Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yarın ameliyat eden doktorla bu konuşayım da bakalım o ne dicek benim yarın adetin 4.gunu ne yapsam bilemedim canım ben aşılama tmmda rahim filminden çok korkuyorum
Bende rahim filminden çok korkuyorum o yüzden anestezi uygulanarak yaptiracam arada 100 tl mi 150 tl mi ne değişiyor
Vede adetinin 4. Gününde oluyor san yarın eşin kendi doktorundadoktorundan sende kendi doktorundan sıra alın çünkü önce vajinal ultrasonla bakıyor sonrada yumurtaligyumurtaliga göre bilgi veriyor adetliykenadetliyken verdiği ilaç var rahim filmini ona göre cekip ona göre de yumurta takibi yapacak yarın sen mutlaka kendinede randevu al canım muayeneni ol ben hala adet olmadım bekliyorum doktor ilaci verdi adetliyken başka ddigimde baslyacaksin dedi ama adet olamadım bir türlü

Bi daha yaptırcaz canım duruma göre bakıcaz artık
Canım eşim tahlil kutusuna boşaldığında hemen acilen götürün laboratuara gerekirse koşun millet bakarsa da baksın çünkü spermler oluyor gerçek sonuç alabilmek için elinde spermlerle kosacaksin asıl sayı hareketlilik falan ancak öyle belli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…