- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #1.061
Kuzum bilmiyorum ama doktoruna bir sor bakalımHala kanamam var kızlar sancim ağrım yok bu kanama ne zaman biter acaba
Araştırdım biraz da 2-3 oluyormuş canımKuzum bilmiyorum ama doktoruna bir sor bakalım
Acaba niye kuzumAraştırdım biraz da 2-3 oluyormuş canım
Benim 8 gun surdu canim. Kimisinde olmuyo ama kanama olmasi cok da anormal degil. Benim doktorum normal demisti.Hala kanamam var kızlar sancim ağrım yok bu kanama ne zaman biter acaba
Ayy inşallah okadar sürmez yumurtalama zamanına giriyorum boş geçmesin yaneBenim 8 gun surdu canim. Kimisinde olmuyo ama kanama olmasi cok da anormal degil. Benim doktorum normal demisti.
Tatlım ya işlem sırasında basınçlı verdiği ilacdan yada kullandığı aletten bilmiyorum inankiAcaba niye kuzum
Herhangi bir ilaç kullandinmi canım senBenim 8 gun surdu canim. Kimisinde olmuyo ama kanama olmasi cok da anormal degil. Benim doktorum normal demisti.
Antibiyotik kullandim rahim filminden sonra. Cabuk enfeksiyon kaparsin demisti doktor. Ben adetin 12.gunu cektirdim ve 14. Gunu yumurtlama gunumdu. Yani kanamam vardi. Ama rahim filminden dolayi yumurtlamam 6 gun sonra olmustu. Degerlendirdik ama tutmamisti. Bu ay tutundu minnakHerhangi bir ilaç kullandinmi canım sen
Hmm banada verdi dün içtim ama bugun içmedim içeyim bari dün netten ovilasyon testi aldım bakım ne zaman yumurtlucam :)Antibiyotik kullandim rahim filminden sonra. Cabuk enfeksiyon kaparsin demisti doktor. Ben adetin 12.gunu cektirdim ve 14. Gunu yumurtlama gunumdu. Yani kanamam vardi. Ama rahim filminden dolayi yumurtlamam 6 gun sonra olmustu. Degerlendirdik ama tutmamisti. Bu ay tutundu minnak
AYYY bir tane hamile haberi okudum be kadar mutlu oldum anlatamam senin adına. Allah kucağına da almayı nasip etsin. Geçmişi çok bilmiyorum varikosel ameliyatı oldu Mu eşin. Değerleri kaçtı. Ben hala beklemedeyim.Kizlar gittik doktora. Cok sukur kese gorundu. Haftaya cuma bidaha cagirdi. Kesenin gelisimine bakicak. Folikasit ve omega 3 verdi. Bide adet sancilarim gibi sancim oldugu icin nolur nolmaz diye progestan verdi. Ama suanlik hersey yolunda. İnsallahta boyle devam eder. Rabbim en kisa zamanda sizede bu duyguyu yasamayi nasip etsin kizlar. Harika biseymis.
Kaç ay oldu canım esin ameliyat olalıAYYY bir tane hamile haberi okudum be kadar mutlu oldum anlatamam senin adına. Allah kucağına da almayı nasip etsin. Geçmişi çok bilmiyorum varikosel ameliyatı oldu Mu eşin. Değerleri kaçtı. Ben hala beklemedeyim.(
9 ay oldu ama bizim varikosel devam ediyormuş 6. Ay kontrolünde öğrendik ve özel bir ürolog bulduk ocak ayına kadar ilaç veri emeliyatın üzerinden 1 sene geçmiş olacak devam ediyorsa bu kez çift taraflı 2. Ameliyatını olacak.Kaç ay oldu canım esin ameliyat olalı
Ayy inşallah okadar sürmez yumurtalama zamanına giriyorum boş geçmesin yane
ALLAH C. C korusun canım tekrar olmaya gerek kalmaz inşallah9 ay oldu ama bizim varikosel devam ediyormuş 6. Ay kontrolünde öğrendik ve özel bir ürolog bulduk ocak ayına kadar ilaç veri emeliyatın üzerinden 1 sene geçmiş olacak devam ediyorsa bu kez çift taraflı 2. Ameliyatını olacak.
Nasıl devam ediyor aklım almadı ameliyat olduğunda hepsini yapmaları gerekmiyor mu inşallah gerek kalmaz ameliyata canım9 ay oldu ama bizim varikosel devam ediyormuş 6. Ay kontrolünde öğrendik ve özel bir ürolog bulduk ocak ayına kadar ilaç veri emeliyatın üzerinden 1 sene geçmiş olacak devam ediyorsa bu kez çift taraflı 2. Ameliyatını olacak.
Varikoseli damarların hepsini bağlamamış atladığı varmış çünkü dopler ve el muayenesin de çıktı sağ da az vardı oda hafif ilerlemiş son bastırdığımız da çıktı. Yeni baştan alıyoruz yani. Özele yaptırmadığımız için çok pişman oldum.Nasıl devam ediyor aklım almadı ameliyat olduğunda hepsini yapmaları gerekmiyor mu inşallah gerek kalmaz ameliyata canım
Hayırlısı olsun olması gerekiyorsa olsun ve bitsin artık inşallah. Allahtan eşim de gönüllü problem çıkarmıyor.ALLAH C. C korusun canım tekrar olmaya gerek kalmaz inşallah
Canım biz SSK da yaptırdık doktordan kaynaklanmıştır hayırlısı olsun inşallahVarikoseli damarların hepsini bağlamamış atladığı varmış çünkü dopler ve el muayenesin de çıktı sağ da az vardı oda hafif ilerlemiş son bastırdığımız da çıktı. Yeni baştan alıyoruz yani. Özele yaptırmadığımız için çok pişman oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?