Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Şimdi hastaneden geldim kızlar rahim filmi çekildim sadece narkozun etkisi var üzerimde şuan başka ağrım sızım yook

Şimdi hastaneden geldim kızlar rahim filmi çekildim sadece narkozun etkisi var üzerimde şuan başka ağrım sızım yook
Cok gecmis olsun canim. Yinede dikkat et kendine. Enfeksiyon kaparsin hemen. Ayakarini da sicak tut. Ben cok dikkat etmistim rahim filminden sonra. Hafi bakalim diger aya bekliyoruz mutlu haberi

Kesinlikle katiliyorum A Ataabetull esimde gidicek onumuzdeki hafta. İlaci da birakmadi. Bitene kadar devam. Sigaraya da baslamadi cok sukur. 2. Cocuk dusunceniz varsa ayni ozenle devam etmek gerekiyo.

Yok yok bu ay oldu o öyle senede 2-3 defa adetimiz ileri atabilir onunkide bu aya denk geldi normalde düzenli oluyordu benim gibi ilaci kullanmadan oldu zaten

Yok canım hiç kullanmadım hiç atlamazdi bu ay ilk defa oldu 7 gün gecikmistim bugün adet oldum canım

he anladım kızlar tmm :) olur öylede stres hava değişimi falan etkiler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…