- 4 Kasım 2017
- 1.572
- 829
- 123
- 28
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Bende rahim filminden çok korkuyorum o yüzden anestezi uygulanarak yaptiracam arada 100 tl mi 150 tl mi ne değişiyorYarın ameliyat eden doktorla bu konuşayım da bakalım o ne dicek benim yarın adetin 4.gunu ne yapsam bilemedim canım ben aşılama tmmda rahim filminden çok korkuyorum
Hareket hızı için doktor küçük bir kagida yazmıştı ya bunlari yiyip icsin diye uygula onları kaydetİnşallah canım sizin sayiniz kaçtı bizimkinde hareket sorunu var biraz sanırım ona vitamin araştırıyorum
İnşallah canım inşallah hepimiz tez zamanda hayırlı haberler veririzAslinda sizin ilk testte de 44 milynmus toplam ve hareketlilikte cok iyiymis. Doktor aciklamadi mi totalde su kadar diye. Aslinda sizin verileriniz cok cok iyi. Bence normal yoldan hamile kalirsin kisa zamanda.
Canım eşim tahlil kutusuna boşaldığında hemen acilen götürün laboratuara gerekirse koşun millet bakarsa da baksınBi daha yaptırcaz canım duruma göre bakıcaz artık
Işte bu harika çok sevindim canım benim ya hayırlısıyla evlatlarımız a kavusalum inşallahCanım sayımız eskiden 14.900du şuan 35.800 olmuş :)
Canım rahim filmi için acele etmicem esimede söyledim şubata kadar beklicem sadece yumurta takibi için gitcem doktorumaKorkma canım anestezili de hicbirsey anlamazsin
İnşallah canım baya umutladim vallaIşte bu harika çok sevindim canım benim ya hayırlısıyla evlatlarımız a kavusalum inşallah
Canım eşim tahlil kutusuna boşaldığında hemen acilen götürün laboratuara gerekirse koşun millet bakarsa da baksınçünkü spermler oluyor gerçek sonuç alabilmek içi elinde spermlerle kosacaksin asıl sayı hareketlilik falan ancak öyle belli oluyor
Öyle yaparız canım
Aminnn inşallah canımrabbim emeklerimizi boşa cikarmasin inşallah canım
Aminnnnnnrabbim emeklerimizi boşa cikarmasin inşallah canım
Aaa canim cok sevindimmm. Bu hafta ne kadar guzel haberler aldik ya masallah. Ne kadar olmustu ameliyat olali ?günaydın kızlar bizde cumartesi gittik doktora değerlerimiz yarı yarıya düzelmiş bizde 3 ay daha bekliycez
bende hep oyle diyorum canim bi gelsinler dunyaya da biraz minciralimAminnnnnnzaten varya bebis bir doğsun onu isiracam sıpacık senin için bak ne kadar uğraştık diyeceğim
Evet katılıyorum totosuna vurucam bı doguruyamda biliom ona yapicaklaribende hep oyle diyorum canim bi gelsinler dunyaya da biraz minciralim
3 ay sonra hepimiz halime olalım konu açıp orda toplanalım inşallahgünaydın kızlar bizde cumartesi gittik doktora değerlerimiz yarı yarıya düzelmiş bizde 3 ay daha bekliycez
Aynen kuzum aynenbende hep oyle diyorum canim bi gelsinler dunyaya da biraz minciralim
3 ay kadar bile beklemeden hayırlısıyla hamile kalalım inşallah3 ay sonra hepimiz halime olalım konu açıp orda toplanalım inşallah
Aynen canım ayaklarımı ellerini hep isiracam minnosumun ama azcık büyüsün öyle yürümeye falan başladıktan sonra yoksa ondan önce koklamaya bile kiyamam yaEvet katılıyorum totosuna vurucam bı doguruyamda biliom ona yapicaklari
3 ay dolmuştuAaa canim cok sevindimmm. Bu hafta ne kadar guzel haberler aldik ya masallah. Ne kadar olmustu ameliyat olali ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?