- 4 Kasım 2017
- 1.572
- 829
- 123
- 28
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #1.021
Bende kocama sürpriz hazirlicakrim haberi vermek için iyi ki hemen defin canımCanım ben 23 olarak baktım 023 Muş seninki 10 ve üzeri hamile oluyormuşhala bakıyorum
Öyleymiş ya0.23 hamile degilsin demek canim benimkide 0.33 cikti gecen hafta
Özür dilerim ya çok kötü oldum şuanBende kocama sürpriz hazirlicakrim haberi vermek için iyi ki hemen defin canım
Malesef canimÖyleymiş ya
Telefonda ki görevli 0 la 5 arasi gebelik gebelik var demek sizinki 0 23 dedi kapattık doktoruma mesaj attım negatif canım dedi0.23 hamile degilsin demek canim benimkide 0.33 cikti gecen hafta
Üzülme canım hayırlısı olsun pazartesi tekrar yaptiracam her ihtimale karşı pazartesiye kadar ilaç kullanmicamÖzür dilerim ya çok kötü oldum şuanbı an çok heycanlandim
Tmm cnm yumurtan geç catladiysada adetin geçilebiliyor pazartesi bı doktora git Allah korusun kist fln olmasinÜzülme canım hayırlısı olsun pazartesi tekrar yaptiracam her ihtimale karşı pazartesiye kadar ilaç kullanmicam
İnşallah rahat geçer ve iyi sonuçlanır canım. Battan sonra bende istiyorum çektirmeyi. Bu ay boş geçecek zaten. Bir ay perhiz verdi doktor ameliyat sonrasıYa kızlar ben yarın rahim filmi cekilcem normalde bugün adetim bitmesi gerekti ama kahverengi akintim var bildiğim kadarıyla bu film adetli iken çekilmiyor doktorumu aradım bişe olmaz gel dedi sizde olurmu böyle ya
Anestezi ile Olcam canım korkuyorum ne ameliyatı oldunkiİnşallah rahat geçer ve iyi sonuçlanır canım. Battan sonra bende istiyorum çektirmeyi. Bu ay boş geçecek zaten. Bir ay perhiz verdi doktor ameliyat sonrası
Sagol canım hayırlısıyla inşallahA Ataabetull Inşallah gelecek ay pozitifi görürsün canım. Insan umutlanıyor ister istemez. Adet gelsin bir an önce de yeni ay için çalışmalar başlasın
ALLAH C.C KORUSUN tamam canım pazartesi ye kadar olmazsam gideceğimTmm cnm yumurtan geç catladiysada adetin geçilebiliyor pazartesi bı doktora git Allah korusun kist fln olmasin
Bende anesteziyle olacam canım o günler gelirse tabiAnestezi ile Olcam canım korkuyorum ne ameliyatı oldunki
Canım kaç paraya yapicaklari 800 TL ye yapicaklari yarın banaBende anesteziyle olacam canım o günler gelirse tabi
10 dan dusuk oldugu icin negatif oluyo kuzumKızlar kan verdim sonucu için hastaneyi aradım 023 dedi bu ne demek
Eşimin ameliyatından bahsettim canım. Daha yeni ameliyatlı ya. Şu bir ayı atlatırken bende bu arada filmi çektirmiş olurum.Anestezi ile Olcam canım korkuyorum ne ameliyatı oldunki
Anladım canım rahim filminden sonra hamile kalan çok inşallah sende öyle olursun eşinin testine gerek kalmazEşimin ameliyatından bahsettim canım. Daha yeni ameliyatlı ya. Şu bir ayı atlatırken bende bu arada filmi çektirmiş olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?