- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #1.041
Çok değil mi? Gerçi bilmiyorum hiç fiyat araştirması yapmadım ama. Sonucunda güzel şeyler olsun her şeye değsinCanım kaç paraya yapicaklari 800 TL ye yapicaklari yarın bana
Gözün aydınBu arada adet oldum vatana millete hayırlı uğurlu olsuntarlusal kullanmadan kendiliğinden adet oldum
Canım benim gözün aydın kurtuldunBu arada adet oldum vatana millete hayırlı uğurlu olsuntarlusal kullanmadan kendiliğinden adet oldum
Canım bı yere sordum 1.750 dedi başkada bı yere sormadım zaten Aydın çok küçük bı yer fazla secenegim yoktuÇok değil mi? Gerçi bilmiyorum hiç fiyat araştirması yapmadım ama. Sonucunda güzel şeyler olsun her şeye değsin
Geçmiş olsun canım. Bir de küçük yerler daha uygun olur derler. Hadi bakalım bekliyoruz güzel haberleri diğer ayaCanım bı yere sordum 1.750 dedi başkada bı yere sormadım zaten Aydın çok küçük bı yer fazla secenegim yoktu
İnşallah canım inşallah rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin inşallahGeçmiş olsun canım. Bir de küçük yerler daha uygun olur derler. Hadi bakalım bekliyoruz güzel haberleri diğer aya
Cok gecmis olsun canim. Yinede dikkat et kendine. Enfeksiyon kaparsin hemen. Ayakarini da sicak tut. Ben cok dikkat etmistim rahim filminden sonra. Hafi bakalim diger aya bekliyoruz mutlu haberiŞimdi hastaneden geldim kızlar rahim filmi çekildim sadece narkozun etkisi var üzerimde şuan başka ağrım sızım yook
Kesinlikle katiliyorum A Ataabetull esimde gidicek onumuzdeki hafta. İlaci da birakmadi. Bitene kadar devam. Sigaraya da baslamadi cok sukur. 2. Cocuk dusunceniz varsa ayni ozenle devam etmek gerekiyo.Kızlar suan bu durumu yaşayanNiles143
Bakın hamile kalsanız dahi esiniz doktora gitmeyi bırakmasın çünkü tedavileri yarı da kesilir bu da ileride 2 5 yıl artık ne zaman sonraysa varikosel tekrar ediyor ondan dolayı eşiniz düzenli doktora gidip ilacını kullansın yoksa ikinci çocuk içinde eşiniz yine ameliyat olması gerekebilir
İnşallah canimm inşallah aşılamaya gerek kalmazCok gecmis olsun canim. Yinede dikkat et kendine. Enfeksiyon kaparsin hemen. Ayakarini da sicak tut. Ben cok dikkat etmistim rahim filminden sonra. Hafi bakalim diger aya bekliyoruz mutlu haberi
adet düzensizliğinmi var canım tarlusalmı kullanıyodunBu arada adet oldum vatana millete hayırlı uğurlu olsuntarlusal kullanmadan kendiliğinden adet oldum
Yok yok bu ay oldu o öyle senede 2-3 defa adetimiz ileri atabilir onunkide bu aya denk geldi normalde düzenli oluyordu benim gibiadet düzensizliğinmi var canım tarlusalmı kullanıyodun
Ayyy çok şükür canım bol kahve ve şu iç agrin oldu muŞimdi hastaneden geldim kızlar rahim filmi çekildim sadece narkozun etkisi var üzerimde şuan başka ağrım sızım yook
Sagol kuzumCanım benim gözün aydın kurtuldun
Yok canım hiç kullanmadım hiç atlamazdi bu ay ilk defa oldu 7 gün gecikmistim bugün adet oldum canımadet düzensizliğinmi var canım tarlusalmı kullanıyodun
Aynen canımYok yok bu ay oldu o öyle senede 2-3 defa adetimiz ileri atabilir onunkide bu aya denk geldi normalde düzenli oluyordu benim gibiilaci kullanmadan oldu zaten
Yok yok bu ay oldu o öyle senede 2-3 defa adetimiz ileri atabilir onunkide bu aya denk geldi normalde düzenli oluyordu benim gibiilaci kullanmadan oldu zaten
Yok canım hiç kullanmadım hiç atlamazdi bu ay ilk defa oldu 7 gün gecikmistim bugün adet oldum canım
Hiç ağrım yok canım sadece narkozun etkisi var okadar oda geçmek üzere zatenAyyy çok şükür canım bol kahve ve şu iç agrin oldu mu
Sen kendin mi istiyorsun tamamen uyutun diye yoksa doktor kendimi diyor canımHiç ağrım yok canım sadece narkozun etkisi var okadar oda geçmek üzere zaten
Sordu canım anestezilimi yoksa normalmi dedi ben anestezili dedimSen kendin mi istiyorsun tamamen uyutun diye yoksa doktor kendimi diyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?