Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Herhangi bir ilaç kullandinmi canım sen
Antibiyotik kullandim rahim filminden sonra. Cabuk enfeksiyon kaparsin demisti doktor. Ben adetin 12.gunu cektirdim ve 14. Gunu yumurtlama gunumdu. Yani kanamam vardi. Ama rahim filminden dolayi yumurtlamam 6 gun sonra olmustu. Degerlendirdik ama tutmamisti. Bu ay tutundu minnak

Hmm banada verdi dün içtim ama bugun içmedim içeyim bari dün netten ovilasyon testi aldım bakım ne zaman yumurtlucam :)

AYYY bir tane hamile haberi okudum be kadar mutlu oldum anlatamam senin adına. Allah kucağına da almayı nasip etsin. Geçmişi çok bilmiyorum varikosel ameliyatı oldu Mu eşin. Değerleri kaçtı. Ben hala beklemedeyim. (

Kaç ay oldu canım esin ameliyat olalı

ALLAH C. C korusun canım tekrar olmaya gerek kalmaz inşallah

Nasıl devam ediyor aklım almadı ameliyat olduğunda hepsini yapmaları gerekmiyor mu inşallah gerek kalmaz ameliyata canım

Nasıl devam ediyor aklım almadı ameliyat olduğunda hepsini yapmaları gerekmiyor mu inşallah gerek kalmaz ameliyata canım
Varikoseli damarların hepsini bağlamamış atladığı varmış çünkü dopler ve el muayenesin de çıktı sağ da az vardı oda hafif ilerlemiş son bastırdığımız da çıktı. Yeni baştan alıyoruz yani. Özele yaptırmadığımız için çok pişman oldum.

Canım biz SSK da yaptırdık doktordan kaynaklanmıştır hayırlısı olsun inşallah

Bu arada benim rahim filmi sonucu için aradım 1 haftada çıkar dedi ama nerde okuduysam aynı gün çıkıyormuş sonuç neden böyle olduki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…