- 4 Kasım 2017
- 1.572
- 829
- 123
- 28
- Konu Sahibi atlasirmak
-
- #1.081
Bilmiyorum bugün benim adetimin üçüncü günü letrasan içmeye başladımBu arada benim rahim filmi sonucu için aradım 1 haftada çıkar dedi ama nerde okuduysam aynı gün çıkıyormuş sonuç neden böyle olduki
Ne için içiyorsun canım o ilacıBilmiyorum bugün benim adetimin üçüncü günü letrasan içmeye başladım
Netten baktım da meme kanseri tedavisinde kullanılıyormuş sana neden verdikiBilmiyorum bugün benim adetimin üçüncü günü letrasan içmeye başladım
Hayırlısıyla hayırlı haberlerini alalım inşallah kuzumKızlar şimdi hastaneden geldim sonuçlar çıktı tüplerimde sorun yok ikiside acıkmış rahimde kist miyom hiç bişe yok tertemiz dedi doktor 3 ay daha bekle çünkü rahim filminden sonra hamile kalma şansı daha çok yüksek dedi eşinin sperm sayısi normal yolla gebe kalmak için yeterli dedi bekle eğer şubata kadar hamile kalamazsan gel aşılama yapiyim dedi bende beklicem hayırlısı olsun inşallah
Klomen verecekti adetin 3. Günü başla dediNetten baktım da meme kanseri tedavisinde kullanılıyormuş sana neden verdiki
Hmm hadi bakalım rahim filmini cekilcen demi bu ay sendeKlomen verecekti adetin 3. Günü başla dedi
Bende "Hocam klomen daha önce kullandim aşırı tuylenme yaptı dedim
Doktorda o zaman letrasan yazıyorum bunu meme kanseri için verilveriliyor ama bu da klomen yerine kullanılıyor dedi tamam dedim bugün başladım ışte canım 5 gün kullancam bunuda
E et canimHmm hadi bakalım rahim filmini cekilcen demi bu ay sende
Gözün aydın canım. İnşallah şubat gelmeden alırsın güzel haberiKızlar şimdi hastaneden geldim sonuçlar çıktı tüplerimde sorun yok ikiside acıkmış rahimde kist miyom hiç bişe yok tertemiz dedi doktor 3 ay daha bekle çünkü rahim filminden sonra hamile kalma şansı daha çok yüksek dedi eşinin sperm sayısi normal yolla gebe kalmak için yeterli dedi bekle eğer şubata kadar hamile kalamazsan gel aşılama yapiyim dedi bende beklicem hayırlısı olsun inşallah
Aa ne zAman canım kandilNiles143 canııım tebrik ederiiim ya ne güzel bir duygu ne güzel bir haber. Uzun zamandır giremedim buraya oldukça yoğunum buara. Güzel haber alınca çoook mutlu oldum. Suskun Ceylan geçmiş olsun canım hayırlısıyla atlatmışsın ben de çektiricem büyük ihtimalle ama en erken şubat mart gibi vaktim var gözüm korkuyordu benim de rahat geçmesine sevindim. A Ataabetull canım gelecek aya kısmet inşallah. Buarada kızlar kandil gecesi bol bol dua edelim Rabbim dualarımızı işitecek muhakkak. Birbirimize de dua edelim olur muu
Yarın peygamber efendimizin doğduğu gece mevlid kandili. Rabbim bizlere de hayırlı evlatlar nasip eder inşallah bu gevenin hürmetineAa ne zAman canım kandil
Canım benim inşallah inşallahhhhh hepimiz güzel haber veririz rabbim sesimizi duysun inşallahGözün aydın canım. İnşallah şubat gelmeden alırsın güzel haberi
Aminnnnn inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahKızlar buarada
Yarın peygamber efendimizin doğduğu gece mevlid kandili. Rabbim bizlere de hayırlı evlatlar nasip eder inşallah bu gevenin hürmetine
Cok tesekkur ederim :) 3 ay once ameliyat olmusti esim. Ameliyattan once toplam 10 mlyn gibi bi rakamdi. Tam 3 ay sonra testi tekrarlamaya gidecektikki hamile oldugumu ogrendik :) yani suan kac bilmiyoruz canim. Esim gidicek ama en yakin zamandaAYYY bir tane hamile haberi okudum be kadar mutlu oldum anlatamam senin adına. Allah kucağına da almayı nasip etsin. Geçmişi çok bilmiyorum varikosel ameliyatı oldu Mu eşin. Değerleri kaçtı. Ben hala beklemedeyim.(
Cok tesekkur ederimNiles143 canııım tebrik ederiiim ya ne güzel bir duygu ne güzel bir haber. Uzun zamandır giremedim buraya oldukça yoğunum buara. Güzel haber alınca çoook mutlu oldum. Suskun Ceylan geçmiş olsun canım hayırlısıyla atlatmışsın ben de çektiricem büyük ihtimalle ama en erken şubat mart gibi vaktim var gözüm korkuyordu benim de rahat geçmesine sevindim. A Ataabetull canım gelecek aya kısmet inşallah. Buarada kızlar kandil gecesi bol bol dua edelim Rabbim dualarımızı işitecek muhakkak. Birbirimize de dua edelim olur muu
Cok sevindim kuzumm benmde temiz cikmisti ama ufak yapisiklikliklari bile actigi icin hamile kalmayi kolaylastiriyo hadi bakalim senden de duyalim guzel haber. Yumurtlamani takip et mutlakaKızlar şimdi hastaneden geldim sonuçlar çıktı tüplerimde sorun yok ikiside acıkmış rahimde kist miyom hiç bişe yok tertemiz dedi doktor 3 ay daha bekle çünkü rahim filminden sonra hamile kalma şansı daha çok yüksek dedi eşinin sperm sayısi normal yolla gebe kalmak için yeterli dedi bekle eğer şubata kadar hamile kalamazsan gel aşılama yapiyim dedi bende beklicem hayırlısı olsun inşallah
Ovilasyon testi aldım canım takip edicem inşallah evet doktor o yüzden şubata erteledi aşılama işini inş gerek kalmadan hamile kalırım rabbim hepimizin gölüne göre versin inşallah canımCok sevindim kuzumm benmde temiz cikmisti ama ufak yapisiklikliklari bile actigi icin hamile kalmayi kolaylastiriyo hadi bakalim senden de duyalim guzel haber. Yumurtlamani takip et mutlaka
Sagol canım seninde kandilin mübarek olsun inşallah Bugün orucluydum canım benMevlüt Kandilimiz mübarek olsun yarın hepimiz oruçlu olalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?