- 8 Aralık 2016
- 254
- 39
- 28
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Ben öyle olduğunu dusunmuyorum. Radyasyon kismina evet katiliyorum ama verdikleri ilacin bir zarari yok. Bende 10 gun once cektirdim biliyosunuz. Hem zararli bi islem olsa rahim filmi cekildikten sonra hamile kalma sansi bu kadar yuksek olmazdi. Hatta ilk cekilen ayda hamile kalanlarin sayisi cok fazla. Arkadaslari korkutmayalim rahim filmi zararlidir diye :)Tabi canım olmaz olur mu yukaridada yazdım okuduysan varikosel in tekrarlama riskleri var onlara dikkat edilmesi gerek diye dar pantolon veya dar çamaşır giymecek, telefonu ön cepte taşımayacak, ağır kaldirmayacak bu tür şeyler ama kadindada ikide birde vajinal muayene veya karından bile olsa ultrasonla bakilmamali gerekli ve mecburi durumlarda yapılmalı her ultrason veya diğer muayene yapildiginda her birinde biraz daha yumurtaliklar etkileniyor zaten hassas yerler
Evet basincli verildigi icin ilac kucuk ama gebelige engel olan yapisikliklari aciyor. Ve hamile kalmak kolaylasiyor.Tazyikli ilaç verildiği için kolaylaşıyor herhalde sanrm
Ben anestezili cektirdim uyandigimda cok agrim vardi ama bi agri kesici igne yaptilar hemen gecti tek sıkıntım kanamam 8 gun surduKorkuyorum ben çok acısıymış herhalde
Benmki biraz zor gecmis doktorun dedigine gore kanaman olmasi normal dedi canm. Tuperlerim acikmis ama :)Aaaaa neden kanamanın oldukça canm adet hariç mi iyice üretim yaa
Evet canim cok sukur. Bitek rahim filmi kalmisti onu da cektirdim.Tüplerin açık olduğu için belkide canm. İyi rahatlamassindir en azından kafan rahat
Yaklasik 2 yildir istiyoruz canim. Esimde varikosel sorunu varmis 3 ay once ogrendik. 2 ay oncede ameliyat oldu. Bende o arada hsg cektirdim bakilsin diye. Beklemedeyiz suanlik. Doktor 6 ay sure verdi eşime. Eger yine gelmezse bebis,martta tup bebek dusunuyoruz. Sizin ne kadr oldu ?Sizin ne kadar oldu canm bebek icin
Bize de aynisini dedi. Bebek olsa da ilaca (proxeed plus) 3 ay devam edin dedi. Eger gebelik olusmazsa 6 ay sonra kontrole gelin dedi. Ama sanirim 3.ayimiz doldugunda gidicez test vermeye. Esim merak ediyo.1 seneyi geciyo eşimde geçen hafta varikosel ameliyat oldu doktor bizde 6 ay süre verdi bebek olmazsa 6 ay sonra gelin dedi doktor. Beklemeeeeee
Çok geçmiş olsun canım 17 Ağustos da ameliyat oldu eşim hala tık yok bekliyorum bütün hastaneler yapıyor mu DNA hasarı testiniArkadaşlar şubat 2017 de eşim varikosel ameliyatı oldu devlet hastanesinde sol taraftan. 6 ay beklememiz önerildi test için 6 ay sonra test sonucunda biraz sayı artışından başka değişiklik göremedik ve özel hekim araştırıp yaptırmadığımıza pişman olduk başarısız değil fakat eksik bir ameliyat olmuş tüm damarlar tespit edip bağlanmamış. İyi bir hekim araştırıp bulduk ve tedaviye hala devam ediyoruz acele etmiyoruz. Sadece 2. Ameliyat için 1 sene geçmesi gerekiyormuş neticeyi ve varikoselin devam edip etmediğini anlamamız için. Benim tavsiyem varikosel DNA hasarı oluşturuyormuş spermlerde hasar testi yaptırıp onun da tedavisini olmak gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?