Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ben öyle olduğunu dusunmuyorum. Radyasyon kismina evet katiliyorum ama verdikleri ilacin bir zarari yok. Bende 10 gun once cektirdim biliyosunuz. Hem zararli bi islem olsa rahim filmi cekildikten sonra hamile kalma sansi bu kadar yuksek olmazdi. Hatta ilk cekilen ayda hamile kalanlarin sayisi cok fazla. Arkadaslari korkutmayalim rahim filmi zararlidir diye :)

Sizin ne kadar oldu canm bebek icin
Yaklasik 2 yildir istiyoruz canim. Esimde varikosel sorunu varmis 3 ay once ogrendik. 2 ay oncede ameliyat oldu. Bende o arada hsg cektirdim bakilsin diye. Beklemedeyiz suanlik. Doktor 6 ay sure verdi eşime. Eger yine gelmezse bebis,martta tup bebek dusunuyoruz. Sizin ne kadr oldu ?

1 seneyi geciyo eşimde geçen hafta varikosel ameliyat oldu doktor bizde 6 ay süre verdi bebek olmazsa 6 ay sonra gelin dedi doktor. Beklemeeeeee

1 seneyi geciyo eşimde geçen hafta varikosel ameliyat oldu doktor bizde 6 ay süre verdi bebek olmazsa 6 ay sonra gelin dedi doktor. Beklemeeeeee
Bize de aynisini dedi. Bebek olsa da ilaca (proxeed plus) 3 ay devam edin dedi. Eger gebelik olusmazsa 6 ay sonra kontrole gelin dedi. Ama sanirim 3.ayimiz doldugunda gidicez test vermeye. Esim merak ediyo.

Benim eşimde 3 ayda vermek istiyor aynen canım. Bize certix ilacı verdi ben bide polen almak istiyorum çok faydalıdır ama nerden alçı güvenilir bilmiyorum

Arkadaşlar şubat 2017 de eşim varikosel ameliyatı oldu devlet hastanesinde sol taraftan. 6 ay beklememiz önerildi test için 6 ay sonra test sonucunda biraz sayı artışından başka değişiklik göremedik ve özel hekim araştırıp yaptırmadığımıza pişman olduk başarısız değil fakat eksik bir ameliyat olmuş tüm damarlar tespit edip bağlanmamış. İyi bir hekim araştırıp bulduk ve tedaviye hala devam ediyoruz acele etmiyoruz. Sadece 2. Ameliyat için 1 sene geçmesi gerekiyormuş neticeyi ve varikoselin devam edip etmediğini anlamamız için. Benim tavsiyem varikosel DNA hasarı oluşturuyormuş spermlerde hasar testi yaptırıp onun da tedavisini olmak gerekiyor.

Çok geçmiş olsun canım 17 Ağustos da ameliyat oldu eşim hala tık yok bekliyorum bütün hastaneler yapıyor mu DNA hasarı testini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…