmuyir en son çare çektirin o kadar radyasyon o kadar ilaç ister istemez bir yerlere zararı mutlaka oluyordurRahim filmi çökmüş ağrılı zor kızlar ya benimde çektirmek gerekir mi bu dönemde boşuna beklememekan adına. Gerçekten bi iş bulmak lazım ama işte bulamıyorum kafayı yerim iyice artık
Tabi canım olmaz olur mu yukaridada yazdım okuduysan varikosel in tekrarlama riskleri var onlara dikkat edilmesi gerek diye dar pantolon veya dar çamaşır giymecek, telefonu ön cepte taşımayacak, ağır kaldirmayacak bu tür şeyler ama kadindada ikide birde vajinal muayene veya karından bile olsa ultrasonla bakilmamali gerekli ve mecburi durumlarda yapılmalı her ultrason veya diğer muayene yapildiginda her birinde biraz daha yumurtaliklar etkileniyor zaten hassas yerlerHadi ya radyasyon falan da mı var o kadar zararlı mı yaa allahım sen büyüksün yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?