Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Maca bitkisi falan ne demek bilmiyorum canım hiç duymadim

Canım anlamadığım sen doktoru arayipdami sordun ilaç ismini gittinmi doktora test yaptirdinmi kan
Yok canım kan testi yaptirmadim ben bugün doktora mesaj attım demiştim ya 6 gün geciktim diue doktora test yap dedi negatif dedim dün yaptım diye demedim oda tarlusal al adet olunca mutlaka birak dedi eşim kendi ilacını almaya gittigindr canım adet olabilmek için tarlusal ı al dedi doktor dedim eczacı ilaci verirken bu çok zararlı birşey bunu verdiğine emin misiniz falan diye eşime sürekli sormuş eşim beni aradı evet dedim bu kişiden kisiye değişir doktoru nasıl oneriyorsa öyle kullansın kafasına göre kullanmasin artık kullanmicaksiniz ilacta yarimyarim kaldı diyelimya onu hemen atin bu diğer ilaçlar içinde geçerli bir gün lazım olur diyipte bekletmeyin demiş tamam dedik doktora sordum günde 2 defa kullanacaksin adet olunca birakacaksin zaten en fazla 6 gün kullanılıyor ama adet olduğun an ilaci birakacaksin dedi

Allah Allah canım sen normalde düzenli oluyorum diyorsun ne alaka ilaç ile adet olmak bence kan testi yapmadan içme ilacı bekle bı kaç gün daha lütfen işine karışmak istemem ama sen bilirsin yinede

Allah Allah canım sen normalde düzenli oluyorum diyorsun ne alaka ilaç ile adet olmak bence kan testi yapmadan içme ilacı bekle bı kaç gün daha lütfen işine karışmak istemem ama sen bilirsin yinede
Ne isime karışması aşk olsun burda birbirimizle yardimlasiyoruz canım ya yarın gidip kan tahlili yaptıracağım yada pazartesiye kadar olmazsam pazartesi kesin olarak gidip kan tahlili verecegim

Bencede canim ya kan testi yaptirmadan icme. Cok agir bi ilacmis demekki. Eczaci bile sasirmis. Allah muhafaza. Ya hamileysen ? Yarin yaptirsana bi kan testi.

A Ataabetull bebek olma ihtimali hala elenmiş değil o yüzden tehlikeli olabilir ilaç kullanmak. Biraz daha bekle istersen kanda baktırırsın. Bazen adet dengeside kaçıyor ya erken geliyor ya geç.

Ne isime karışması aşk olsun burda birbirimizle yardimlasiyoruz canım ya yarın gidip kan tahlili yaptıracağım yada pazartesiye kadar olmazsam pazartesi kesin olarak gidip kan tahlili verecegim
Evet evet doğrusu bu içme o ilacı hamilesin demiyorum ama bu kadar gecikmesi normal değil yarın yap bence kan testini varsa muhakkak çıkar zaten yoksada zaten olursun ptesi ye kadar

Benim adetim bazen 4 gün geçer 5. Gün kesin olurum ama bu ay 5 gün erken oldum genelde ileri atardı mevsimden oluyor bazen

Bencede canim ya kan testi yaptirmadan icme. Cok agir bi ilacmis demekki. Eczaci bile sasirmis. Allah muhafaza. Ya hamileysen ? Yarin yaptirsana bi kan testi.
Canım yogunum evde olmicam kv gil falan bir yerlere gidecez o yüzden pek müsait olamicam ama isimiz erken biterse tahlil yaptırayim pek sanmıyorum çünkü bebis olsaydı cuma günü doktor görürdü diye düşünüyorum ama YÜCE RABBİM in işi belli olmaz belki ı gün göstermedi belkide sonrasindaki günlerde oluştu bebek bilemeyiz ondan dolayı kan testi verene kadar icmicem

Kesinlikleee en azindan hamile olmadigini kesinlestirene kadar icme. İnsallahh hamilesindir bebisin saklanmistir belki o gun

A Ataabetull bebek olma ihtimali hala elenmiş değil o yüzden tehlikeli olabilir ilaç kullanmak. Biraz daha bekle istersen kanda baktırırsın. Bazen adet dengeside kaçıyor ya erken geliyor ya geç.
Haklısın canım bu arada Suskun Ceylan Niles143 Kızlar sizde okuyun bunu benim ablam hamile olduğu 3 ay sonra farketmiş sadece midesi bulaniyormus test yapmış pozitif doktora gitmiş sen 3 aylık hamilesin cinsiyeti de erkek demiş. ablam ise bu mümkün değil ben adet oluyorum ki tamam düzensiz oluyorum ama adetimi oldum demiş yengemde adet olduğu için hamileligini farketmemiş kuzenim olmuş mesela

Canım yerleşme kanamasını adet kanaması sanmış olabilirler :)

Benim annem de öyle olmuş kardesimde. Adet gordugu icin 2.ay bulantilarindan sikayetle dontora gitmis oyle ogrenmis. Dikkatli olmak lazim.

Canım yerleşme kanamasını adet kanaması sanmış olabilirler :)
3 ay mi yerleşme kanaması oluyor kuzu 3 ay bu bildiğin adet oluyormuş duzensizmis ama oluyormuş doktora ilk gittiğinde bu bebek 3 aylık cinsiyetide erkek demiş ablam şaşırmış kalmış çok şükür doğdu bebis te

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…