Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bu kadar nohut dokunmasın. Benimki hassas hemen etkiliyor bağırsakları Bir de düdüklü kullanamayanlardanım. Anneme pişirtiyorum hala
Bende düdüklü kullanmıyorum canım nohut u bir gün önce akşam sıcak suya ısla sabaha halloluyor kuru fasulyeyide oyle yapıyorum bir gun önce aksamdan sıcak suya isliyorum sabaha hazir

Bide nohut gaz yaparmış annem dedi az önce
Gaz yaparsa yapsın gitsin tuvalete tovbetövbe estağfurullah beyfendi gaz sıkıntısı yasayacak diye biz bebisten geri mi kalacaz doğru değilmi o sıkıntı herkeste var tüm dünya yani benim öyle sıkıntım yok yapamıyorum dese yalan olur totişi olan herkes yapar ha tuvalete yetisemeyip bizlerin yanında kacirirsa duymamışlıktan geliriz diyeceğim ama mümkün değil tutar beni bir kahkaha pıt yaptı ha ha hahaaa diye adam nohut u yediğine yiyecegine pişman olur Suskun Ceylan B Birmucize

A Ataabetull canım bizim yağlı incir maceramız var zatenNohutu fazla ekleyip işkence yapmak istemiyorum. Haftada bir defa mecbur yiyecek o kadar katlansın

Kızlar esimle spermiogram yaptirdigimizda doktor yeni ilaç yazdı demiştim ya sperm ve hareketliligi artirartirmak için daha almadık demiştim eşim bugün almış ücreti 175 tl adı ise nondo x icinde bir çok faydalı şey var

Nohut düdüklüde yapilir kizlarrr. Cok uzun surmuyomu normal kaynatinca. Duduklude tadi da daha lezzetli oluyo gibi geliyo bana. A Ataabetull o ilaci ilk defa duydum kuzum. İnsallah şifa olur. Napmayi dusunuyosun adet konusunu ?

Yaaaa nasıl güldüm okurken yazılarııııı bakalım nohut yemegi yemez benimki kaynatıp kimyon tuz döker veririm öle yer belki ilacı bende ilk defa gördüm araştırayım bi zeytinyağında bekletilmiş inciri yiyemedi mesela kusacaktı adam

Doktor bir ilaç dedi onu aldım adet olunca mutlaka bırakacaksın dedi eczaneci esimeesime satarken bunu doktoruna geri sorsun çok zararlı bir ilaç dedi mutlaka doktor önerisi ile kullansın günde kaç kereyse aç yok hepsini sorsun dedi

Adı ne canım ilacın benim iki kardeşinden eczacı sorayım bi

Cnm Maca bitkisi çok iyi. Semen volumü, sperm sayısını ve hızını arttıyormuş. Bi de bağışıklık için çok iyiymiş.biz şuanda Promen K şase kullanıyoruz. Bitsin bizde alalım bunu. İçeriği çok iyi.

Canım bence kafana göre alma doktorunla görüş öyle al bak herkes ilaç kullanıyor proxeed kullanan var bizim progeny burda bildiklerim bu bı görüş öyle al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…