Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yarın ameliyat eden doktorla bu konuşayım da bakalım o ne dicek benim yarın adetin 4.gunu ne yapsam bilemedim canım ben aşılama tmmda rahim filminden çok korkuyorum
Yaaa resmen 2 katina cikmis canim ya masallah ne guzel ya. Allahim insallah bizimde sonuclarimiz iyidir. Cok umut oldunuz bana. A Ataabetull sonuclari da iyiydi. Yani doktorlar size ne diyor? Dogal yolla hamile kalmak icin yeterliymis degil mi bu sonuclar? Suskun Ceylan

Canım kendi doktorumuza yetişemedik sadece test sonucu nasıl Bilgi alalım die farklı bi doktora girdik o ameliyatın faydasını görmuşşünüz iki ay içinde gebe kalamazsa eşin gel tekrar test tapalım dedi aşıla yada tüp bebeğe gerek yok degerlerınız normale dönmüş dedi

Geçen ay yaptırdık ama yaptırdığımız hastane nasıl bi sonuç çıkardıysa ml de 1 milyon altı yazmış sonuca toplam sayı bile yazmamışlar bu ay tüp bebek merkezinde yaptırıcaz
1milyonın altına mı oluyor cnm 15 gün arayla yapılabiliyor test ve bence detaylı bi test yaptır ona göre hareket edersin

İnşallah sizinkide iyi çıkar canım Çarşamba günüydü demi sizinde normal yolla gebe kalmak için yeterli dedi cnm doktor sını 20 milyon dedi sizin 35.800 gayet iyi dedi

Bilmiyorum ama sanki bizimkinde hareket sorunu var gibi geldi bana doktora sordum onun için bişe yapamıyoruz dedi ne alakaysa yarın tekrar sorudan kendi doktorumuza

İnşallah sizinkide iyi çıkar canım Çarşamba günüydü demi sizinde normal yolla gebe kalmak için yeterli dedi cnm doktor sını 20 milyon dedi sizin 35.800 gayet iyi dedi
Evet carsmba gunu canim. Bu arada bisey dikkatimi cekti. 1 ml de 35 mlyn 800 bin yaziyo onun 3 le carpilmasi gerekmiyormu?? Yani 100 mlyna yakin bir rakam gibi geldi bana. Cunki 3 cc yaziyo basta. Hareketlilik orani %50 yada daha fazlasi olmasi gerekiyo diye bikiyorum ama sizinkide 38 cok da dusuk degil kuzum.doktor ayrintili bilgi vericektir.

Canım ya inanış o hesapları hiç bilmiyorum ama şimdi hemen araştırmaya başlıyorum evet işte 14.900 olan testte %52di hareket ama bugunku %38 e düşmüş çok kötü değil ama %50 nin üzerinde olması gerek yarın gidince sorucam bunu

Valla canım şimdi baktım evet ml deki rakam hacimle çarpılıyormuş total sperm sayısı öğrenmek için oda 107 milyon fln yapıyor yeni öğrendim bunu

Canım sayımız eskiden 14.900du şuan 35.800 olmuş :)
Canim sen onu mutlaka sor doktora. Bizimde ml de 2.6 milyondu ama 3 cc ornek verdigi icin 10 milyona yakindi toplami. Rahim filminden korkma ben gecen ay cektirdim biliyosun. Anestezili cektir hicbisey hissetmiyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…