- 24 Mayıs 2016
- 501
- 415
- 103
- 35
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #1.001
İnsallaaah kuzuumİnşallah onuda duyucaz canım hiç bişe olmicak mimnagimiza
Bişe anlamadım ben bundanKızlar 3. Haftalık tan aşağısı için kan değeri yazmıyor ben 7 günlük geciktimya cuma ya doktor a bebis görünmedi yada perşembe aksami afedersiniz birliktelik olmuştu o zaman oluşmuş olabilir mi değerleri atiyorum kan versem bile 7 günlük olunca ya çıkmazsa Eki Görüntüle 2071260
Arkadaşım hamilelik takvimi başlangıçta son adet tarihine göre hesaplanır daha sonra ultrasonda kese göründüğünde(en erken vajinal ultrasonda betahcg 1500 civarında iken görünür) kese boyutuna göre tekrar ne kadarlık olduğunu doktor söyler ona göre geç yumurtlama durumu falan varsa ortaya çıkar. Betahcg nin küçük olduğu değerlerde idrarda gebelik testi negatif çıkabilir. Ayrıca adet gecikmenin nedeni kist falan da olabilir ve klomen tarzı ilaçları kullanmaya başlamadan önce doktorunun muayene edip ona göre seni ılaca başlatması gerekir. Adet olunca ılaca başla 5 gün kullan gel demesi bana sağlıklı bir yaklaşımmış gibi gelmedi. Kaş yapayım derken göz çıkarmış olmayın. İnşallah hamilesindir değilsen de mujdeli haber verme zamanın çok yaklaşmıştır.Kızlar 3. Haftalık tan aşağısı için kan değeri yazmıyor ben 7 günlük geciktimya cuma ya doktor a bebis görünmedi yada perşembe aksami afedersiniz birliktelik olmuştu o zaman oluşmuş olabilir mi değerleri atiyorum kan versem bile 7 günlük olunca ya çıkmazsa Eki Görüntüle 2071260
İnşallah kist falan yoktur ya olsa doktoru görürdü geçen gün gitti muayene oldu ya hamile yada mevsimden bide stresden de olabilirArkadaşım hamilelik takvimi başlangıçta son adet tarihine göre hesaplanır daha sonra ultrasonda kese göründüğünde(en erken vajinal ultrasonda betahcg 1500 civarında iken görünür) kese boyutuna göre tekrar ne kadarlık olduğunu doktor söyler ona göre geç yumurtlama durumu falan varsa ortaya çıkar. Betahcg nin küçük olduğu değerlerde idrarda gebelik testi negatif çıkabilir. Ayrıca adet gecikmenin nedeni kist falan da olabilir ve klomen tarzı ilaçları kullanmaya başlamadan önce doktorunun muayene edip ona göre seni ılaca başlatması gerekir. Adet olunca ılaca başla 5 gün kullan gel demesi bana sağlıklı bir yaklaşımmış gibi gelmedi. Kaş yapayım derken göz çıkarmış olmayın. İnşallah hamilesindir değilsen de mujdeli haber verme zamanın çok yaklaşmıştır.
Canım ben hiç anlamam ki sormadinmi sen ne demek diyeKızlar kan verdim sonucu için hastaneyi aradım 023 dedi bu ne demek
Bence sen hamilesinKızlar kan verdim sonucu için hastaneyi aradım 023 dedi bu ne demek
Öyle istiyorum yani yukarda bı HCG mi ne değerleri yolladin ya ona göre hamile olmuyormusun 3hafta 10-50 ara diyorBence sen hamilesin
Kız inanki hamilesin hamile olmayan değeri 0-10 arasiymis ayyy inşallah doğru yerlere bakiyorumdurKızlar nerdesunuz acil yardım
Ama daha önce bende 16 çıkmıştı hamile değilsin demişlerdiKız inanki hamilesin hamile olmayan değeri 0-10 arasiymis ayyy inşallah doğru yerlere bakiyorumdur
Bence sen hamilesin
Canım ya inanki cok heycanlandim hiç bu seviyeye gelmediğim için bilmiyorum adet olmadım daha keşke bi doktora gitseydin bugün kan sonucunu veren kişiye sorsaydin keşke varmı diyeAma daha önce bende 16 çıkmıştı hamile değilsin demişlerdi
Canım ben 23 olarak baktım 023 Muş seninki 10 ve üzeri hamile oluyormuşAma daha önce bende 16 çıkmıştı hamile değilsin demişlerdi
0.23 hamile degilsin demek canim benimkide 0.33 cikti gecen haftaAma daha önce bende 16 çıkmıştı hamile değilsin demişlerdi
Soylemiyorlar canım doktorla gorusmen lazim diyor benim doktorumda başka yerde o yüzden gitmedimCanım ya inanki cok heycanlandim hiç bu seviyeye gelmediğim için bilmiyorum adet olmadım daha keşke bi doktora gitseydin bugün kan sonucunu veren kişiye sorsaydin keşke varmı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?