Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Herkese hayırlı sabahlar gunaydinlar uyanın bugun temizlik camasir carfaf kilim yikama gunuuuu kalkin uykucularr Kızlar eslerimiz de ameliyat durumu olduğu ve olacağı için her an dışarı çıkamayabiliriz gelen giden yoğunluk falan o yüzden evimizde ne eksik ne var ne yok market alisverimizi yapmayı unutmayalım ne alacağımı da yazayim yine unuttuklarim varsa ekleriz
Kahvaltılık
- yumurta suan var bittigindede evin yakınında köy yumurtası satan yer var ordan alırım
Zeytin suan var bittiginde alırım
- reçel alayim diyorum çilek reçeli
-sucuk
-üçgen peynir
-krem peynir
-Kaşar
-helva var o yüzden yeni alicam
-seftali suyu
aklıma başka birşey gelmiyor ama normal yemeklik malzemeyide yazayım unuttuklarimizi hatırları
-2 kilo domates
-2 kilo salatalık
-2 kilo patates
-cay şekeri
-pirinç
Makarna
Yeşil fasulye
Meyveler
Salça
Yemek yağ
Un
Baska da aklıma birşey gelmiyor sizin aklınızda ne var unuttugum

Hadi bakalim sizden cevap gelene kadar çamaşır sereyim ikinci postada makinada yıkanıyor maşallah bana

Size de kolay gelsin , aklıma gelmişken eşlerinize ameliyattan çıktıktan sonra lifli gıdalar yedirmeniz lazım , sulu ben en çok kayısı suyu içirdim lavaboya rahat çıkması için işlenmiş gıdalar kesinlikle yedirmeyin d ve e vitamini alması gerekmiş bolca

Bu saydiklarin mesela ne canım lifli e vitamini falan dedinya neler bu gruba giriyor

Kızzz bu neee maşallahhh nereleri düşünüyorsun tatlım ben ailemden ve akrabalarımdan çooooook Uzak bi yere gelin geldım Adana'dan Aydın'a o yüzden benim eve gelecek olan kimse yok kocamanda hiççç akrabası yok kayanana tek çocukmuş kayınbabada anılacağınız yaban ellerde yalnızım

söylüyor canım , normalde ek vitamin ilaçları da veriyormuş bazı doktorlar ama bize vermedi hatta kontrole bile çağırmadı sadece 3 aydan sonra sperm testi yapılacak düzenli olarak ancak o zaman öğrenilebilirmiş ameliyatın olumlu yada olumsuz oluşu

Bize verdide ameliyat sonrası alalım dedik hatta şuan kullanmadığını söyledik doktora oda ameliyat sonrası yazicam tekrar dedi progeny diye bı hap 270 tlmi neymiş 3 ay kullanican demis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…