Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar 3. Haftalık tan aşağısı için kan değeri yazmıyor ben 7 günlük geciktimya cuma ya doktor a bebis görünmedi yada perşembe aksami afedersiniz birliktelik olmuştu o zaman oluşmuş olabilir mi değerleri atiyorum kan versem bile 7 günlük olunca ya çıkmazsa

Bişe anlamadım ben bundan

Arkadaşım hamilelik takvimi başlangıçta son adet tarihine göre hesaplanır daha sonra ultrasonda kese göründüğünde(en erken vajinal ultrasonda betahcg 1500 civarında iken görünür) kese boyutuna göre tekrar ne kadarlık olduğunu doktor söyler ona göre geç yumurtlama durumu falan varsa ortaya çıkar. Betahcg nin küçük olduğu değerlerde idrarda gebelik testi negatif çıkabilir. Ayrıca adet gecikmenin nedeni kist falan da olabilir ve klomen tarzı ilaçları kullanmaya başlamadan önce doktorunun muayene edip ona göre seni ılaca başlatması gerekir. Adet olunca ılaca başla 5 gün kullan gel demesi bana sağlıklı bir yaklaşımmış gibi gelmedi. Kaş yapayım derken göz çıkarmış olmayın. İnşallah hamilesindir değilsen de mujdeli haber verme zamanın çok yaklaşmıştır.

Ya kızlar ben yarın rahim filmi cekilcem normalde bugün adetim bitmesi gerekti ama kahverengi akintim var bildiğim kadarıyla bu film adetli iken çekilmiyor doktorumu aradım bişe olmaz gel dedi sizde olurmu böyle ya

İnşallah kist falan yoktur ya olsa doktoru görürdü geçen gün gitti muayene oldu ya hamile yada mevsimden bide stresden de olabilir

Kizlar gittik doktora. Cok sukur kese gorundu. Haftaya cuma bidaha cagirdi. Kesenin gelisimine bakicak. Folikasit ve omega 3 verdi. Bide adet sancilarim gibi sancim oldugu icin nolur nolmaz diye progestan verdi. Ama suanlik hersey yolunda. İnsallahta boyle devam eder. Rabbim en kisa zamanda sizede bu duyguyu yasamayi nasip etsin kizlar. Harika biseymis.

Canım ya inanki cok heycanlandim hiç bu seviyeye gelmediğim için bilmiyorum adet olmadım daha keşke bi doktora gitseydin bugün kan sonucunu veren kişiye sorsaydin keşke varmı diye
Soylemiyorlar canım doktorla gorusmen lazim diyor benim doktorumda başka yerde o yüzden gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…