Erkek İnfertilitesi Eşim varikosel ameliyatı olacak önerileriniz nedir

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım nasıl oldun merak ettim inşallah iyisindir
İyiyim canım çok şükür hastaneden çıktık yemek yedik eve geçiyoruz doktor eşimle konuşmuş tüpleri açık fakat iyi ki rahim filmini çekmişiz aşılama yapsaydikda işe yaramazmis dediğim gibi tüpler açık fakat filmi cekecegimiz zaman cihazı yerleştirirken zorlandık o yüzden kanama oldu pazartesi gelin yumurtaliklara bakıp asilama için gün verecegiz eğer gelemezseniz önümüz deki ay gelseniz dahi o zamana kadar açılan bu tıkanıklık geri kapanır rahim filmi çekerek gibi cihazla tekrar açmamız gerekir demiş kuzum

Çok geçmiş olsun canım hemen çıktımı sonucunuz nasıl bi tıkanıklık varmışki cihazı yerleştirirkenmi anlamış yoksa filme bakıp mı

Çok geçmiş olsun canım hemen çıktımı sonucunuz nasıl bi tıkanıklık varmışki cihazı yerleştirirkenmi anlamış yoksa filme bakıp mı
Evet canım doktor zaten ekranda görüyor açık olup olmadığını benim her zamanki gittiğim doktorum vardiya söylemiştim ışte o kendisi çekti rahim filmini bu rahim filmindemi çıktı bilmiyorum sadece girerken zorlandık o yüzden kanama oldu kendine gelmesi için çenesini hareket ettirdik hatta halk diliyle cimcik attik suan hala uyanmadi birazdan uyanır pazartesi gelince yumurtaliklari kontrol edip ona göre aşılama gününü söyleyeceğim demiş sonrasında ise eşim anlatıyor senin üzerin örtülüydü girip çıktı personel ve sürekli sana sesleniyorlardi Atabetul atabetul diye sen uyanmiyordun diyor tabi ben hatırlamıyorum
Ben kendime geldiğinde Atabetul hanım işiniz bitti kendinize gelin diue sesleniyorlardi iki kişi bana eğilmiş bakıyordu doktorum o zamana çoktan gitmiş gozumu acmamla kapatmam bir olmuş sonra tekrar ses duydum yine aynı kızlar hemen kalkma ama gel oturmaya calis dediler oturmaya çalışırken tekrar gözüm kapanmış ben geri uykuya dalmisim tekrar kaldırıp oturmaya çalışırken üzerini giydirelim böyle durmasın dinlenme odasına alalım uzanir orda dediler beni ayağa kaldırıp giydirmeye çalışırken kızın biri çamaşırı mı diğeri ise bir tomar pecete tutuyordu ben yine ayakta duramayinca beni tutacak derken kız elindeki peceteyi düşürdü eşini çağırayım dedi eşim girdi içeri al sana bir bomba canım bir isteğin var mi diyor camasirimi esim giydiriyor kiz pecete katıyor diğer kizda beni ayakta tutmaya çalışıyor giydurevilmek için neyse sonra eşim canım istediğin birşey var mi söyle hayatım dedi tabi ben hiç farkında olmadan çikolata ordaki kızlar gülmüş ondan sonra neden böyle oldu ilk kez böyle bir durumla karşılaştık ayilamadi diyorlar bende daha önce hiç anestezi almadım o yüzdendir dedim dinlenme odasına gidene kadar kafam hiç dik durmamış bukuldu gitti eşim odaya gidince hemen yatağa yatırdı günlük ped koymama camasirimi degistirmeme yardım etti gittik ben arabada bekledim bana molped aldı özellikle tembihliyorum molped gece diye gitmiş almış gelmiş canım kocam ya sonra yemegyemege gittik yavaş yavaş hareket ettim yemek yedik eve geldik durum böyle

Çok geçmiş olsun canım. Kafama takılan birşey oldu bu bahsettiğin yapışıldık veya tıkanıklık kanamaya neden olan şey aşılamaya engel oluyorsa eğer bir ay geçse bile.. normal yoldan gebeliğe de engel oluyormuymuş çünkü aşılama da normal gebelik gibi birşey.. bunu doktoruna bir sorarmısın ? Hiç anlamadım.

Kız maşallah ne güzel anlatmissin kanama bende de oldu ilk 2 gün hafif kan sonra 2 gün kahverengi akıntı oluyor normal yani bu takma fazla zaten rahim filminde verilen ilaçla aciliyormus hiçbir sorun çıkmaz inşallah

Tabi canım o tıkanıklık yüzünden gebe kullanamiyormuş doktor geri kapanmasın diye sanırım bu ay içinde aşılama yi yapacak canım

Amin canım hayırlısıyla inşallah bugün hiç giremedim hafif sancim varken çok usudum ateşim çıkmış 38.4 doktorum a haber verdik parol ve monodoks iç dedi içtim baş ağrım biraz hala var esimle kv nin yanında tartıştık al bir durum daha sonra zaten uyudik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…