- 14 Haziran 2016
- 1.207
- 520
- 23
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Bende şehir adananin ilcesindenim
Maşallah canım kolay gelsinGünaydın kızlar ben işe gittiğim için çoktan uyandım
Bu saydiklarin mesela ne canım lifli e vitamini falan dedinya neler bu gruba giriyorSize de kolay gelsin , aklıma gelmişken eşlerinize ameliyattan çıktıktan sonra lifli gıdalar yedirmeniz lazım , sulu ben en çok kayısı suyu içirdim lavaboya rahat çıkması için işlenmiş gıdalar kesinlikle yedirmeyin d ve e vitamini alması gerekmiş bolca
Ay bende Adanalıyımm merkezBende şehir adananin ilcesindenim
Valla ben Yen'i uyandım eşim hastaneye gitti yatış işlemini yapıcak eğer eve göndermezlerse bende gidicem birazdanSuskun Ceylan nerdesinnnn
Bunu doktor söylüyorumu canımkabak çekirdeği badem balık yumurta fındık kuru kayısı bunları çok tüketmesi gerekliymiş
Kızzz bu neee maşallahhh nereleri düşünüyorsun tatlım ben ailemden ve akrabalarımdan çooooook Uzak bi yere gelin geldım Adana'dan Aydın'a o yüzden benim eve gelecek olan kimse yok kocamanda hiççç akrabası yok kayanana tek çocukmuş kayınbabada anılacağınız yaban ellerde yalnızımHerkese hayırlı sabahlar gunaydinlaruyanın bugun temizlik camasir carfaf kilim yikama gunuuuu kalkin uykucularr Kızlar eslerimiz de ameliyat durumu olduğu ve olacağı için her an dışarı çıkamayabiliriz gelen giden yoğunluk falan o yüzden evimizde ne eksik ne var ne yok market alisverimizi yapmayı unutmayalım ne alacağımı da yazayim yine unuttuklarim varsa ekleriz
Kahvaltılık
- yumurta suan var bittigindede evin yakınında köy yumurtası satan yer var ordan alırım
Zeytin suan var bittiginde alırım
- reçel alayim diyorum çilek reçeli
-sucuk
-üçgen peynir
-krem peynir
-Kaşar
-helva var o yüzden yeni alicam
-seftali suyu
aklıma başka birşey gelmiyor ama normal yemeklik malzemeyide yazayım unuttuklarimizi hatırları
-2 kilo domates
-2 kilo salatalık
-2 kilo patates
-cay şekeri
-pirinç
Makarna
Yeşil fasulye
Meyveler
Salça
Yemek yağ
Un
Baska da aklıma birşey gelmiyor sizin aklınızda ne var unuttugum
Doğrudur canimBirde varikosel ameliyatını olduğunu bilenler geçmiş olsuna gelmiyor pek utanmasınlar diye
Bize verdide ameliyat sonrası alalım dedik hatta şuan kullanmadığını söyledik doktora oda ameliyat sonrası yazicam tekrar dedi progeny diye bı hap 270 tlmi neymiş 3 ay kullanican demissöylüyor canım , normalde ek vitamin ilaçları da veriyormuş bazı doktorlar ama bize vermedi hatta kontrole bile çağırmadı sadece 3 aydan sonra sperm testi yapılacak düzenli olarak ancak o zaman öğrenilebilirmiş ameliyatın olumlu yada olumsuz oluşu
Canım sizin tek sorun varikosel miydi kusura bakma ben unutuyorum ne kadardır evlisin spermleriniz sayısı kactiek vitamin mutlaka kullanılması lazımmış işte, bende keçiboynuzu pekmezi içiriyorum
Canım balın içine fındık fıstık ceviz dövüp karıştır öylede yedirek vitamin mutlaka kullanılması lazımmış işte, bende keçiboynuzu pekmezi içiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?